Slovenija

TV klub: DeSUS proti Erjavcu?

Ljubljana, 19. 10. 2008 20.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Petra Kerčmar
Komentarji
27

Besede Vilija Rezmana (DeSUS) kažejo, da je Erjavec ravnal na svojo pest. Dejal je namreč, da je ''Erjavec sam presojal, do katere mere lahko zaostruje v taktiki, ko se je pogajal''. ''Mi smo ocenili nekoliko drugače,'' je dejal.

Besede Vilija Rezmana (DeSUS) kažejo, da je Erjavec ravnal na svojo pest. Dejal je namreč, da je ''Erjavec sam presojal, do katere mere lahko zaostruje v taktiki, ko se je pogajal''. ''Mi smo ocenili nekoliko drugače,'' je dejal.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Uporabnik419925
20. 10. 2008 22.31
Zgleda , da sem napisal preveč resnice v svojem postu in me je urednik črtal! Me prav zanima zakaj! Mogoče zato ker sem zadel bistvo??? Ali pa zato ker dopuščajo , da se kregamo med sabo in pišemo nesmisle kadar pa nekdo zadane bistvo je treba črtati post??? Hmmm ali se mi samo dozdeva ali pa je tale stran 24ur namenjena podpori Pahorja in pa pljuvanju po prejšnji vladi??? Vsekakor vidim, da gre Karl v nos samo tistim, ki podpirajo basanje davkoplačevalskega denarja v žepe Botrom, ki potpirajo Pahorja, Golobiča ter LDS... Zanimivo je to, da nihče ni opazil tega, da jim je šlo v nos to, da niso pobasali provizije in Slovenski vojski podtaknili SRANJE od oklepnika z imenom KRPAN.... Ja mogoče so res pobasali dnar z VALUKOM, ki je do kurca ampak, če bo S.V dobila oklepnike PATRIJA bodo naši vojaki varni MAFIJA, ki stoji za Pahorjem pa se bo obrisala pod nosom! Osebno nimam nič proti Pahorju mislim pa, da bodo sedaj postavili na položaj za obrambnega ministra neko lutko, ki bo delala to kar bo MAFIJA želela in si filala denar z davkoplačevalskim denarjem! Karl SRAMOTA, da si jim popustil! Samo zaradi tega te ne bom volil in verjetno velika včina ostalih volilcev, ki smo te podprli zaradi tvoje korektnosti! No urednik a boš to tud zbrisal??? Al si morm shranit pa spet prilepit gor pozneje???
Zatarra
20. 10. 2008 12.45
Karl in Janez sta res prava samodržca in tirana. Fej ju bodi! :> (A ni to čudno in zanimivo, a?)
mobius
20. 10. 2008 12.05
Mislim da je čas da Erjavcu dajo nogo, tip samo paradira že v prejšni vladi bi moral oditi zaradi patrie, sicer pa povejte mi državo v kateri obstaja stranka upokojencev, pri nas je pač tipično da so vsi proti vsem, imamo več strank kot je prebivalcev hehehe.
hinko.murovec@siol.net
20. 10. 2008 10.02
Pomota, Karlota ni odločal sam, je pa odločal skladno z \" J \" direktivami. Pa ta tip je prozoren kot plastenka, njegova vsebina pa enakovredna postani vodi v njej.Sam ni v stanju spravit skupaj enega pametnega predloga in zna edino izsiljevat pa še to po komandi. Naj pove, da je vpleten v patrijo in se spelje izsiljevat sosedo če si res kaj upa, ga bo z klofarjem po tintari. LP
Tonček Balonček
20. 10. 2008 08.16
A si kdo predstavlaj, da bil Janša v koaliciji s komunajzarji? Saj to bi bilo pa res smešno, pa še sproščeno ne bi bilo! Bi nas družno Janša in Pahor vodila v blagostanje? Kdo bi bil pa šef od koga?
balon200
20. 10. 2008 07.25
Erjavec naj popusti, seveda užaljeno. Potem mu bodo ostali dolžni in bo pač nekaj moral dobiti zase ali stranko.
politik70
20. 10. 2008 07.25
Maxi Ti boš pa do zadnjega upal na Janševo vlado..... Daj sprijazni se že da prej kot čez štiri leta tega scenarija NI.... Tudi če se Karli na glavo postavi poslanci DESUSa so se odločili! Grejo v vlado! Z Karlijem ali pa brez njega! Ohladi bučo in počakaj na sestavo vlade!
kosir_maks
20. 10. 2008 07.01
