Slovenija

Stožice: Grožnja je zalegla

Ljubljana, 05. 08. 2010 18.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Mirko Mayer
Komentarji
104

Lastnikoma podjetja Leka Transport naj bi Grep vendarle poravnal 3,2 milijona evrov dolga. Če bosta vseeno blokirala spektakel v Stožicah, pa so jima 10.000 protestnikov pripravljeni pripeljati tudi iz gorenjske centrale sindikata Neodvisnost.

Lastnikoma podjetja Leka Transport naj bi Grep vendarle poravnal 3,2 milijona evrov dolga. Če bosta vseeno blokirala spektakel v Stožicah, pa so jima 10.000 protestnikov pripravljeni pripeljati tudi iz gorenjske centrale sindikata Neodvisnost.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (104)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

SuperLolek
08. 08. 2010 20.30
@deejay2: Nujno gradnjo objektov smo že dočakali :) Za razliko od vseh potokov in simšičev se je končno zgradil most za južno vpadnico...
poluks25
06. 08. 2010 16.04
od kar je zoki na oblasti je ljubljana postala tako lepo mesto da po novem se ljubljancani hodijo v mesto z fotici in slikajo svoje mesto .... super je, prav ponosen sem na prestolnico taka kot je sedaj
deejay2
06. 08. 2010 15.17
@Tonček Balonček kr verjemi, da njuno gradnjo objektov ne bi nikoli dočakali. Janković je velik ljubitelj športa, zato je tud šel v ta projekt. Sej smo poslušal pred časom zgodbice Vike Potočnik o novem stadionu in če se ne motim tud Danice Simšič, od katerih pa ni bilo nič. To iz katere opcije prihaja Janković pa sicer mene niti malo ne zanima. Jest še nikol nisem volil levih, ampak do sedaj vedno SDS, kljub temu pa pri tem projektu dajem Jankoviću kapo dol. Končno eden, ki si je upal it v tak projekt.
Tonček Balonček
06. 08. 2010 13.59
Že v redu deejay2, ampak to se ne sme graditi in odpirati pod županovanjem levaka. Počakati bi morali na Kuclerjevo ali Jarca!
deejay2
06. 08. 2010 12.45
patriot73 se ne strinjam. Prestolnica mora met takšna moderna objekta in pika. Tako kot vse ostale prestolnice v Evropi in širše. Žal pa eni tukaj niste šporrtni privrženci in tega ne boste nikoli razumeli ....
Tonček Balonček
06. 08. 2010 11.55
Ljubljana ne potrebuje takšnega kompleksa kot ga imajo v Mariboru ali Celju, to ej sramota za glavno mesto. Imamo Halo Tivoli in dvorano an Kodeljevem ter na Galejvici! Zakaj ta megalomanija, saj nismo Štajerci, tudi univerziade nimamo, tista košarka in rokomet sta pa itak brez zveze! Bo Vinko Šimek nastopal v tisti ogromni dvorani?
shishmish
06. 08. 2010 11.09
"Lastnikoma podjetja Leka Transport naj bi Grep vendarle poravnal 3,2 milijona evrov dolga." Naj bi? To je isto kot da bi napisali "naj ne bi".
jazmislim
06. 08. 2010 10.12
Jaz mislim da je grozno, da vsi na koncu popustijo Jankoviču. Saj vem, lahko je biti zaveden s polno denarnico in brez denarja ne gre. Ampak, kje so vsi KI NISO DOBILI DENARJA ZA OPRAVLJENO DELO? zakaj se ne povežejo skupaj in povejo na glas, koliko neplačanega dela je v tem veličasnem objektu. Koliko groženj! Koliko zmanjšanega psihičnega zdravja! Koliko moči imajo posvečeni!
Frane Bogataj
06. 08. 2010 10.07
Še ena velika laž,Leka včeraj ni dobila nič,bila je samo debata,vendar novinarji poročajo kot jim je naročeno ,saj ima Zoki komplet aparat pod sabo.Podpiram Pluta in Srčnika,saj ne vem kdo bi lahko vzdržal toliko časa,finančno in psihično.Imam ogromno gradiva o celotni gradnji stadiona in bom tudi javno spregovoril,če se stvari ne bodo realizirale,kot bo napisano v teh dneh.Da bodo blokirali tekmo je še ena lovska,saj ni bilo nikoli govora o tem,razmišljamo pa o blokadi uradne otvoritve,ker Vam manjka še kar nekaj dokumentov za tehnični prevzem in uporabno dovoljenje.POPLAČAJTE PODIZVAJALCE !!!!!!!!!!!
luciluk
06. 08. 2010 09.52
