Slovenija

Sredstva za darila poslovnim partnerjem poklonili otrokom

Ljubljana, 15. 12. 2011 10.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

"Prepričani smo, da gre najnovejši ford C-MAX v prave roke," pravijo predstavniki podjetja Summit motors, ki so sredstva za darila poslovnim partnerjem podarili Zvezi prijateljev mladine.

David Jurič, generalni direktor Summit motors Ljubljana, in Anita Ogulin, sekretarka Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste - Polje
David Jurič, generalni direktor Summit motors Ljubljana, in Anita Ogulin, sekretarka Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste - Polje FOTO: Uroš Modlic
Danes so zaradi težjega gospodarskega in družbenega položaja ovire na poti odraščanja še večje. Upamo, da bodo z našo pomočjo nekatere od njih postale premostljive. David Jurič, generalni direktor Summit motors Ljubljana

Da se nekatera slovenska podjetja zavedajo stisk pomoči potrebnih, so tokrat dokazali v podjetju Summit motors Ljubljana, kjer so sredstva, namenjena darilom za poslovne partnerje in družbenike, tudi to leto poklonili v dobrodelne namene. "Prepričani smo, da gre najnovejši ford C-MAX, ki je prejel nagrade za svojo odličnost, tudi tokrat v prave roke," so prepričani predstavniki podjetja.

Kot so pojasnili, se je sodelovanje z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste - Polje začelo že pred leti, ko so jim priskočili na pomoč z uporabo različnih fordovih vozil čez poletje, ko je njihova dejavnost še intenzivnejša in logistika zahtevnejša. Kot so sporočili, jim je bil že hiter pregled aktivnih dejavnosti Zveze prijateljev mladine in njihovih številnih prostovoljcev vodilo, da zgradijo še tesnejše sodelovanje. "Tako bo ford C-MAX prihodnji dve leti s svojo izjemno uporabnostjo olajšal delo številnih prostovoljcev, predvsem družinam, ki vsakodnevno iščejo pomoč v centru," je o pravilnosti svoje odločitve prepričan generalni direktor mag. David Jurič. Donacija je izraz solidarnosti in spoštovanja do dela prostovoljcev, ki se že od leta 1958 trudijo zagotoviti enake možnosti za razvoj vsem otrokom in mladini, je še dodal.

Veselje ob predaji donacije je bilo očitno.
Veselje ob predaji donacije je bilo očitno. FOTO: Uroš Modlic
V imenu otrok, družin in mladih ter v našem in svojem imenu se iskreno zahvaljujem podjetju Summit motors Ljubljana, ki je kljub težjim gospodarskim razmeram zmogel to dragoceno donacijo. Anita Ogulin, Sekretarka Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje

Anita Ogulin, sekretarka Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste - Polje, je ob predaji dejala: "Iskreno sem in smo hvaležni podjetju Summit motors za donacijo novega  varnega in čudovitega  vozila za prevoze otrok. Novo vozilo pa nam hkrati omogoča tudi  nemoteno opravljanje obsežne dejavnosti ZPM Ljubljana Moste - Polje. Podjetje nam je s svojim voznim parkom že večkrat humanitarno pomagalo, da smo lahko v času letnih in zimskih počitnic opravljali varne urgentne vožnje otrok in mladostnikov na počitniške domove in druge lokacije, kjer so potekale dejavnosti za otroke in mlade.  In ker so bila vselej vozila zelo atraktivna, so privabljala velike nasmehe do majhnih ušesk.”

Kot je še dodala, so vozilo resnično potrebovali tudi za opravljanje vseobsežnejše humanitarne dejavnosti. "Zato se v imenu otrok, družin in mladih ter v našem imenu iskreno zahvaljujem podjetju Summit motors Ljubljana, ki je kljub težjim gospodarskim razmeram zmogel to dragoceno donacijo," je še sklenila.

C-MAX - 16
C-MAX - 16 FOTO: Uroš Modlic

Predaja avtomobila Zvezi prijateljev mladine je minila v prijetnem vzdušju ob glasbeni spremljavi Ksenije Božak. Tako je toplina decembrskega vzdušja segla globoko v srce in vzdušje je bilo čarobno.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

moris1991
15. 12. 2011 14.52
+1
Bravo!!! Zaradi takih dejanj je svet lepši!