Slovenija

Sporočila malih junakov na majicah s kristalčki

Ljubljana, 26. 06. 2012 13.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V Fundaciji za pomoč otrokom se borijo, da lahko malčkom, ki se spopadajo z različnimi boleznimi, pomagajo do lepšega življenja. A ne pomagajo samo oni, pomagajo tudi mali junaki, ki širijo pozitivna sporočila. Kako, si preberite.

Majica s kristali Swarowski
Majica s kristali Swarowski FOTO: Fundacija za pomoč otrokom

Bolni otroci se želijo učiti, raziskovati, predvsem pa živeti brez bolečine. Namesto brezskrbnosti pa se mnogo prezgodaj soočijo s številnimi težkimi življenjskimi vprašanji. V Fundaciji za pomoč otrokom se borijo, da lahko malčkom, ki se borijo z različnimi boleznimi, pomagajo do lepšega življenja. A ne pomagajo samo oni, pomagajo tudi mali junaki, ki širijo pozitivna sporočila. Kako, si preberite.

Več o projektu si lahko preberete na njihovi spletni strani. Najdemo pa jih tudi na Facebooku.

Ustanova Fundacija za pomoč otrokom je nevladna neprofitna dobrodelna ustanova z najdaljšo tradicijo pomoči, namenjene bolnim otrokom ter njihovim družinam v stiski pri nas. Glavni cilj Fundacije je pomagati otrokom na območju Slovenije, predvsem bolnim in njihovim staršem ali skrbnikom tako z nasveti, pogovori, posredovanji, zastopanjem, mediacijo, s pomočjo različnih strokovnjakov, pomočjo pri organizaciji varstva, praktičnimi prikazi ... kot tudi s sofinanciranjem različnih (žal) vse pogostejših samoplačniških diagnosticiranj, zdravljenj, sekundarnih mnenj, različnih storitev (npr. prevajanje, inštrukcije, prevoz …) samoplačniških dodatkov za podporo pri zdravljenju, skratka, želijo ponuditi kar se da širok spekter ugodnosti pomoči potrebnim otrokom, da kljub bolezni lahko živijo kar se da človeka vredno življenje.

Tokrat pa je fundacija združila moč z malimi junaki, ki so različne bolezni že premagali. Ravno njihova ljubezen do življenja, iz katere so črpali moč, da so ozdraveli, je navdih za tiste, ki so v podobnih situacijah, kot so bili ti otroci, in tudi za marsikoga od nas, ki zaradi hitrega tempa življenja pozabljamo, da lahko kaj takega doleti tudi nas. Pomembna so predvsem njihova pozitivna sporočila drugim, kako si lahko izboljšamo kakovost življenja. Da pa bodo ta sporočila prisotna kar se da večino časa v našem življenju, so se odločili, da bodo njihova sporočila prenašali na organskih bombažnih majicah, pozornost pa vzbudili s sijočimi ter dragocenimi kristali Swarovski. Njihova sporočila so prevedena v angleški jezik, saj mali junaki s starši in fundacijo želijo pozitivno vplivati na življenje okoli vsakega posameznika, ki lahko sporočilo nosi kjer koli. Vsaka majica je edinstvena in neponovljiva, njena vrednost pa je prilagojena poslanstvu, da bi se širila med ljudmi.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ADMlNlSTRAT0R
27. 06. 2012 15.50
-4
fundacija pa je vrjetno brez imena??? zdej mi pa povejte kdo bo nosil tele majce? najvrjetneje le ženske mar ne? pa teli SWAROWSKI kristali ki jih nikakor ne morte prehvalit so le navadno steklo, ki je pač lepo zbrušeno in pobarvano
Domoljub111
27. 06. 2012 18.18
+5
creva_na-plot, kaj pa ti jemleš?...če komentiraš, pol vsaj članek preber. sam vidim vsaj 3X napisano njihovo ime....