Slovenija

Umazana igra

Ljubljana, 07. 11. 2007 19.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Katja Šeruga
Komentarji
85

Türk naj bi isti znanstveni izdelek državi prodal dvakrat, izginilo pa naj bi tudi milijon dolarjev za Peterletovo vlado.


  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (85)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

exim@t-2.net
09. 11. 2007 08.32
Veste, rdečkarski, morislki klan: trilijonkrat raje vidim, da se me titulira z "belčkom", kot z morilcem, rdečkarjem. Zato, nagci, veselo naprej. Ampak, moja vest je čista. Pa vaša? Moj odgovor je jasen: vaša ne more biti čista, pa četudi ste rojeni po vojni, saj ste potomci rdečkarjev, ker jih tako vneto zagovarjate. Privezati bi vas bilo treba pred TV, da bi si ogledali dokumentarec: Otroci s Petrička. Marš, banda rdeča!
malasutra@gmail.com
08. 11. 2007 11.40
kako so se belčki razkokodakali. ma, saj, to je tudi vse, kar lahko še naredijo. isto so trobentali pri volitvah za župana ljubljane, se krotovičili, repenčili (kot kaka manja.kranjc in kompanija), pa je bolj malo pomagalo. zelo dobro bo, če bo lojze prilezel do 35 procentov. pa še to je bolj malo verjetno. še malo, pa boste vsaj do naslednjih parlamentarnih volitev (kjer boste prav tako gladko pogoreli) umolknili. skrajni čas bi že bil. šparajte raje svoje glasilke za cerkveni kor. že itak imate vse razštelano.
manjakranjc@hotmail.com
08. 11. 2007 11.39
Mislm podn od podna. Primitivizm kar puhti iz levice, res je bolje če ste tiho, ker delate samo škodo Turku.
bonsai9@email.si
08. 11. 2007 11.26
manjakranjc: dej vzem si raje mortadelo, bolj na široko te bo zadovoljila. exim: kje pa piše, da bi morali biti povprečni? To ni v skladu s smernicami, ki nam jih diktirajo v EU. Niti Bush. Saj zadost da dobijo kake pudeljne, da jih potem ližejo in jim lezejo v rit. A si ti tud med njimi? Če nisi, se prijavi skup z manjo v peterletov štab.
euro
08. 11. 2007 11.16
Nujno potrebujem prevod naslednjega teksta: Türk Dünyası Araştırmaları Vakfı olarak 13. sünü gerçekleştirdiğimiz Türk Dünyası Çocuk Şöleni, Atatürk'ün vasiyetinin yerine getirilebilmesi için atılan küçük bir adımdır. “Atatürk Türk Birliği'ne İnanıyor ve Onu Görüyorum” diyordu. Türk Birliğine inanan liderlerle, Türk Birliğine inanan öğretmenlerle bu birlik mutlaka gerçekleşecektir
Adolph
08. 11. 2007 10.49
Ko citam te Vase komentarje,si mislim,da je bilo boljse v stari jugoslaviji,kjer si ni upal VSAK pes lajati ,kot se to danes dogaja.
killi-123@hotmail.com
08. 11. 2007 10.43
Vse bolj se mi dozdeva, da je zgornji naslov namenjen nam forumasem, glede na vse do sedaj napisano .
exim@t-2.net
08. 11. 2007 10.34
Vidite, nagci, kako prav sem imel! Nobenega argumenta, samo žalitve! Na trenutke me "ima", da bi vam pomagal pri razumevanju določenih pojmov, razumevanju stvari, .. pa se še pravočasno zaustavim zaradi ve'denja, da ne boste razumeli. Imate pač prenizek nivo za povprečnega človeka. Žal!
manjakranjc@hotmail.com
08. 11. 2007 10.32
Aligatorček, opažam da imaš resne razvojne motnje. Drugače pa taki kot si ti, do mene niti slučajno ne pridejo; veš ne maram primitivnih ljudi. In kdo ti je rekel, da sem cerkvena!? Verjetno si sam veliko bolj. "klobase" se pa res kdaj lotim, a na drugačen način in do te stopnje tebi manjka saj še kaka dekata let. lp
polo19sdi
08. 11. 2007 10.29
Jest bom šel na volitve, ampak bom dodal št. 3 in obkrožil Jelinčiča.
aligatorcek
08. 11. 2007 10.25
manjakranjc, ti si pa res arogantna prepotentna baba (če sploh si). Kje so tvoji krščanski nazori, kot npr. prijaznost, mirnost, nenapadalnost, če te negdo pržge mu nastavi še drugo lice?? Prav zanima me koliko si stara. Drugače pa mislim, da moraš po svetu hoditi z nekaj klobasami obešenimi okrog vratu, da te imajo vsaj psi radi, ker normalni ljudje ščijejo na take kot si ti...
doki007@email.si
08. 11. 2007 10.22
modus83 ,....spet piše kot filozof ,.....!!!!! naprej je treba gledat ,...ne smemo dopustit da bomo mel predsednika petrleta ,....ki bi ga lahk imenovali cerkveni judovski kralj petrle ,....!!!!!! TREBA JE VOLT ČLOVEKA KI IMA VELIKE MEDNARODNE IZKUŠNJE ,...IN GLEDA NAPREJ ,.....!!!!! IN LJUDJE VEJO KDO JE TO ,.....DR. TURK ....!
