Slovenija
Oglas

Sok iz mangostina je več kot samo zgodba o zdravju

Ljubljana, 23. 12. 2015 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Eden od čudežev narave in velik zaveznik našega zdravja je skrit v čudovitem eksotičnem sadežu mangostinu, ki je edina in glavna sestavina v XAN-MAX 100% naravnem soku iz mangostina. Vsebuje več kot 40 kvalitetnih antioksidantov, absolutno brez dodanih konzervansov in sladkorjev.

Xanmax - 2
Xanmax - 2 FOTO: Xanmax

Številne znanstvene raziskave razkrivajo,

da sadež mangostina lahko pomaga pri številnih zdravstvenih težavah in njegove koristi so, kot je zapisal prof. Les Bernson, dr. med., praktično revolucionarne.

Prva študija na temo mangostina je bila narejena že davnega leta 1855 in od takrat je minilo že dobrih 160 let. Vendar je bilo šele v zadnjih tridesetih letih izdelanih največ znanstvenih študij po vsem svetu, ki potrjujejo odlične učinke mangostina na zdravje in počutje ljudi.

Dejavniki, ki vplivajo na zdravje ljudi

Velika večina zdravstvenih težav je posledica stresnega življenja, onesnaževanja okolja, nepravilne prehrane, prekomernega uživanja alkohola in kajenja. Narava je vedno znala odlično poskrbeti za odpravo še tako hudih težav in problemov, zato se ljudje vedno bolj zatekamo nazaj k naravnim produktom, kot je edinstven 100% naravni sok iz mangostina.

Xanmax - 5
Xanmax - 5 FOTO: Xanmax

Kaj sploh je mangostin?

Mangostin je tropsko zimzeleno drevo iz družine krničevk in iz rodu Garcinia in zraste od 7-25 m visoko. Drevo prvič obrodi po 10 letih in ko sadeži dozorijo je njihova zunanja lupina škrlatno- vijoličaste barve, sredica pa snežno bela. Največ antioksidantov se sicer nahaja v sami lupini sadeža, ki pa je žal same kot take ni možno uživati. Po posebni metodi, ki je bila razvita v zadnjem desetletju, se lupina skupaj s sredico stisne v edinstven sok, ki uspešno v naravni obliki ohranja več kot 40 kvalitetnih nadvse učinkovitih antioksidantov xantonov, vključno z ostalimi vitamini, minerali in naravnimi sestavinami.

Za primerjavo: v naravi obstaja po vseh raziskavah približno 200 antioksidantov xantonov in le v mangostinu jih je združenih več kot 40. Kar je dokazano največ glede na ostale sadeže.

Prav ti raznoliki in učinkoviti antioksidanti dajejo mangostinu veliko prednost v primerjavi z drugimi takoimenovanimi super sadeži.

Zakaj antioksidanti v naravni obliki?

Antioksidanti, ki jih zaužijemo v naravnih živilih, kot je npr. mangostin, imajo bistveno večjo biološko vrednost kot antioksidanti v raznih praških in tabletah. Prav tako pa imajo  različni in raznovrstni naravni antioksidanti, ki se nahajajo v mangostinu, ob sebi vedno substance, ki omogočajo njihovo učinkovito uporabnost in aktivnost. Brez teh naravnih dodatnih substanc je učinek antioksidantov bistveno manjši ali se v veliki meri celo izgubi.

Antioksidante je potrebno uživati v naravnih izvornih oblikah in 100% naravni mangostinov sok XAN-MAX.

Xanmax - 1
Xanmax - 1 FOTO: Xanmax

Učinek antioksidantov, ki se nahajajo v mangostinu, na zdravje ljudi

Ugodno vpliva v smislu preprečevanja in celo zmernega izboljšanja številnih kroničnih bolezni. Pozitivno deluje na kronične bolezni prebavil, kronične sklepne bolezni, kot je revmatizem, blaži psihične težave, kot so depresije in stanja tesnobe. Blaži motnje spanja in ugodno deluje na različna alergična stanja. Zelo pozitivno blaži težave, ki spremljajo menopavzo. Je učinkovito pri lajšanju migrenskih glavobolov, pomaga pri zdravljenju visokega krvnega pritiska, srčnega popuščanja in ugodno vpliva na zdravljenje sladkornih bolezni. Zaradi protivnetnih učinkov veliko prispeva tudi k hitrejšemu zdravljenju infekcijskih obolenj, luskavice in pozitivno vpliva na proces zdravljenja pri rakavih boleznih.

Xanmax - 3
Xanmax - 3 FOTO: Xanmax

Zakaj prav XAN-MAX 100% naravni sok iz mangostina?

- XAN-MAX 100% naravni sok iz mangostina je edinstven produkt v svetovnem merilu, saj je popolnoma naraven sok, 100% sestavljen samo iz sadeža mangostina, brez dodanih konzervansov in brez dodanih sladkorjev. Zaradi nizkega glikemičnega indeksa ga lahko uživajo tudi sladkorni bolniki, ki imajo res dobre izkušnje s tem čudovitim naravnim produktom.
- XAN-MAX je 100% naravni sok brez drobnega tiska in z veliko začetnico, kar dokazujejo tudi številni zadovoljni uporabniki po vsem svetu.
- Sok je narejen po najstrožjih svetovnih standardih in ima izdelane vse ustrezne analize in pridobljene certifikate, kot so: HACCP, GMP, KOSHER, HALAL in FDA
- Številne študije narejene po vsem svetu dokazujejo, da je mangostin sadež, o katerem se in se bo v naslednjih desetletjih še veliko govorilo. Predvsem pa bo redno uživanje tega čudeža narave v obliki naravnega 100% soka, kot je XAN-MAX 100% naravni sok iz mangostina, spremenilo življenja mnogim uporabnikom na bolje.
- XAN-MAX klub združuje številne zadovoljne uporabnike z imeni in kontakti, kjer lahko preverite učinkovitost tega vrhunskega produkta, kar je za nas najbolj pomembno.
- Z rednim uživanjem XAN-MAX soka iz mangostina boste preprosto živeli dlje, bolje in bolj zdravi.

Xanmax - 4
Xanmax - 4 FOTO: Xanmax

Izdelek je plod slovenskega znanja in znanja tujih partnerjev z dolgoletnimi izkušnjami, predvsem pa je narejen 100% pošteno in brez vseh zavajanj.

Zakaj bi zapravljali denar za neučinkovite izdelke, zase izberite le najboljše. XAN-MAX  je prav to - najboljše med najboljšimi in to resnično 100% naravno. Je edinstveni produkt vrhunske kvalitete na evropskem in globalnem trgu, dostopen tudi na našem trgu, ki vas bo dejansko sam prepričal o svoji kvaliteti in učinkovitosti.

Pokličite nas še danes in z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja. Do 29.12.2015 pa še vedno lahko sodelujete v naši spletni nagradni igri, kjer bomo v mesecu januarju 2016 podelili 14 dnevno potovanje na Tajsko za dve osebi.

Pridružite se številnim zadovoljnim uporabnikom, zato nas obiščite na naši spletni strani www.xan-max.com, pokličite na našo brezplačno tel.št. 080 14 77, gsm: 041 623 254, 051 362 205 ali pišite na elektronski naslov info@xan-max.com in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja.

Zdravje je pravica ne razkošje. Zato užijte vsak dan to razkošje  zdravja.

Seveda je to samo popolnoma naraven sok, ki ne nadomešča zdravil, ampak s svojo sestavo in učinkovinami lajša ter blaži številna bolezenska stanja.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3