Slovenija
Oglas

So ti podaljški uničili trepalnice? Imamo rešitev!

Ljubljana, 05. 09. 2017 07.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Podaljški za trepalnice so modni hit, ki ima vedno več navdušenih uporabnic. Ampak žal s sabo prinašajo tveganje in slabo voljo. Ali veste, zakaj?

Podaljški lahko resno poškodujejo vaše naravne trepalnice

Umetni podaljški vam v hipu pričarajo zapeljiv videz, ki traja kar nekaj tednov. V salonu vam lahko na eno veko prilepijo tudi do 100 trepalnic, kar drastično spremeni vaš pogled in olajša vsakodnevno ličenje, saj maskare praktično ne potrebujete več. Vendar pa dolgotrajna uporaba podaljškov ne mine brez posledic.

Čeprav so narejeni iz zelo lahkega materiala, naravnim trepalnicam predstavljajo dodatno težo, ki jo mora nositi lasni mešiček. Ta zaradi dodatne obremenitve slabi, zato trepalnica odpade veliko prej kot bi sicer – z njo pa seveda šop umetnih trepalnic. To pomeni, da morate prej obiskati salon za refil, prej ali slej pa podaljške sneti, saj skorajda zmanjka naravnih trepalnic, na katere bi nalepili umetne.

Rešitev: okrepite trepalnice s fluidom za umetne trepalnice DERMALUXELASH For Lash Extensions

Da bi pomagali ženskam z umetnimi trepalnicami, so v slovenskem podjetju Medilip kot edini na svetu ustvarili izdelek, ki je namenjen samo njim. Fluid z bogatimi hranilnimi sestavinami, ki hranijo lasne mešiče, krepi trepalnice, da postanejo močnejše, debelejše in bolj elastične. Ker okrepljene trepalnice lažje nosijo dodatno težo, se ne krhajo, tanjšajo in ne izpadejo pravočasno.

Dermalux lash - 1
Dermalux lash - 1 FOTO: Dermalux lash

Fluid DERMLAUXELASH For Lash Extensions:

- hrani in krepi trepalnice

- ohranja elastičnost naravnih trepalnic in jim daje zdrav videz

- preprečuje lomljenje trepalnic

- zagotavlja hranilne snovi v dlačnih mešičkih

- preprečuje prezgodnje izpadanje trepalnic

Nič več slabe volje ob odstranitvi podaljškov

Odstranjevanje podaljškov je lahko zelo dramatično, saj marsikatera ženska ob pogledu v ogledalo kar pade v jok. Naravne trepalnice so pogosto tako izčrpane, da potrebujejo mesece, da se regenerirajo in dosežejo nekdanjo gostoto in dolžino. Če želite preprečiti masaker nad svojimi trepalnicami, začnite takoj po nanosu umetnih podaljškov uporabljati fluid in ga uporabljajte vse do odstranitve. Vaše trepalnice bodo občutno močnejše, zato boste lahko zelo hitro šli na novo podaljševanje trepalnic. In kar je zelo pomembno, močnejše naravne trepalnice ne bodo predčasno izpadle, zato vam bo prihranjen prehiter obisk salona.

Dermalux lash - 2
Dermalux lash - 2 FOTO: Dermalux lash

Fluid vam pomaga dlje obdržati vaše čudovite podaljške in ohraniti zdrave naravne trepalnice. Zagotovite si ga še danes, rezultati vas bodo več kot prepričali.

Naročnik oglasa je Medilip.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3