jakapatetitudelas@yahoo.com
08. 11. 2007 10.20
manjakranjc, od kod se je pa vzel ta stavek, o katerem v anglešekem prevodu ni ne duha ne sluha : povedal zanesljiv vir iz Združenih narodov, ki dodaja: >Če bi bil Turk predsednik bi imeli za predsednika nekoga, ki bo z visokega prestola gledal dol na uboge Slovenčke - za njih pa še nikoli ni ničesar naredil.< Čista izmišljotina!
tomazbodner
08. 11. 2007 10.15
modus: Raje bodi srecen, da nimas Busha za predsednika...
OrodniK
08. 11. 2007 10.02
malo-sutra: Ja nadaljevala se bo tradicija predsednikov, ki se znajo iz te funkcije norčevati, tako kot kraljevski z zelenjavo kronani drnovšek med indijanci (a jim je šel novo vero razlagat al kaj:)) Nočemo še enega klovna kot je bil Drnovšek-zelenjavni kralj:) Turku je odklenkalo!!!
Prvo Bore
08. 11. 2007 09.59
manjakranjc koga jaz obiskujem in da sem hinavc do njega ? Po horoskopu sem strelc in če kaj poznaš to vejo, ker Ti vse poznaš in vsakemu svoje povem. Če se ga prime, tebi se ne prime, ker TI manjka malo možganov v glavi. No, saj jih ne potrebuješ, saj se vidi po tvojih postih. Prečitaj , kako dela Vatikan, Opus Dei , ker vsi ostali so revčki proti tem dvema organizacijama. Komunisti so kradli, ampak so dali tudi ljudem, VI pa samo kradete kot vaša cerkev in NIČ ne dajate ljudem. Čist po navodilih Opus Dei : Revež mora ostati revež in mora delati, bogat pa mora postajati bogatejši.
doki007@email.si
08. 11. 2007 09.58
joj ,..joj,....oba mata take velke grehe da ne spadajo med predsedniške kandidate,....... moj vzornik jelinčiči je odpadu kajti on je bil edini ki se je boril s puško v roki ,...med osamosvojitvijo ,....petrle je držal glavo v torbi al cekarju ,.....turk pa je deloval v ZN ,... MISLM DA BODO VOLILCI IZBRAL TAPRAVGA NAŠGA ,....!!!!!!
Prvo Bore
08. 11. 2007 09.50
cernivec.jolanda dober dan Zakaj bi napisal največjo sramoto ZN ?? Miljon poklanih ljudi !! Saj so bil samo črnci, ali ne. Zakaj se ni vmešala RKC, če so bili to njeni podaniki. Zato, ker so bili črnci !! RKC se vmeša samo tam , kjer ima korist. elvog2 dober dan Ko pomislim, kaj so nam pravili : Vse dajemo za Beograd !! Kam pa sedaj dajamo, pa še preden smo prišli v jebano Evropo, kjer pravih Evropejcev več ni, razen v Švici. EXIM pazi na rdeče polže Prvo ste me mučili, da smo pobili 11000 Domobrancev v Kočevskem Rogu. Ko ste dobili dokumente, da je bilo med njimi cca 9000 četnikov, ste spremenili številko na 17000. Ko ste napisali, da so pobijali vse mlade, ste našli 90 sirot in jih prepričevali in okužili z sovraštvom. Otroci niso nikoli krivi za poteze staršev, ampak so starši krivi za poteze otrok. Če bi bili partizani krvoloki, bi jih pobili, ampak tako pa so jim omogočili nadaljno življenje. Potem pa pišejo o nekakšnih kaznih. Za bruhat in nagravžen iz strani RTVSLO1 in strani RKC in klerikalcev. 500000 Nemcev letnik 46 niso Nemci, ampak Rusi. To so si Nemci upali priznati šele leta 92. Včeraj sem bil na pogrebu moje dobre tetke in šele sedaj sem zvedel, da sem imel dva strica, ki sta padla leta 44 in 45. Za strica , ki je padel leta 44 sploh nisem vedel, pa čeprav sem star 49 let in nihče mi ni povedal ali govoril o njemu. Znoru sem nad mamo, ker mi tega ni povedala, ker ni bil moj stric kriv, če je bil zaveden od strani cerkve in da je bil domobran. Zaradi njega so mi potem tudi ubili drugega strica. Pa ne krivim KPJ SKOJ pa KNOJ ter ZB, ampak cerkev, ki je zavedla moja dva strica.
manjakranjc@hotmail.com
08. 11. 2007 09.42
Hinko.muravec, kako kej partisjki kolegi? Še vedno jamrajo o neupravičenih odpustnicah? Si že ugotovil, koliko premoženja oz.davkoplačevalskega so si nakradli vključno s tvojim? Bednik! PrvoBirec, si danes že pretepel ženo? Mi lahko poveš, kako kej nekdo, ki ga redno obsikuješ čeprav si misliš o njemu le najslabše? Politik70, kopiram in lepim le izvirne poste, poste kateri imajo težo in so tako dobro napisani da ne rabijo obnove. Razumeš? Sicer pa vidim, da veš vse o podlih prijemih oz.partijskih prijemih. Pametnega tepi, neumnega vodi.
cernivec.jolanda@gmail.com
08. 11. 2007 09.36
mogoče se bo nadaljevala tako v tvoji domišljiji vendar v realnosti bo čisto drugače saj bo zmgala na teh volitvah Peterle