Slovenija

V SLS završalo

Ljubljana, 02. 05. 2008 17.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Polona Križnar
Komentarji
9

Zaradi Jorasa, njegove gladovne stavke in protestnega shoda na meji, ki ga je organiziral Marjan Podobnik, je završalo v SLS.


  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Tonček Balonček
04. 05. 2008 15.03
Če ne mislijo prenehat s temi neumnostmi, bom sam, sproti, ko grem do svoje hiše v Roviju, lastnoročno dostavil še par korit, sem ravno danes počisil po kletei in garaži ter imam precej te hortikulure! Gre za otročarije, akaj se ne ukvarkjamo z resnimi problemi, ko nam prodjajajo zadeve, ki so ensporno naše, ne le par hektarjev?! Zkajk ihče ne dojame natega, ampak se ukvarja z Dragonjo in nekimi stoletnimi zemljevidi!? A 7% mMarcatorja, ki ga je za poraznke Bavčar prodal Arharju (pardon-Unicreditu!) je pa čisto v redu, saj smo v Sloveniji in Kardelj ni kupoval v Mercatorju! Skrajno slaboumno!
albertinum@excite.com
04. 05. 2008 11.07
Komu pomaga ta protestni shod? Mar res kdo misli, da imajo takšni zbori maškar kakšen realen vpliv na določanje mejne črte med državama? Mehiška nadaljevanka o SLO-CRO meji, za vse tiste, ki v življenju nimajo početi česa pametnejšega.
Ma j...m take Podobnikove demonstracije že počasi katere ne koristijo ničemur tako da že sam verjamem da gre le za predvolilne izpade.Demonstracije se delajo tako kot jih delajo ravno nemci v Nemčiji trenutno ne pa da se tukaj hodijo jokat in prosit hrvate naj odstranijo cvetlična korita na slovenskem ozemlju.Podobnik naj prinese dinamit ga da pod korita ter jih dvigne v zrak pa bo dokazal da res demonstrira.Jorasu pa seveda ne preostane da nadaljuje kar je začel moti me pa zakaj potemtakem sedaj ne stavka gladovno tudi Podobnik z njim kateri je Jorasa ravno postavil za žrtveno jagnje za hrbtom se mu pa smeji. Vse skupaj je kot počasi vidim res en lari fari in gre tukaj samo za predvolilno kampanijo.Joško ti pa samo nadaljuj in če boš zaradi gladovne stavke umrl kot se bo zgodilo če boš res vztrajal do konca ti bo Podobnik že postavil spomenik,ker drugega s takimi demonstracijami ne more doseči le to da se vsi skupaj še bolj smejijo iz vsega tega še najbolj pa Rupelj in Janša.
ServerAUTOMATIC
03. 05. 2008 23.26
Kstks
03. 05. 2008 19.04
SLS je tehtnica v vsej tej naši politiki in lahko smo srečni, da imamo posameznike znotraj stranke, ki se znajo postaviti po robu Hrvatom na način, ki ni sprejemljiv ampak je opazen in slišan. Samo vodstvo z protesti nima nič saj so dozoreli za večje podvige za katere bomo še slišali.
killi-123@hotmail.com
03. 05. 2008 01.45
Mu je uspelo s crknjenimi kurami?
celjskigrof
02. 05. 2008 23.54
HAHA....bedarije SLS pa stranka v stranki...pa ja...lool... SLS je dobila pred kratkim predsednika z 98%....če to ne kaše enotnosti..potem pa res ne vem kaj bi radi...ker pa je Marjan Podobnik član stranke in organizator protesta.....ni tukaj nič spornega.....če bi se hoteli na ta račun reklamirat bi bila tam vsaj kakšna SLS-ova zastava....tukaj pa ni govora, da bi bil ta shod...kot predvolilna kampanija za SLS.Navsezadnje je calo Janez Podobnik dejal...da ni hotel priti, ker bi drugače ljudje ocenili, da gre za predvolilno potezo SLS-a ....Kar pa bi seveda izpadlo nekoliko neokusno.....SLS...pa je je nedvomno stranka....ki se je v svoji zgodovini, vse od Antona Korošca, do sedaj vedno zavzemala za narodno oz. nacionalno vprašanje!!! Še nekaj o Marjanu.....Marjan P. je že večkat zatrdil de na misli kandidirati.....in smo lahko srečni , da imamo slovenci človeka, ki je pripravljen žrtvovati vsojo osebnost in se postaviti v bran Hrvaški....kljub temu da nima oz. ne bo imel od tega nobene koristi, še manj glede na to , da je Marjan uspešen podjetnik v tujini, mu to dejanje lahko nakoplje kvečemu škodo....VSA ČAST MARJANU !!!! NAJ ŽIVI SLS!!! !!! !!! !!!
Buena Vita
02. 05. 2008 20.36
SLS SE NAJ SAMA ZMENI NI MOJ PROBLEM ČE SO SMOTANI
?uro žalisebogu
02. 05. 2008 20.31
madaj kaka gladovna stavka sam kurči se neki naj ga 24ur snemajo kamere pa bomo vidl kolk stavka vol zabit kaj ma od tega .nakonc bojo vsi poteg curo in to debelo sam budale delajo iz sebe zgleda da so vsi jedli nore gobe idioti hahahahah