Zanimivosti
Oglas

Terme Dobrna – Navdihujemo življenje že 610 let

Ljubljana, 12. 05. 2015 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
Avtor
Terme Dobrna
Komentarji
0

Zgodba o Termah Dobrna se prične v globinah in privre na dan kot najčistejša voda, katere zdravilne lastnosti in blagodejnost so občudovali že stari Kelti in Rimljani. V Termah Dobrna tradicijo ohranjamo za danes in za pri rodove.

Ker so Terme Dobrna odmaknjene od industrije in prometa ter imamo čist zrak in izredno okolje zdraviliškega parka, imamo zelo dobre pogoje za balneoklimatsko zdravljenje. Hkrati pa Terme Dobrna postajamo s svojo ponudbo vse pomembnejši kreator dobrega počutja, saj ponujamo učinkovite postopke, ki omogočijo hitro sprostitev in napolnjenje z energijo.

Terme Dobrna za udobnost vašega bivanja ponuja hotel Vita, hotel Vila Higiea**** , hotel Park***. Celotno ponudbo sprostitve zaokrožujemo z masažno - lepotnim centrom Hiša na travniku, kjer vas bomo popeljali v svet ugodja in razvajanja. Z namenom, da ponudimo obiskovalcem popolno relaksacijo in zadovoljstvo, smo v ponudbo vključili: različne rituale, aromaterapije, nege telesa in obraza, kopeli ...

Terme Dobrna smo naravno zdravilišče, zato je narava pri nas na prvem mestu in tako pri zdravljenju pacientov uporabljamo naravne zdravilne dejavnike: termalno vodo, naravni fango in šoto ter bioklimatski faktor z gibanjem v neokrnjeni naravi.

DOBRNA - 5
DOBRNA - 5 FOTO: DOBRNA

Pomladni družinski oddih

To pomlad se razvajajte z oddihom in si vzemite čas za raziskovanje kraja med obronki Paškega Kozjaka, zaplavajte v termalnih bazenih, se prepustite spretnim rokam naših maserjev, se predajte kulinaričnim užitkom ali se sprehodite skozi prekrasen energijski zdraviliški park.

Izkoristite neizčrpne možnosti rekreacije in se odpravite v naravo ter poiščite samo svoje kotičke. Če pa želite močneje pognati kri po telesu, organiziramo za vas športne aktivnosti. Odločite se lahko tudi za izlet v bližnjo okolico ali za aktivnosti v naravi, kot so sprehodi, kolesarjenje ali obisk Športnega parka.

Odločite se za pomladni 3-dnevni oddih za že 36,90 EUR na osebo na dan v Hotelu Park (bivanje med tednom, min. 2 noči) z vključenim polpenzionom, 3-dnevnim kopanjem, bogatim animacijskim programom ter jutranjo gimnastiko. Ponudba velja točno do začetka poletnih počitnic.

Fit v poletje

Pomlad je tu, zato članice nežnejšega spola družine in tudi partnerji očistite in razstrupite vaše telo ter vstopite v poletje FIT in vitki. Za vas smo pripravili številne možnosti, kako se tega lotiti. V Termah Dobrna smo pripravili Detox program razstrupljanja na naraven način, ki je zasnovan kot celovit in naraven pristop čiščenja telesa z izbrano hrano, wellness, zdravstveni storitvami, strokovnim vodenjem. In je namenjen vsem, ki želijo sebi in svojemu telesu povrniti energijo in nekaj postoriti zase. Ekskluzivno se lahko v masažno-lepotnem centru Hiša na travniku odločite za Cellulishock. Je dinamičen tretma, ki se individualno loteva različnih vzrokov celulita in popravi estetske nepravilnosti, se prilagodi tipu in stopnji celulita. Je profesionalni program, ki omogoča personaliziran tretma. Ali pa izberete Body Tanning – That 'so Sun makeup, ki je edinstven sistem pršenja barve na telo in zagotavlja takojšnjo porjavitev ter doseže videz naravne zagorelosti, neguje kožo in je prijetnega vonja.

Preverite še ostale ugodnosti in pogoje na www.terme-dobrna.si, nam pišite na info@terme-dobrna.siinfo@terme-dobrna.si ali pokličite 080 22 10.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni