Slovenija
Oglas

V kopališča in terme za pol cene preko 1nadan.si?

Ljubljana, 06. 06. 2012 09.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Največji slovenski tobogan, adrenalinska tobogana Aqua-Loop in Prosti pad, otroški vodni svetovi, zdravilni vrelci … Zakaj si ne bi privoščili kopanja pol ceneje? Ne spreglejte, preko 1nadan.si se boste lahko naužili vodnih doživetij za pol cene z Aquapassom za katerega koli od 6 vodnih parkov: Terme Ptuj, Terme 3000, Radenci, Banovci, Lendavaali Sava hoteli Bled!!

Saj veste, kaj se zgodi, ko posije sonce, se začne vroče poletje, ko so telesa razgreta … ? Da, hrepenenje po vodnih kapljicah in sveži vodni uživanciji! Prav zato vam 1nadan.si omogoča nakup dveh odraslih vstopnic Aquapass za 6 največjih vodnih parkov v Sloveniji, in to s 50 % popusta! Za dve odrasli vstopnici Aquapass boste odšteli samo 19 €, namesto 38 €, in si izbrali kopanje v kopališču ali termah po lastnih željah. Se sliši super? Da, saj je!

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:

Oglejte si ponudbo!

Naužijte se smaragdnih biserov na Bledu, potopite se v razkošje črne vode, zaplavajte z radoživimi mehurčki, odkrijte stare rimske izvire, zazibajte se na valovih nekdanjega Panonskega morja in se razvajajte v objemu parafinskih vrelcev! Pisani svet vodnih doživetij vas vabi na najboljšo vodno zabavo, čofotanje, adrenalinska doživetja in druženja.

Kako deluje 1nadan.si?

Na spletni strani je vsak dan objavljena zanimiva ponudba, ki je od 50 do 90 odstotkov cenejša od redne cene ponudnika. Uporaba je preprosta: obiščite 1nadan.si, si oglejte dnevno ponudbo kulinarike, wellnessa, adrenalinskih športov, potovanj, … s popustom in se povsem brezplačno registrirajte. S klikom na »kupi kupon« opravite naročilo kupona za ponudbo. Ponudbo lahko priporočate še prijateljem preko Facebooka, e-pošte in drugih kanalov. Po uspešno izvedenem plačilu (možnosti plačil: kreditne kartice, moneta, plačilni nalog) prejmete kupon, ki ga natisnete in unovčite pri ponudniku. Preprosto, kajne? ;) Registrirajte se še danes in kupujte do 90 % ceneje!

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3