Čez 10 let bo samo še krasen objekt za prireditve tekme in celoten spremljajoč športni park........... človek ap ti sploh veš kakoogromen je ta objekt. Notr bi lahko postavil cel Revoz. Tole bo drago za vzdrževat, pa BTC je zraven, ne vem kdo bo notri sploh kaj razstavljal. Ne vem na kakšnih osnovah so naredili analize.
24Ppkur
06. 08. 2010 09.45
deejay2 Seveda, ..... prav tako bi lahko imeli ohranjeno marsikatero znamenitost, grad, cerkev, .... imeli bi lahko tudi tramvaj, ... vse to kar so nam zapustili predniki, kar smo torej nekoč imeli, pa so komunisti uničili ali pustili propadati. Imamo pa mestni avtobus in ... imeli bomo mestni stadion za ne vem koliko tisoč obiskovalcev, ki bo 1/8 zaseden! Gre za eno samo botrovanje Mariboru in Celju, kjer podobna stadiona že stojita in sta za Slovenski nogomet, ligo prvakov in mednarodne tekme, povsem dovolj!
Tonček Balonček
06. 08. 2010 09.33
Dolgovi niso poravnani niti še od Kraljevine Jugoslavije! A sploh evste, koliko je zadolžena Amerika? Vsa gospodarska rast 2004-2008 je slonela na neplačevanju računov!
slofbi
06. 08. 2010 09.28
Zakaj Zoki ne unovči 25-milijonsko garancijo Grepu zaradi zamud, zakaj ni unovčil milijonskega penala zaradi Ultrinih zamud pri projektih,.... Samo ne brbljajte o denarju!
tao3
06. 08. 2010 09.27
Eni se smejimo in smo veseli. Rogamo se tistim, ki mislijo samo na politiko in negativizem. Zemljica bo pokrila tako Janšo kot Kučana, nam bo ostal pa lep objek. Nič ne bodo vzeli s sabo ... Tele Stožice so krasen objekt in pridobitev za Ljubljano in Slovenijo in marsikatero podjetje je zaradi njega preživelo. Pa ne spet vi zaslepljenci politični naptevat katera podjetja. Izvajalci so preko tega projekta dobili že več kot 150 mio in njihovi delavci plače. Pa sicer koga to briga. Čez 10 let bo samo še krasen objekt za prireditve tekme in celoten spremljajoč športni park. To je to :) Zdaj se pa razpočite.
luciluk
06. 08. 2010 09.01
Dokler niso poravnani vsi dolgovi gradnja uradno ne bi smela biti razglašena za končano in uporabno dovoljenje ne bi smelo biti izdano..............bravo, ta stavek, bi moral biti uzakonjen, kot pogoj za izdajo uporabnega dovoljenja!!! In vsi bi bili plačani za svoje delo, ne samo gradbeni baroni.
luciluk
06. 08. 2010 08.59
jimba.....ne nakladaj! Da LJ potrebuje stadion in Pečečnik ga je želel narditi s SVOJIM denarjem vendar ga je država onemogočila. Vemo zakaj zato da se je lahko naredil projet Stožice!!! Kar je sprevrženo do konca. In DA stadion bi zao moral graditi Pečečnik, ki ima zaprto finančno konstrukcijo in ne Janković!!!, ki še sedaj navkljub kreditu NLB ostali tega nima. Janko, bo potreboval še n kredit da se ves projekt zaključi!!! Pozor. Denarja še vedno ni dovolj. To je le za gašenje požara. A sploh veste koliko mladih čaka na ta objekt..... DA, toliko kot jih je sedaj mladincev pri Olimpiji. In ali se bo povečalo št.članov ???? dvomim, ker njihovi očetje, ki delajo še za svoje čevlje težko napraskajo denar! Tako da se bo število članov kvečemu zmanjšalo!!! Sinovi bogatunov - nategunov so člani NK Bravo, ki je skoraj klub za bogate sinove. Zato ne pričakuj v Olimpiji veliko sinov delavcev (kar v večini so), ker počasi bo zmanjkalo delavcev, bodo samo še nezaposleni in oni nimajo višek denarja za razne članarin v klubih!!! L.P.
ODIN
06. 08. 2010 08.55
Dokler niso poravnani vsi dolgovi gradnja uradno ne bi smela biti razglašena za končano in uporabno dovoljenje ne bi smelo biti izdano. Izvajalce je očitno potrabno prisiliti, da prenehajo goljufati podizvajalce.
NDM
06. 08. 2010 08.52
NA OTVORITVI PA BO ČASTNI GOST KUČAN Z ŠTEFKO NA LEVI STRANI BO TURK NA DESNI PA GANTAR Z GOLOBIČEM PAHOR PA BO NA TRIBUNI ZA NAVIJAČE
lutherking
06. 08. 2010 08.46
kok se sikiram
tron3
06. 08. 2010 08.41
Kako da nimajo denarja, če jim so banke nakazale 115 milijonov €, je že poniknu, dobil nogice, je že na Cipru ali podobnih destinacijah, bravo Janko in združba, tako se dela, prepišeš od Hilde pa ste vsi zadovoljni, še enkrat čestitam za dobro opravljeno delo