Slovenija
Oglas

UN dieta ima novega zaveznika za hitrejše hujšanje – tablete PGC500 Complex

Ljubljana, 05. 04. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

UN dieta že vrsto let zavzema vodilno mesto, kadar govorimo o hitrem hujšanju. Gre za dieto, ki je koncipirana po živilih, ki jih lahko konzumirate določen dan; prvi dan jeste proteine, drugi dan škrob, tretji dan ogljikove hidrate in četrti dan sadje.

 

Na ta način se pospešuje metabolizem, kilogrami se topijo, prednost pa je zagotovo dejstvo, da dieta ne zahteva posebnih živil, načrtovanje obrokov pa je dokaj enostavno.

Toda rezultati UN diete se na tehtnici opazijo šele po določenem času, vi pa si želite izgubiti kilograme v prvih nekaj dneh. Zato so najboljši zaveznik UN diete tablete za hujšanje PGC500 Complex. Gre za popolnoma naravno prehransko dopolnilo, ki ob že reguliranem režimu prehrane UN diete, nudi hitrejše in učinkovitejše rezultate, pri tem pa zahvaljujoč svojim sestavinam jamči, da se izgubljeni kilogrami ne bodo vrnili.

Brezplačna dostava tablet za hujšanje TU >>

Pohitite in prihranite 20 eur, količine so omejene!

PGC500 tablete vsebujejo hidroksi citronsko kislino, ki blokira encim ATP – Citrat lyase, ki pretvarja ogljikove hidrate v maščobne kisline, ki se kot energijska rezerva kopičijo v obliki maščobnih oblog. Ker pa človeško telo pravzaprav potrebuje maščobne kisline, jih začne razgrajevati iz lastnih maščobnih oblog, kar pripelje do topljenja kilogramov.

Tablete za hujšanje bodo pospešile izgubo kilogramov in delovale tudi na zmanjšanje sovražnega celulita, poleg tega pa bodo nudile dovolj energije za normalno vsakodnevno delovanje, hkrati pa izboljševale spanec.

PGC
PGC FOTO: PGC

V sklopu UN diete se zaradi konzumiranja istih živil tekom dneva, še posebej v času sadnega dne, pogosto pojavlja občutek lakote, ki ga izdelek PGC500 uspešno rešuje. Tablete namreč nudijo občutek sitosti, zato se pri rednem jemanju zmanjša tudi potreba po hrani.

Brezplačna dostava tablet za hujšanje TU >>

Pohitite in prihranite 20 eur, količine so omejene!

Kolikokrat se vam je zgodilo, da ste v prvih nekaj dneh nizko kalorične diete izgubili nekaj kilogramov, toda kasneje se je vse ustavilo? Razlog je, da ste najprej izgubili vodo, ki jo zadržujejo ogljikovi hidrati, medtem ko je razgradnja maščob kasnejši pojav, do katerega zelo pogosto niti ne uspete priti. Ko oseba opazi, da se kilogrami ne topijo, se vrne k starim prehranjevalnim navadam. Kako potem izgubiti kilograme? S pomočjo tablet za hujšanje PGC500 Complex, ki „udari tam, kjer najbolj boli“ – v maščobne obloge, ki jih pomaga razgraditi.

S temi tabletami za hujšanje je možno že v tednu dni izgubiti 2,5 kg in v mesecu dni 10kg, če pa se kombinira z UN dieto, bodo rezultati še znatnejši. Ker se pri izvajanju diete ne vnašajo

nepotrebne maščobe, PGC500 tabletam ne bo potrebno razgrajevati novonastalih maščob, temveč bodo odstranile tiste, ki so bile vnesene prej.

PGC500 tablete se lahko naročijo online, na vaš naslov pa prispejo v roku treh dni. Poletje se približuje...

Brezplačna dostava tablet za hujšanje TU >>

Pohitite in prihranite 20 eur, količine so omejene!

Naročnik oglasa je United Labs Ltd.

 

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1