FIT 24UR
Oglas

So sivi lasje preteklost? Povrnite lasem prvotno barvo!

Ljubljana, 31. 03. 2016 15.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Raziskave so pokazale, da je melanocit odgovoren za proizvodnjo naravnega pigmenta v laseh. Ko ta preneha delovati obstaja le ena rešitev, ki jo razkrivamo tukaj.

Zakaj imamo nadležne in grde sive lase?

Barvo las določa pigment melanin, ki ga sintetizirajo pigmentne celice melanociti v lasnem mešičku. Ti melanociti so genetsko programirani, da proizvajajo pigment za določeno število let, po določenem času pa nekateri prenehajo z delovanjem. Posledica tega so lasje brez pigmenta v sivi oziroma beli barvi.

Ko enkrat las preneha proizvajati pigment, tega ni mogoče razveljaviti ali spreobrniti znotraj našega telesa. Odločilni dejavnik za sivenje las je genetika in v manjši meri stres ali kakšne bolezni. Torej je edini možni način vplivanja na odpravo sivih las od zunaj.Vsi poznamo barve za lase, katere pa je potrebno stalno porabljati in hitro se pokažejo sivi lasje zaradi narastka. Zakaj bi se obremenjevali in skrivali narastek, ko pa lahko sive lase odpravite iz svojega življenja.

Grey s svojim delovanjem vrača vašim lasem vsak dan bolj prvotno naravno barvo. Vsak dan manj sivih las in več las vaše naravne barve.
Grey s svojim delovanjem vrača vašim lasem vsak dan bolj prvotno naravno barvo. Vsak dan manj sivih las in več las vaše naravne barve. FOTO: Sivi lasje PR

Sivi lasje so nekaj, kar ne potrebujete saj nas postarajo in negativno vplivajo na samopodobo.

Strokovnjaki so razvili NOVO REVOLUCINARNO formulo Grey v spreju, ki je 4-tedenska naravna formula za sive lase in deluje direktno na melanocite.

Gre za novost in tako imenovan zunanji vpliv na pigment las, katerega izgubimo zaradi prenehanja delovanja melanocitov. Na območju prenehanja delovanja melanocitov opažamo sive lase. Ne glede na starost ali spol sivenje las prizadene večino, takoj po prenehanju proizvodnje lasnega pigmenta.

Sivi lasje so moteči, saj nas postarajo, pogršajo in negativno vplivajo na našo samopodobo. Sedaj so razvili novo rešitev v obliki 4 tedenske formule, ki brez barvanja vpliva na pigment las in jim povrne njihovo osnovno barvo.

Deluje progresivno, kar pomeni da so naši lasje vsak teden manj sivi in se vedno bolj spreminjajo v našo naravno barvo.

Ste pripravljeni prenehati z barvanjem las in z prikrivanjem sivih las?

Čas je, da se sprostite in zaživite sproščeno in srečno življenje brez sivih las. Posebna ponudba za bralce 24ur in GRATIS POŠTNINA velja samo danes in se nahaja tukaj >> KLIKNITE tukaj

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3