Slovenija

Imate dovolj sivih dni? Ne skrbite, prihodnji teden nas čaka precej sonca in temperature okoli 10 stopinj

Ljubljana, 12. 02. 2017 09.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Dobra novica za vse, ki že težko čakate sonce. Le še v ponedeljek zdržite, nato pa se bodo sivi dnevi končno poslovili. Prihaja namreč precejšnja količina sonca in temperature, ki se bodo popoldne povzpele tudi do 10 stopinj Celzija. Le po nekaterih kotlinah se bo zjutraj in dopoldne še zadrževala megla.

Ste tudi vi že siti sivine, ki nas obdaja? Ne skrbite, kmalu bo vse drugače. Vremenoslovci namreč napovedujejo, da bo sivo vreme vztrajalo samo še v ponedeljek, od torka pa bo precej sonca, temperature ob popoldnevih se bodo povzpele do 10 stopinj Celzija.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Jutri bo večinoma oblačno, popoldne in zvečer se bo postopno zjasnilo. Burja na Primorskem se bo popoldne nekoliko okrepila. Najnižje jutranje temperature bodo od –3 do 3, ob morju 5, najvišje dnevne od 2 do 6, na Primorskem do 10 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje (Arso).

V torek in sredo bo pretežno jasno, zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla. Do petka bodo naši krajih pod vplivom območja visokega zračnega tlaka. Ob koncu tedna bo k nam z jugozahodnikom začel dotekati bolj vlažen zrak.

Precej sončno in toplo bo, po nekaterih kotlinah se bo zjutraj in dopoldne zadrževala megla. Od sobote pa bo predvidoma predvsem v zahodnih krajih spet več oblačnosti.

Vremenoslovci napovedujejo, da bo sivo vreme vztrajalo samo še v ponedeljek, od torka pa bo precej sonca.
Vremenoslovci napovedujejo, da bo sivo vreme vztrajalo samo še v ponedeljek, od torka pa bo precej sonca. FOTO: Thinkstock

Več o vremenu …

Previdnost na cestah še vedno velja

Prometnoinformacijski center še vedno opozarja, da zaradi nizkih temperatur, predvsem v nočnem času, na posameznih odsekih cest obstaja nevarnost poledice.

Več o prometu ...

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.