Znanost in tehnologija
Oglas

Šolske potrebščine, ki so obnorele svet, sedaj tudi pri nas!

Ljubljana, 27. 06. 2016 07.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Izvirno darilo, super učni pripomoček in najboljše orodje za kreativno izražanje! Vse to so personalizirane šolske potrebščine Jolly, ki so sedaj na voljo tudi v Sloveniji!

Jolly prave - 1
Jolly prave - 1 FOTO: Jolly prave

Unikatno rojstnodnevno darilo

Le kdo si ne bi želel barvic s svojim imenom? No, sedaj so le-te dostopnejše kot kadar koli prej! V novi omejeni Jolly 'Happy Birthday' izdaji vas namreč čaka kar 24 bleščečih 3-robnih barvic, na katere lahko natisnete poljubno ime. Naj gre za vašega otroka, nečaka, mlajšega brata ali sestro, z izvirnim darilom boste osrečili prav vsakogar! Priljubljene Jolly Supersticks DELTA barvice pa poleg tradicije ohranjajo tudi kakovost in so zaradi svoje ergonomsko oblikovane trirobe oblike še posebej primerne za otroško roko. Malim navihančkom tako omogočajo udobno in neutrojajoče ustvarjanje in lahko si samo predstavljate, s kakšnim navdušenjem, jih bodo uporabljali, če bo na njih zapisano še njihovo ime.

 

Jolly prave - 2
Jolly prave - 2 FOTO: Jolly prave

Ustvarjanje je zakon!

V posebni rojstnodnevni izdaji Jolly 'Happy Birthday' se skriva štirindvajset barvic, med katerimi ne manjkata niti vedno zaželeni zlata in srebrna. Barvice s svetlečimi minami so prav tako zavarovane proti lomljenju, otroku pa omogočajo prijetno in mehko risanje, h kateremu je naše najmlajše zmeraj priporočljivo spodbujati. Zakaj? Dokazano je namreč, da risanje ugodno vpliva na vizualno dojemanje, sposobnost abstrahiranja in koordinacijo, otroci pa se ob ustvarjanju še noro zabavajo!

Jolly prave - 3
Jolly prave - 3 FOTO: Jolly prave

Pozabite na izgubljene barvice!

V šoli in vrtcu se rado zgodi, da se kakšna stvar tudi izgubi. Otroci se pogosto ne spomnijo, komu so kaj posodili, ker pa ima veliko malčkov tudi enake potrebščine, se le-te med seboj hitro pomešajo. No, s personaliziranimi potrebščinami Jolly se to več ne bo dogajalo, saj se zaradi natisnjenega željenega imena na prav vsaki barvici točno ve, komu katera pripada.

Na voljo tudi druge personalizirane potrebščine

Jolly pa željeno ime ne natisne samo na barvice, pri nas so vam namreč na voljo še personalizirane TWINTABS vodene barvice (12 ali 24 barv), Superwaxies voščene barvice (10 barv), Superinky NATURE nalivno pero z bombicami in pa Jolly Superstick DELTA barvice v navadnem in manjšem pakiranju (12 barv). Ime, pa tudi priimek, vašega malčka lahko torej natisnete na prav vse potrebščine, ki jih potrebuje v šoli ali vrtcu, ali tiste, ki jih najpogosteje izgublja.

Jolly prave - 4
Jolly prave - 4 FOTO: Jolly prave

KAKO NAROČITI ŠOLSKE POTREBŠČINE S POLJUBNIM IMENOM?

Če bi želeli personalizirane barvice ali druge potrebščine Jolly www.jolly-shop.eu kupiti tudi vi in tako pričarati zagotovljen nasmeh na otroškem obrazu, lahko to storite že danes, samo na www.jolly-shop.eu!

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni