Slovenija
Oglas

Ti, prijateljice in kraljevsko razvajanje ... Si za?

Podčetrtek, 22. 02. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Drage dame, prihaja marec, vaš mesec! Iščete idejo, kako ga prijetno preživeti v družbi prijateljic? Bi si rade kar najhitreje brezžično napolnile baterije? Potem si privoščite razvajanje v najprestižnejšem wellnessu v Sloveniji in izkoristite eno izmed edinstvenih ponudb, ki jih v Termah Olimia pripravljamo samo za vas.

Wellness sladkosti meseca do 50% ugodneje

Terme Olimia
Terme Olimia FOTO: Terme Olimia

Povabite tudi prijateljice

Terme Olimia - 2
Terme Olimia - 2 FOTO: Terme Olimia

Če vam dnevni užitki niso dovolj, si privoščite daljši oddih. Povabite pa lahko tudi prijateljice, da bo še bolj zabavno. Skupaj se boste popolnoma sprostile in pozabile na vse skrbi. Samo za vas sta v mesecu marcu na voljo dva ekskluzivna paketa.

- Nepozabno doživetje, sprostitev telesa in razvajanje vseh čutov v najprestižnejšem slovenskem Wellnessu Orhidelia.
Vodna doživetja v zdravilni termalni vodi Wellness centra Termalija s sproščanjem v največjem slovenskem savna svetu

Nepozabno doživetje, obogateno s popolno sprostitivjo

Razvajanje seveda ni popolno brez kakšne sprostitvene masaže in pilinga telesa, zato se boste lahko prepustile tudi spretnim rokam maserjev in kozmetičark, ki bodo s svojimi čutnimi potezami popolnoma razbemenili vaše telo in obraz. V zelo ugodno ceno ekskluzivnega paketa sta tako všteta tudi dva wellness dotika po vašem okusu. Iz vsakega menija lahko izberete po eno najljubšo storitev.

Terme Olimia
Terme Olimia FOTO: Terme Olimia

Privoščite si le najboljše

Terme Olimia - 4
Terme Olimia - 4 FOTO: Terme Olimia

Čas je, da pozabite na skrbi in sebe postavite na prvo mesto. Dnevi, ki jih boste posvetile razvajanju, bodo zelo blagodejno vplivali na vaše telo in duha. Letos imate idealno priložnost, da se po prepotrebno energijo in sijaj v očeh odpravite v Terme Olimia, saj smo samo za vas pripravili pestro in izjemno ugodno ponudbo edinstvenih termalnih doživetij. Občutile boste popolnoma novo dimenzijo razvajanja, ki vam bo vrnila nasmeh na obraz, domov pa se boste vrnile popolnoma prerojene in pripravljene na nove izzive.

REZERVIRAJTE WELLNESS DOŽIVETJA DO 50% UGODNEJE

Izkoristite to edinstveno priložnost in rezervirajte svoj termin sprostitvenega oddiha, ki bo v vas prebudil novo dimenzijo ženstvenosti, že danes! Kliknite TUKAJ. >>

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3