Slovenija
Oglas

V tujino vedno z zdravstvenim zavarovanjem Vzajemna Tujina

Ljubljana, 04. 07. 2012 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Da bodo vaši mini izleti, mega potovanja in maksi počitnice varni, sproščeni in brezskrbni, vam svetujemo, da izberete zanesljivega sopotnika: zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini – Vzajemna Tujina.

Vzajemna Tujina krije naslednje stroške:

– storitve nujne medicinske pomoči,
– nujne zdravstvene prevoze do bolnišnice ali klinike,
– nujno zdravljenje v bolnišnici ali kliniki, nujne zobozdravstvene storitve,
– iskanje in reševanje zavarovanca,
– odvetniške storitve,
– prevoz obolelega, poškodovanega ali umrlega zavarovanca v domovino,
– pomoč svojcem obolelega, poškodovanega ali umrlega zavarovanca.

Zavarovanje Vzajemna Tujina lahko sklenete kot posameznik, družina ali skupina, za en dan pa vse do enega leta. Glede na destinacijo vašega potovanja lahko izbirate med območji razširjena Evropa in svet . Območje razširjena Evropa zajema vse evropske države ter Maroko, Alžirijo, Tunizijo, Libijo, Egipt, Izrael, Libanon, Turčijo, Jordanijo, Sirijo in Kanarski otoke.

Glede na višino kritja so na voljo Mini, Mega in Maksi paket. V posebni ponudbi sta še Paket Multitrip in Družinski paket: zavarovanje za Hrvaško.

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:

Kakšne so premije zavarovanja ?

Če v tujino potujete kot posameznik, boste za 8-dnevno zavarovanje plačali že od 10,17 EUR, v skupini 10–19 oseb 7,11 EUR in kot družina 20,34 EUR (vse za paket Mini, področje Evropa). Posebni paketi so na voljo za družine, ki počitnice najraje preživljajo na Hrvaškem, saj bodo za 8-dnevno zavarovanje odšteli le 16,88 EUR. Na ta način so zavarovani starši in vsi otroci do 21. leta starosti, ki potujejo skupaj.

Posebej želimo izpostaviti paket Multitrip. Paket Multitrip je celoletno zdravstveno zavarovanje za vse, ki se čez leto pogosteje odpravljate v tujino, tudi nenačrtovano. Tako vam ni treba več vsakič znova urejati zavarovanja za tujino. Kot posameznik boste za celoletno zavarovanje plačali 50 EUR, za družinsko zavarovanje pa 120 EUR.

Zakaj je Maroko ta hip tako vroča destinacija?


Poletne temperature so že prijetno segrele ozračje, še bolj pa se bodo ogreli vsi tisti, ki bodo navijali za naj avanturistično destinacijo v letošnjem letu. To bo brez dvoma Maroko, ki je obmorska dežela v severozahodni Afriki. Ime države pomeni v arabščini "Zahodno kraljestvo", ponuja pa vso pestrost tradicionalnega življenja in hkrati moderni utrip, modrino Sredozemlja in Atlantika ter puščave Sahare v notranjosti.

Sodelujte v atraktivni nagradni igri, ki poleg avanturističnega potovanja v Maroko ponuja tudi bone za letalske karte ter zavarovanje Tujina Multitrip. Za nagrade se lahko potegujete tudi preko spletne strani www.vzajemna.si/maroko. Nagradna igra bo potekala vse do 10. septembra. Ne zamudite priložnosti, morda vam bo sreča naklonjena.

 

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1