Slovenija
Oglas

V Sloveniji vlada epidemija stresa!

Ljubljana, 08. 05. 2013 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Nas bo Slovence ''pobralo'' zaradi finančnih skrbi, službe, brezposelnosti ...?! Ukrepajmo zdaj in se pripravimo na vse, kar nas še čaka letos stresnega.

Kako ste kaj s stresom v zadnjem času?

V boju proti stresu lahko veliko naredimo sami, in to je dejstvo. Spremeniti moramo pogled na položaj, v katerem smo se znašli, kar pa ni mačji kašelj, zato pri tem rabimo pomoč usposobljenih terapevtov s posebnimi antistresnimi programi za tiste, ki ste izpostavljeni močnejšim in trajnejšim psihofizičnim obremenitvam.

Nasvet:
Odstranite stres in preprečite izgubo vitalne energije! Svetovalna skupina INDIVIDA vam priporoča vrhunski relaksacijski antistresni program, ki ga izvajajo v osrčju neokrnjene narave – na posestvu Herk. Pomagal vam bo premagati učinke stresa na vaše telo in vas naučil uspešne obrambe pred stresnimi situacijami.

Prijavite se na Ekskluzivni seminar, ki bo potekal na posestvu Herk med 21. 6. in 23. 6. 2013. V času kampanje ZDRAVJE na skladi.com vam ob prijavi na seminar podarimo darilni bon v vrednosti 100 evrov!

Na seminar se lahko prijavite TUKAJ. Več o tem, kako (p)ostati zdravi, pa si poglejte TUKAJ. Za več informacij nas pokličite na 051 686 940 ali nam pišite na marketing@individa.si.

Kdaj ste nazadnje preverili, kako zdravi ste, če sploh?!

Nasvet: Preventiva in zgodnja diagnostika je izredno učinkovit način, kako se izogniti morebitnim zdravstvenim težavam, ki se utegnejo v bodoče še poglobiti.

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
PREVENTIVNI pregledi v Termah Dobrna

V Termah Dobrna so pripravili ponudbo preventivnih pregledov za vse tiste, ki želite z zgodnjim diagnosticiranjem preprečiti nastanek kronične bolezni ali celo prezgodnjo smrt. Več informacij dobite TUKAJ. Na preventivni zdravstveni pregled se lahko prijavite TUKAJ. Več informacij (povpraševanje) lahko zahtevate TUKAJ.

Izračun pokojnine z zdravstveno oskrbo do 31. 5. 2013 BREZPLAČNO!

V času naše kampanje, posvečene zdravju Slovencev, vam izračun pripravimo BREZPLAČNO. Tako boste takoj prihranili 90 evrov, ki jih lahko investirate v zdrav način življenja. Naročite ga TUKAJ!

Sam izračun pa je šele prvi korak k ureditvi vaših osebnih financ in bo ostal le mrtva črka na papirju, če ne boste ukrepali. Kako in na kakšen način, vam bo zaupal izbrani osebni finančni svetovalec INDIVIDE.

Ne odlašajte več in naročite najpomembnejši izračun vašega življenja TAKOJ! Kliknite TUKAJ in počakajte na klic našega svetovalca.

Naročite najpomembnejši izračun vašega življenja in prvič v življenju boste ugotovili, kako blizu ste vaši želeni pokojnini in s tem brezskrbni starosti! Za več informacij pokličite na brezplačno številko 080 14 15 ali nam pišite na marketing@individa.si

Partnerji, ki sodelujejo v kampanji Zdravje:

Individa
Individa FOTO:

ALTA

 

 

 

 

Individa
Individa FOTO:

SOP

 

 

 

 

Individa
Individa FOTO:
Individa
Individa FOTO:

Manager

 

 

 

 

 

 

Individa
Individa FOTO:

VPD

 

 

 

Individa
Individa FOTO:

VIVA

 

 

 

Individa
Individa FOTO:
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1