Slovenija
Oglas

Uživajte zadnje počitniške dni v Termah Snovik

Snovik, 19. 08. 2015 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Terme Snovik
Komentarji
0

Dobre pol ure iz Ljubljane, Kranja ali Celja vam bodo v Tuhinjski dolini dobrodošlico izrekle slikovite terme Snovik, EKO SVET TERMALNIH UŽITKOV. Obdane s svežo in pomirjujočo zeleno krajino, prostranimi gozdovi in vršaci Kamniško-Savinjskih Alp.

Visokokavostna termalna voda je nadvse bogata z magnezijem, kalcijem in natrijem. Je namenjena plavanju, pitju, masaži in terapiji, saj blagodejno vpliva na telo, zlasti na hrbtenico, sklepe in kožo.

Terme Snovik - 10
Terme Snovik - 10 FOTO: Terme Snovik
Dandanes so Terme Snovik uveljavljena oaza dobrega počutja. Zaobjela vas bo s svojimi zunanjimi in notranjimi bazeni (32-36°C), vodnimi hudourniki, podvodnimi masažami, slapovi in talnimi gejzirji, travnatimi terasami ter s svojevrstno ponudbo – sončno nudistično plažo.

Terme Snovik - 1
Terme Snovik - 1 FOTO: Terme Snovik

V wellness centru se lahko razvajate s savnami, masažami in kozmetičnimi storitvami.

Terme Snovik - 7
Terme Snovik - 7 FOTO: Terme Snovik

Niti za otroke ne bo zmanjkalo zabavnih kotičkov, toboganov, otroških bazenčkov z igrali, čofotalnika in vzpenjalne mreže. Pa še Palček Snoviček jim bo delal družbo v Klubu palčka Snovička.

Klub zdravja prinaša številne ugodnosti za člane in združuje štiri področja: gibanje, duševno ravnovesje, zdravo prehrano in dobro počutje. Namen ustanovitve Kluba zdravja je, da z izvajanimi aktivnostmi, predavanji, različnimi oblikami vadbe v vodi in na prostem, masažami in drugimi aktivnostmi, tudi sami vzpodbudimo čim več ljudi, da preventivno skrbijo za svoje zdravje.

Terme Snovik - 8
Terme Snovik - 8 FOTO: Terme Snovik

Za željne aktivnih počitnic smo pripravili še kolesarske pakete, ki vodijo po neokrnjeni naravi Tuhinjske doline. Če so vam ljubše pešpoti, jih je tam naokoli obilo krajših ali daljših. Telovadba na prostem na trimstezi in fitnestu bo vsekakor dobrodejno poživilo.

Čakajo vas ugodne počitnice s polpenzionom v termah, prijaznih do družin

Terme Snovik - 3
Terme Snovik - 3 FOTO: Terme Snovik

Sodobni apartmaji in sobe so opremljeni iz naravnih materialov, vse namestitve pa se ponašajo s 4 *
In še to: voda, ki si jo boste natočili ali vam bo postrežena v termah Snovik je termalna voda.

Terme Snovik - 5
Terme Snovik - 5 FOTO: Terme Snovik

Več informacij na http://terme.snovik.si

Snovik kolaž
Snovik kolaž FOTO: Snovik kolaž
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1