Slovenija
Oglas

TERME OLIMIA & AQUAPARK – zagotovljene nepozabne poletne počitnice za vso družino

Podčetrtek, 18. 06. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Terme Olimia s celovito in kakovostno wellness in selfness ponudbo in z najprestižnejšim Wellnessom Orhidelia - ki je zadnjih nekaj let vedno znova izbran za najboljši slovenski wellness, vodnimi doživetji, različno paleto kulinaričnih užitkov, možnostjo rekreacije, razgibanim animacijskim dogajanjem, čistim zrakom in mirom ter bogato okoliško ponudbo, sestavljajo mozaik nepozabnih doživetij za vso družino.

V poletnem času najbolj navdušuje zunanji Termalni park Aqualuna, ki s svojimi bazeni in številnimi vodnimi atrakcijami, vabi na vodno zabavo in sprostitev prav vse generacije. Čaka vas pravi pravcati bazen z valovi, vznemirljive vodne drče, številne steze za spuste, za najbolj drzne pa je tu King Kobra - najbolj divji tobogan v Sloveniji, kjer zaključni padec za 50 stopinj ne pusti ravnodušnega še tako adrenalina željnega obiskovalca.

Aqualuna - 1
Aqualuna - 1 FOTO: Aqualuna

Vodna doživetja za vso družino

Za vrati vodnega parka Aqualuna najdemo številne objekte za družinsko zabavo, prijetno druženje in sprostitev. Zagotovo boste najprej opazili adrenalinski stolp z vodnimi atrakcijami in tobogani. Kar 11 jih imamo, najbolj oči bodeča je pa seveda naša kraljica adrenalina King Kobra, ki je z nami že četrto sezono. Poleg tega imamo 4 večje bazene, eden med njimi je tudi valovalni z največjimi valovi v Sloveniji. Nato Aqua safari, z živalmi v naravni velikosti, Aqua džungla z vodnimi igrali za otroke, rudnik za iskanje zlata nato 2 restavraciji, več barov, tudi sladoledni butik imamo.. Vse to pa spremlja naša navihana animacijska ekipa, ki skrbi za zabavo najmlajših in tudi tistih malo starejših.

Aqualuna - 2
Aqualuna - 2 FOTO: Aqualuna

Uresničitev sanj za vaše najmlajše

V petek, dne 24.6.2016 vabljeni v Aqualuno na DAN ODPRTIH VRAT z brezplačnim kopanjem za vse!
Aqualuna uresničuje sanje vaših najmlajših. Njim so namenjeni mini klub King Kobra z razgibano animacijsko vsebino, številni otroški bazeni z otroškimi vodnimi drčami in otroškim toboganom, otroško trdnjavo in grad v Aquadžungli, imamo tudi trampoline in salon z igralnimi aparati.
V Aquasafariju lahko spoznavajo živali v naravnih velikostih, ki vas presenetijo na vsakem koraku,…tu so še lov na zlato, vsakodnevne zabave in koncerti ter najbolj nepozabne rojstnodnevne zabave.

Dobro je vedeti:

· v ceno vstopnice je vključena uporaba vseh igral, toboganov, senčnikov in ležalnikov

· valovi v valovalnem bazenu delujejo od 12.00 h naprej, vsako polno uro

· tobogan King Kobra začne z obratovanjem vsak dan ob 10.00 h

· hrano v Safari baru in v Restavraciji Kroki strežemo vsak dan do 19.00 h

· zgornja meja števila obiskovalcev v Aqualuni je 3.500

Aqualuna - 4
Aqualuna - 4 FOTO: Aqualuna

Kam, če ne k nam?

Preverite ugodno ponudbo družinskih poletnih paketov z brezplačnim bivanjem kar za 2 otroka!
Poleg osnovne ponudbe s polpenzionom ter bogatega animacijskega programa čez poletje, vsakemu otroku pripada tudi darilo, vsak dan vam zagotovimo 2 urno varstvo za otroke, če pa se odločite pri nas bivati dlje, vas bomo zapeljali na zanimiv izlet. Da bo mera pestrosti in aktivnosti polna, ne pozabite, da smo za vas pripravili tudi ugodno izposojo koles, s katerimi se lahko s celo družino odpravite na izlet po urejenih kolesarskih poteh v bližnji okolici in tako spoznate idilično okolico Kozjanskega.

Aqualuna - 3
Aqualuna - 3 FOTO: Aqualuna

In kaj vse lahko obiščete v okolici?

1. Samostan Olimje s 3. Najstarejšo lekarno v Evropi
2. Čokoladnica Synercus Olimje
3. Grad Podsreda
4. Agolf - pravi raj za golfiste
5. Številni vinotoči in domače pivovarne ter kmečki turizmi
6. Jelenov greben
7. Koča pri čarovnici – dežela pravljic in domišljije
8. Številne kolesarske in pešpoti

Kam, če ne k nam?

Več na www.terme-olimia.com

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni