Slovenija
Oglas

Ste izgubili podatke in posel? Ne ponovite te napake.

Ljubljana, 18. 06. 2013 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Izguba poslovnih podatkov je pogosto posledica malomarnosti pri delu in neodgovornega ravnanja zaposlenih. Žal je kazen za takšno napako vse prej kot mila, saj izguba podatkov vse pogosteje vodi do propada podjetja.

Zagotovite vašim podatkom najvišjo raven varnosti z rešitvijo iStor DV. © maxkabakov - Fotolia.com
Zagotovite vašim podatkom najvišjo raven varnosti z rešitvijo iStor DV. © maxkabakov - Fotolia.com FOTO:

Statistika na tem področju je resnično neusmiljena: kar 70% manjših podjetij po izgubi velike količine podatkov v roku enega leta preneha delovati. Vsekakor ne želite postati del te statistike.

Podjetja se ves čas svojega poslovanja prizadevajo ustvariti in obdržati ugled resnega in zanesljivega poslovnega partnerja. Zato se nobeno podjetje ne želi pojaviti v dnevnih novicah oziroma poslovni kroniki, ki govori o še enem primeru, ko je podjetje propadlo zaradi izgube podatkov ter obenem v nevarnost spravilo tudi svoje stranke in partnerje. Za poslovne in tudi vse druge »občutljive« podatke je pač treba ustrezno poskrbeti – jih hraniti in varovati. Najbolje na več varnih lokacijah. Zagotovite vašim podatkom najvišjo raven varnosti z rešitvijo iStor DV.

Varovati pomeni ceniti

Tako za podjetja kot domače uporabnike je pomembno, da se zavedajo, kateri podatki so zanje kritični, brez katerih si ne zamišljajo svojega dela in življenja. No, te podatke je potrebno ustrezno varovati.

Rešitev iStor Dv je zasnovana za najvišjo raven varnosti in zanesljivosti.
Rešitev iStor Dv je zasnovana za najvišjo raven varnosti in zanesljivosti. FOTO:

Vrhunska rešitev storitev varovanja podatkov je iStor DataVault, rešitev švicarskega podjetja, ki ga v Sloveniji trži družba Amis. iStor Datav Vault podjetjem in zahtevnejšim posameznikom omogoča popolno in enostavno zaščito podatkov v realnem času, tako lokalno kot tudi na oddaljenih lokacijah. iStor DataVault premore zanesljivo, centralizirano rešitev za varnostno kopiranje, ki odgovornim za IT in lastnikom podjetij odpravi vsakršne skrbi povezane z zaščito najpomembnejšega imetja njihovih organizacij – njihovih podatkov.

Rešitev iStor DataVault je zasnovana za kar najvišjo raven varnosti in zanesljivosti. Ponuja izredno zmogljive funkcije za optimizirano varnostno kopiranje in obnovo podatkov ter podjetjem pomaga zagotoviti skladnost hrambe podatkov z zakonodajo. iStor DV poenostavlja vse vidike zaščite podatkov, od enostavne izvedbe in samodejnega delovanja do takojšnje zaščite oz. prenosa podatkov na zunanjo lokacijo in hitre obnove. Izredno učinkovito stiskanje in preprečevanje podvajanja podatkov (globalna deduplikacija) bistveno znižata čas, potreben za varnostno kopiranje, porabo prostora in porabo pasovne širine omrežja. Funkcija preprečevanja podvajanja podatkov deluje na ravni celotne organizacije, vključno z oddaljenimi pisarnami in mobilnimi uporabniki. Preverjanje celovitosti podatkov s funkcijo samodejnega obnavljanja pa zagotavlja, da so podatki vedno točni.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3