Slovenija
Oglas

Trgujte s temi 50 EVRI s ceno delnic Apple-a na svetovni borzi od doma

Ljubljana, 03. 06. 2015 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V zadnjih dveh mesecih je cena delnic Apple-a porasla za 27.43%. FXLider vsem bralcem 24ur podarja 50 evrov za uspešen začetek trgovanja s ceno delnic Apple-a in drugih največjih podjetij na svetovni borzi, edini borzi na kateri lahko vlagatelji zaslužijo takrat, ko cene delnic rastejo, kot tudi takrat, ko cene delnic padajo.

FXLider
FXLider FOTO: FXLider

Odkrijte svetovno borzo – Prevzemite 50 EVROV tukaj

Z junijem bi moral Apple začeti z izdajanjem prvih obveznic, katere so denominirane v jenih. To je še ena v nizu potez, katerih se je Apple v zadnjem času poslužil, da bi izkoristil padec obrestnih mer na nekaterih trgih zunaj ZDA. Ameriški tehnološki gigant bo izdal okoli ¥200 milijard ($1.6 milijarde) obveznic denominiranih v jenih, ta sredstva pa bo izkoristil za povečanje števila delničarjev, verjetno pa tudi za širjenje poslovanja na Japonskem.

Kot pravijo v FXLider-ju, količina in cena še nista fiksni in sta odvisni od povpraševanja investitorjev.

’Donosi japonskih državnih obveznic so med najnižjimi na svetu, saj je Centralna banka Japonske zadrževala referentne obrestne mere na zelo nizki stopnji, z ogromnim programom monetarnega stimuliranja. Številni udeleženci na trgu obveznic pričakujejo, da bo ta poteza Apple-a pritegnila veliko zanimanja, v kolikor bo ponujen atraktiven donos’, pravijo v FXLider-ju.

Apple je bil pred kratkim ponovno proglašen za najbolj vredno blagovno znamko na svetu, vredno fantastičnih $247 milijard. Enkrat na leto oglaševalske agencije razglašajo 100 najbolj vrednih blagovnih znamk. Letošnje poročilo, ki je bilo objavljeno v sredo 20. maja je pokazalo, da je Apple še vedno daleč na prvem mestu. Kljub priljubljenosti Apple Watch-a je še vedno glavno vodilo rasti blagovne znamke iPhone 6 in to za 67% v primerjavi s preteklim letom.

Opozorilo o tveganju in odklanjanju odgovornosti

Pogodbe o razliki v ceni (CFD) predstavljajo proizvode, ki temeljijo na finačnem vzvodu in imajo visoko raven tveganja za Vaš kapital, ker lahko cene hitro postanejo neugodne za Vas. Izgube lahko presežejo vaše depozite in od Vas bi se lahko zahtevalo, da izvršite dodatna vplačila. Ti proizvodi morda ne bodo primerni za vse stranke, zato morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa tudi neodvisen nasvet. To gradivo ni ne ponudba, ne povpraševanje in ne transakcija glede kateregakoli finančnega instrumenta. FXLeader ne sprejme nobene odgovornosti za kakršnokoli uporabo teh komentarjev, pa tudi ne za posledice, ki lahko iz tega izvirajo. Ni nikakršnega zagotovila in ne garancije glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Posledično, vsaka oseba, ki ravna po njih, to dela popolnoma na lastno tveganje.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1