Slovenija

Stopimo skupaj za Japonsko!

Ljubljana, 19. 03. 2011 20.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Zadnji dogodki na Japonskem, katero je prizadel potres in uničujoči cunami, so pretresli ves svet. Zato smo se odločili, da bomo zbirali pomoč za malčke, ki jih je ta katastrofa prizadela.

Prizori iz Japonske, ki kažejo opustošenje, bolečino ob izgubi svojcev in domov, so globoko ganili ljudi po svetu. Tudi prebivalce naše države, ki želijo pomagati ljudem, ki jih je prizadel potres in uničujoči cunami. Odločili smo se, da bomo sredstva zbirali tudi mi, in sicer za otroke, ki jih je ta katastrofa hudo prizadela.

Pridružite se nam v akciji!

Podatki za nakazilo v dobrodelne namene:

POP TV d.o.o.
Kranjčeva 26
1251 Ljubljana

TRR: SI56 0292 2005 2254 477
Sklic: 00 1313
Namen: Za Japonsko

Stopimo skupaj in pomagajmo malčkom!
Stopimo skupaj in pomagajmo malčkom! FOTO: Reuters


 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (29)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

scottscale
30. 03. 2011 23.43
a najbolje da slovenijo tudi kaj hudega prizadene, da nam bodo potem drugi pomagali, bodo vsaj obubožani delavci na cesti dobili kaj za pod zob... na japonskem imajo BDP xx krat večji kot pri nas, in mislim da bodo dokaj hitro spet na nogah.
Hafloyd
29. 03. 2011 22.00
Kaj ne bi najprej pomagali 150.000 brezposelnim Slovencem, ki nimajo denarja za osnovne dobrine kot so kruh, mleko, maslo... In pustimo, da Japonski pomagaja večje, bogatejše Azijske ali pa druge države?! In portal 24ur.com bi tole lahko malo bolj opisal, npr. koliko % denarja bo dejansko prišlo do otrok. In pravzaprav kaj jim bo denar? Ali niso bolj potrebni medicinske pomoči, hrane, vode, zavetišč? In naslednjič organizirajmo akcijo kako bi zaposlili vse brezposelne Slovence in kako bi preprečili vladi, da zapravlja davkoplačevalski denar za "poslovne" izlete, na katere "morajo" peljati svoje družine, in smo tako najbolj obdavčena država na SVETU. In po vsem tem se sprašujem: "Kako naj pomagam drugim, če sem pa sam siromak v lastni državi?"
mislion
26. 03. 2011 14.10
Normalnemu državljanu gre na bruhanje ob takem pozivu! Japonci si naj kar sami pomagaja, so dovolj bogati!
Hiti.Pocasi
26. 03. 2011 11.26
STOPIMO SLOVENCI ZA SLOVENCE RAJE !! vsi bi pomagali črncem, uzbekistancem, japoncem, Kaj pa slovenske matere samohranilke ? kaj pa žrtve nasilja ? kdo pa bo njim pomagal ? japonci ?
justff991
21. 03. 2011 07.59
z veseljem bi pomagala ampak ne bom, ker: - moramo z družino živeti iz iz mesca v mesec, - takšnim dobrodelnim organizacijam ostalim ne nakazujem denarja, ker ne vem, če bo dosegel svoj cilj. Itak bi ga organizacije dale lepo v svoj žep .. svojga dnara pa ne bom dajala takšnim banditom.
Tonček Balonček
20. 03. 2011 17.55
Koliko bo dal pa Sanader? A sploh kdo ve, koliko stane ena raketa Tomahawk? ZDA so jih všeraj na Libijo spušile ene 120!! Mi lahko zbiramo 10 let, ne bomo zbrali toliko, kot stanejo te rakete. Sier se pa spet kaže ta izprevrženost Evrope, temelječe in vtpostavljene na temeljih krščanskega iročila (že Rimljani so preganjali kristjane, vsaj dokler niso dojeli, tda jim ta nateg lahko zelo koristi). Kolikor vemo, je Gadafi sofinanciral Sarkozyjevo volilno kampanjo, saniral italjanske banke, Juventus in še kaj, zdaj pa kar naenkrat ni več v redu, uporniki parušijo "ustavni poredak"! Me zanima, kaj bi napravila angleška kealjica, če bi en dteden demonstrilali po Angliji in pred Buck. palačo vzklikali, naj s eodstrani ter metali molotovke na njene sobane? Bi Poslali nanje policijo in vojake, Obama bi pa raketiral Downing Streeet. Kje so bili ti ameriški in francoski junaki, ko so kotajske oblasti streljale študente na Tianamenu pred leti? Oni pač posredujejo le takrat, kadar imajo za to interese, v Srebrenici in še kje v Bosni niso, v Vukovarju tudi ne, Karađića so našli po "nesreči", Mladića ne bodo nikoli! Ne mi nakladati o pravičnosti in demokratičnih načelih Francije in ZDA! Zakaj pa nikoli nis o zbombardirali Kartuma zaradi Nub ali Capetowna, kejr se rastzem vladal stoletja! Fašizma v Španiji je bilo konec šele s smrtjo generalissima Franca leta 1975, pa s eni nihče sekiral. Da ne omenjam alžirske osemletne vojne, ko so Francozi tam pobili na tisoče domoljubov in partizanov! Med generali je prednjačil Mitterand, kasnejši predsednik, "humanist", "socialist", med 2. vojno najprej skrajni desničar, takorekoč navistični kolaborant. Ampak vsi ti tipi (tudi pri nas seveda) imajo neverjetno lastnost, da ljudem kar izbrišejo spomin ins e prelevijo v demokrate, borce za pravno državo, pravice in podobno! In zdaj mi msilimo da ej tisti pijanček Sarkozx borec za libijske državlajne in njihove svoboščine, Obama pa mirovnik, ki bo Gadafija naučil demokracije!
Adolph
20. 03. 2011 13.11
Slovenci, na japonskem Vas nihce ne pogresa . . . .. ..
Marcel Korošec
20. 03. 2011 12.19
PAHOR 150 , HRVATI 450 SRAM ME JE !!
svegel
20. 03. 2011 10.56
Kako naj se komu zaupam ko pa od solidarnosti spet poberejo bogati, revezi pa se naprej ostane se vecji revez. Samo primer VEGRAD Namesto, da bi dobili svojci pokojnega se je ta denar prisvojila kar Tovsakova. R E V C A ! ! !
gosenica80
20. 03. 2011 10.56
naj slovenija najprej poskrbi za svoje državljane, ki živijo pri nas.Kdo pa je nam nakazal denar ko je bil potres v posočju. mi občani smo dobili položnice in plačevali nihče drug. smilijo se mi japonci amap tako je. tudi doma v družini če nimaš ne moreš pomagat drugim.tako je pa v državi, če nimajo vsi najprej njim pomagat ne pa drugi državi..naj pomaga kitajska ki ima več miljonov prebivalcev. Konec koncev pa Japonci niti vejo ne kdo je slovenija in kje leži ..
svegel
20. 03. 2011 10.56
Kako naj se komu zaupam ko pa od solidarnosti spet poberejo bogati, revezi pa se naprej ostane se vecji revez. Samo primer VEGRAD Namesto, da bi dobili svojci pokojnega se je ta denar prisvojila kar Tovsakova. R E V C A ! ! !
cirenij
20. 03. 2011 10.44
Večkrat nakažem po svojih zmožnostih. Sem tudi za Japonsko. Namen je dober, če denar ne gre v prave roke, ni moja krivda. Tako, kot če dam beraču za kruh, on ga pa zapije. Je pa najboljši izgovor, da ne prispevaš nič, ker ne veš, za kaj bodo sredstva porabljena. Če daš iz srca, je tudi 1 E dovolj.
mayanagaya .
20. 03. 2011 10.30
sej bi pomagala, pa denar tko al tko ni sel nikol v prave roke..kako cem torej zaupat da bo ta sel?
prehlad
20. 03. 2011 09.07
KAR Z UNICEFOM SE POVEŽITE PA BO BOGASTVO SKOPNELO ZA NJIHOVE PLAČE.
nahrbtnik
20. 03. 2011 08.25
pomagati ljudem v taki nesreči, je prav in lepo-ni važno v kakšni obliki. Ampak-pri naclovu članka se pa lahko samo samo nasmehnem-STOPIMO SKUPAJ. nekako mi ne gre skupaj z našo nacijo. čeprav je pa res, da se v dobrodelnih akcijah vedno izkažemo. pomagati ja, ampak ne skupaj, al kako je to pri nas. kakorkoli že- samo tile dve besedi sta me zbodli-stopimo skupaj
samajajca
20. 03. 2011 08.13
Grozna nesreca, vendar dvomim da japonci potrebujejo denar, ga imajo vec kot Evropa in Amerika skupaj. Lahko bi malo bolj pomagali sosedje Kitajci z ljudmi ki jih je toliko
tina_tin
20. 03. 2011 08.03
Raje pošljite reševalce in medicinsko pomoč. Veste, pri taki katastrofi denar ne rešuje življenj. Ljudje ga rešujejo. Sicer pa mi take zbiralne akcije denarja zelo smrdijo, po UNICEF-u pa še toliko bolj.
slovenija-tone
20. 03. 2011 04.09
evropa raje bombardira in krade po afriki kot pa da pomaga japoncam
Meki
20. 03. 2011 03.11
Japonci pa res rabijo pobarvane papirčke. Kaj jih bodo pojedli, ali kaj? Denarja imajo sami dovolj, edini način kako slovenci lahko pomagamo je, da prispevamo reševalce ali kakšne posebne enote. Drugega pa japoncem nimamo za ponudit, še najmanj pa denar.
zele kolac
20. 03. 2011 00.54
*facepalm* Sam to lahk nardim.