Slovenija
Oglas

Spremenite svojo televizijo v odlično zabavo

Ljubljana, 08. 11. 2011 15.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Najprej seveda pomislimo na dober izbor TV-programov, seveda pa to še zdaleč ni vse. S prehodom na digitalno IP-televizijo so slovenska gospodinjstva dobila pestro izbiro ponudnikov storitev televizije, ki danes poleg ogleda rednih TV-programov na zahtevo omogoča tudi ogled lastnih vsebin na TV-zaslonu.

Uporabniška izkušnja z AmisTV 3.0 je naravnost odlična.
Uporabniška izkušnja z AmisTV 3.0 je naravnost odlična. FOTO:
1. Več nadzora z nepogrešljivimi časovnimi TV-funkcijami.

Večini od nas gledalcev ni mar za sto ali dvesto televizijskih kanalov, saj jih redno spremljamo le peščico, pač glede na svoj okus. Zato pa si vsi želimo več nadzora nad TV-vsebino. To nam omogoča AmisTV 3.0, ki še nadgrajuje že poznane časovne TV-funkcije in snemalnik, ki omogočajo ogled TV-programov za nazaj, njihovo zaustavljanje ter ogled od začetka. Pri zadovoljevanju vseh naših želja ima veliko vlogo tudi video na zahtevo, saj bogata zbirka filmov in serij v vsakem trenutku zadovolji še tako zahtevnega uporabnika in željo po ogledu kakovostne vsebine.
Prevzemite popoln nadzor nad vsebinami, ki so vam všeč in jih gledate po televiziji.
Prevzemite popoln nadzor nad vsebinami, ki so vam všeč in jih gledate po televiziji. FOTO:
2. Pestrost programov in videovsebin na zahtevo.
V standardno TV-naročnino je navadno vključen le izbor osnovnih najbolj gledanih programov. Če želimo spremljati vsebine 100 in več TV-programov, si velja omisliti katerega od naprednejših paketov, ki jih ponujajo ponudniki. Poglavje zase so tudi t. i. vsebine-na-zahtevo (VOD). Med plačljivimi programi gledalci v Sloveniji pogosto posegajo po naboru programov družbe HBO. Da bi se prepričali, če so tudi nam ti programi pisani na kožo, poiščimo ponudnika, ki nam omogoča brezplačno gledanje HBO-programov za nekaj mesecev.

3. Zabavne in koristne informacije (TV-aplikacije).

Lahko si ogledujete vroče videoposnetke z YouTuba ali pa ohranjate stik s prijatelji s pregledovanjem vsebin na družabnem omrežju Facebook. Prek TV-zaslona lahko spremljate dnevne novice doma in po svetu, si ogledate vremensko napoved in poslušate spletne radijske postaje. Omogočen je tudi ogled spletnih oglasov Bolha.com kar iz domačega naslonjača. Vse to vam omogoča Amis TV 3.0, ki je bistveno več kot le digitalna televizija, saj premore tesno povezavo z internetom.
AmisTV 3.0 omogoča, da ste ves čas v stiku s svojimi prijatelji.
AmisTV 3.0 omogoča, da ste ves čas v stiku s svojimi prijatelji. FOTO:

4. Enostavnost uporabe.
Uporabniški vmesnik sodobne televizije v navezi z daljinskim upravljalnikom odloča o enostavnosti rabe. Uporabniška izkušnja z AmisTV 3.0 je naravnost odlična, saj je TV-vmesnik pregleden in informativen, prav tako kot daljinec z velikimi in logično postavljenimi tipkami pa je zelo enostaven za uporabo. Brez branja navodil boste vedeli, kaj želite storiti in kako to dosežete.

5. Kakovost slike.

Sodobna Amis TV 3.0 ne dela kompromisov na račun kakovosti slike, zato je ta videti odlično tudi na televizorjih z razkošno diagonalo slike.

6. Dostopnost.

Amis TV 3.0 je na voljo uporabnikom po vsej Sloveniji, tako tistim, ki imajo v stanovanju ali hiši še klasičen bakren priključek, kabelski priključek ali pa najsodobnejše optično omrežje. O sodobni ponudbi paketov, ki so na voljo tudi na vaši lokaciji, se lahko prepričate ob obisku spletne Amisove ponudbe.

Amis TV 3.0 je preprosto boljša televizija.

 

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3