realnost : pozabil si ,da ne obstajata samo možnosti . v vlado s Pahorjem ali opozicija , ampak tudi koalicija z JJ. ker pa so DESUS in predvsem Erjavca že regeneriral po udbaških metodah in mu zdrobil hrbtenico , na kaj takega ne upajo niti pomislit , kljub temu da bi iztržli več ministrstev in višje penzije !!!
realnost
20. 10. 2008 06.26
Erjavec je popolnoma izgubil kompas , volitve ni dobil on temveč Pahor, temo primerno se bo moral tudi pogovarjati, sicer pa lahko tudi spakira , Desus želi v vlado ,ker samo tam lahko res kaj doseže, v opoziciji lahko samo prazno naklada kot bo sedaj Janša.Sicer pa bi morali v desus zamenjati Erjavca z Znidaršičem on bi bi bil pravi človek za vodstvo desusa.
Kakšni bolani komentarji so nekateri tukaj,da te ubije.Pa kaj vam nekaterim pomeni tole:naslednje volitve Desusu ne bo uspelo brez Erjavca,naj Erjavec odstopi pa bomo videli čez 4 leta in sami taki komentarji večina. A se sploh vprašate kaj se bo in kam bo vse skupaj pripeljalo ta 4 leta in da je Erjavcu najbolj v interesu odstopiti ter čakati 4.leta da bo videl če se bo Desus na naslednjih volitvah uveljavil?.Tisoč procentov se ravno tako kot drugim gre za stolček za drugo pa mu je tako ali tako mar kakor tudi vsem ostalim.Tukaj med sabo javno uprizarjajo komedije pozneje pa se ob pijači smejijo kako so naplahtali narod.
ServerAUTOMATIC
20. 10. 2008 00.45
Jaj, kako je nasral folk.
ServerAUTOMATIC
20. 10. 2008 00.45
Erjavec je res razred zase. Ljubezen do žensk. Slo lepotec.
VolilecSI
20. 10. 2008 00.27
Nesposoben župan rezman naj raje spuca tiste smeti na Ruškem Pohorju. Zalar blefira, da se z alternativo Janševe vlade niso ukvarjali, haha. Zadnje dni in noči se ukvarjajo izključno samo s tem! Sploh pa bom najbolj zadovoljen, ko mi ne bo več treba prenašati ostudno navzočnost zadnjih kraigherjevih in mačkovih sodatov.
vodja
20. 10. 2008 00.10
ah, janez_novak, kako je življenje v tvoji pravlici, ki je napisal JJ?
johndoe35
20. 10. 2008 00.09
Če nebi bilo Erjavca ostali drobižek v desusu nebi zbral 0,1 procent glasov hahaha. Sedaj se pa nekaj tistih nekaj bedakov šopiri kot pavijani? Tisti Rezman je pa bil gost na PikaTv v družbi z dvema levakoma in edini ni obleke kaj šele kravate? Sramota. Človek vseeno nekaj mora dati nase če že predstavlja nekaj ali nekoga. Doma je OK če si tako oblečen ampak na TV da se pride v ponošenih oblekah v svetru in starih hlačah? Kam smo prišli in kaj vse narod voli? Potem bi tudi jaz lahko prišel v vlado čeprav sem ves dan v trenirki :)
dirkac_007
19. 10. 2008 23.40
sem včeraj srečal Erjavca, ko je mal športal..
njanez43
19. 10. 2008 23.03
rezman=pucko in njegova kamarila verjetno tudi! Bedno, saj jim je Erjavec zrihtal sedeže v parlamentu! Upam, da jih na naslednjih volitvah ne bomo več gledali!
veteran_91
19. 10. 2008 23.02
Archer 30 popolnoma se strinjava. Erjavec morda res ni bil najidealnejši minister za obrambo, a je bil do sedaj najboljši. Ima hrbtenico kar turbokapitalistom ni všeč. Na Erjavčevem mestu bi nepopustljivo vztrajal načelno do konca, čeprav se mora zavedati da mu je t.i. turbokapitalistični trojček že speljuje poslance. Še en mandat Janše bi se ob spremljanju tega manekensko zrežiranega in glamurskega t.i. načelnega dogavarjanja o kooaliciji kar prilegel. Kahrl torej vztrajaj do konca v nasprotnem odstopi in desusa čez 4 leta ne bo več v parlamentu. Nsi je tipičen primer nenačelne podpore vodji opozicije. Isto želi doseči tudi Pahor z Desusom.
ici.r
19. 10. 2008 22.10
Če nebi blo Erjavca bi desus bl slab piskov,sploh pa je problem v tem k bi t rdeč rad v patrijo posegl,sej ne morjo požret ,da niso pri tem nakupu nč zaslužil
samorastnik
19. 10. 2008 22.04
zamenjajte ERJAVCA,saj ni dobil doživlenjskega mandata...