Slovenija
Oglas

Ste jo videli?

Komenda, 09. 10. 2017 07.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Čistilna naprava H2E je pretočna biološka čistilna naprava nove generacije, ki za čiščenje fekalnih odplak uporablja bakterije rjavih morskih alg iz severnih morij. Ti mikroorganizmi za svoje delovanje ne potrebujejo kisika (anaerobne bakterije) in zmorejo v celoti razgraditi organsko blato.

H2E - 6
H2E - 6 FOTO: H2E

Biološko čistilna naprava H2E ne potrebuje zunanjih virov energije (električne energije), zato tudi letni vzdrževalni servisi niso potrebni. Njeno delovanje uravnavamo z dodajanjem biološkega preparata H2E NET, ki vsebuje žive organizme rjavih morskih alg. H2E MKČN je primerna za vse individualne hiše, vrstne hiše, vikende, kmetije in kmetijske objekte, vrtce, šole, restavracije, hotelske in bazenske komplekse, nakupovalna središča, itd.

H2E - 3
H2E - 3 FOTO: H2E

KAKO DELUJE H2E MALA BIOLOŠKA ČISTILNA NAPRAVA?

Odplake iz odtokov v gospodinjstvu/objektu se najprej izlivajo v pred-usedalnik oziroma kompenzacijski jašek. Ta zadrži trde delce in s tem olajša nadaljnjo razgradnjo odplak.

V pred-usedalniku potekajo bio-kemični procesi hidrolize in biološke ionske izmenjave, zatem pa se odpadne vode prelijejo v biološki prostor, kjer potekata razgradnja in filtracija. Ob stiku fekalij s kristobalitom se v anaerobnem okolju (brez prisotnosti kisika) sproži mikrobiološka razgradnja organskih spojin, blato začne fermentirati in se razgrajevati.

H2E - 4
H2E - 4 FOTO: H2E

Čistilne naprave H2E so narejene in testirane po Evropskem standardu SR EN 12566-3:2005+A2:2013 in so uvrščene na seznam ustreznih čistilnih naprav Komunalne zbornice pri GZS. https://www.gzs.si .

MKČN H2E je sestavljena iz dveh primarnih usedalnikov in filtrnega polja (biofilter). V filtrnem polju poteka biološka razgradnja in filtracija odpadnih voda s pomočjo biološkega nosilca kristobalita in rjavih morskih alg (preparat H2E net). Tako očiščena odpadna voda je po določenem času obratovanja MKČN H2E primerna za izpust v naravo.

H2E - 1
H2E - 1 FOTO: H2E

Pokličite že danes na 03 49 10 760 in si zagotovite predstavitev biološke čistilne naprave H2E po AKCIJSKI CENI V MESECU OKTOBRU.

PREPARAT H2E NET

Preprečuje neprijetne vonjave, razkrajuje blato in odmašuje odtočne cevi – za navtiko, kamping, odtočne cevi, greznice in biološke čistilne naprave

Preparat H2E NET je narejen, da na preprosti način reši probleme okoljske zaščite tudi takrat, ko vse standardne rešitve odpovejo. Preparat je narejen iz rjavih morskih alg (ascophyllum nodosum).

H2E - 5
H2E - 5 FOTO: H2E

Z redno uporabo preparat H2E NET preprečite nastanke neprijetnih vonjav, zmanjšate pogostost praznjenja bioloških greznic in bioloških čistilnih naprav ter preprečite  njihove zamašitve. 

H2E - 2
H2E - 2 FOTO: H2E

UPORABA:

- Za vse tipe bioloških čistilnih naprav

- Greznice

- Odtočne cevi

- Nautika in kamping

- Kompostiranje organskega odpada

- Za 100% razgradnjo organskega blata

DELOVANJE H2E NET:

- Preprečuje nastajanje neprijetnih vonjav (smradu) iz greznic, malih bioloških čistilnih naprav

- Preprečuje zamašitve greznic ter malih bioloških čistilnih naprav

- Zmanjšuje pogostost praznjenja greznic ter bioloških čistilnih naprav posledični zmanjšuje stroške praznjenja

- Preprečuje nastajanje plinov

ENOSTAVNO doziranje za MKČN in GREZNICE:

- neposredno v čistilno napravo v primarni usedalnik in v biološki filter,

- ali v odtoke, WC školjko ipd. in speremo z vodo.

PROIZVOD JE 100% NARAVEN, NI AGRESIVEN NITI KOROZIVEN (KOROZIJO PREPREČUJE), NI TOKSIČEN IN JE NEŠKODLJIV ZA LJUDI, ŽIVALI TER OKOLJE!!!

Naročnik oglasa je Eko Gea.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3