Slovenija
Oglas

Tradicionalni sejem v Komendi!

Ljubljana, 26. 03. 2012 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Tradicionalni kmetijski sejem v Komendi je zopet pred vrati. Veliko dobrega, zanimivega, zabavnega in poučnega. Vstopnine ni, vreme bo zagotovo tudi lepo, torej tega vikenda v Komendi zagotovo ne smete zamuditi!

Pomlad je letos še prej potrkala na vrata kot sicer. Vreme nas kar vabi na prosto in vikende je lepo preživeti v dobri družbi.

Sejem v Komendi vam ponuja več kot le dobro družbo. V preteklih letih si je spomladanski sejem kmetijske, gozdarske, gradbene, komunalne mehanizacije in vrtnarske opreme, ustvaril renome, ki ga samo še utrjuje. Zanimivo dogajanje, ki veliko ponudi še tako zahtevnim obiskovalcem, odlična organizacija in veliko dobre volje so le nekatere odlike sejma v Komendi.

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Tradicionalni spomladanski kmetijski sejem v Komendi skupaj organizirata Konjeniški klub Komenda in občina Komenda. Tako kot vedno bo tudi letos dogajanje izredno pestro. Slavnostna otvoritev bo v petek, 30. 3. 2012 ob 12. uri. Sejem pa bo sicer odprt v petek od 12.00 do 18.00 ter v soboto in nedeljo od 9.00 do 18.00.
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Že v petek se lahko udeležite predavanja z aktualnim naslovom Socialna varnost kmetov: Zavarovanje in socialne pomoči iz naslova kmetijske dejavnosti. Predavanje bo v dvorani Konjeniškega kluba Komenda, Glavarjeva 58 v Komendi.

Nedeljsko dogajanje pa bo popestrila razstava cikastega goveda z ocenjevanjem živali in izborom šampionke. Dogon živali pa se bo zgodil že v soboto, 30. 3. 2012. Več o sami razstavi si lahko preberete tukaj. To bo že druga državna razstava cikastega goveda v Komendi.
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Bogat spremljevalni program vam bo med drugim postregel tudi s folklornimi skupinami in raznimi seminarji z aktualnimi temami.
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:

Da so za organizacijo res dobro poskrbeli, ne pričajo le izkušnje iz preteklih let, temveč tudi podatek, da so se na obiskovalce dobro pripravili. Ker pričakujejo več tisoč obiskovalcev, bo v času sejma veljal poseben prometni režim. Več o prometni ureditvi in urejenih brezplačnih parkiriščih si lahko preberete tukaj. Za tiste, ki boste sejem obiskali prvič, so pripravili tudi načrt dostopa.

Že v ponedeljek si torej rezervirajte čas za prijeten in sproščen vikend v Komendi. Da pa teden ne bo predolg, še malo pobrskajte po strani sejma in si oglejte razstavljavce, ki so se predstavili v preteklosti.
 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni