Slovenija

So ji v Bolgariji ubili očeta?

Ptuj, 04. 03. 2014 20.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Preverjeno!
Komentarji
214

19-letna Zala iz Haloz je doživela že marsikaj, pred nekaj tedni pa je izvedela, da ji je v Bolgariji umrl oče. Zdaj se trudi, da bi nekako zbrala denar, da bi vsaj lahko domov prepeljala njegovo truplo.

.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (214)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Kar nekdo
07. 03. 2014 09.54
+2
Deklico poznam osebno še iz osnovne šole, ko je ostala brez matere. Zato me zelo jezi, ko berem komentarje ljudi, ki nimajo pojma. Delajo se grozno pametne, pa niti pismeni niso. Najbolj grozno je to, da se oglašajo verjetno tisti, ki so živeli v neposredni bližini, opazovali kaj se otroku dogaja, pa niso naredili nič!!! Zdaj vrtijo svoje hudobne jezike in obsojajo, pomagati pa niso hoteli. Tudi sama sem takrat pomagala po svojih močeh in še nekaj je takšnih ljudi, ki se niso obrnili vstran! Sram vas naj bo, hinavci škodoželjni! Njena pot po končani osnovni šoli ni bila prava, čeprav poznam ljudi, ki so se trudili zanjo, ji pomagali in poskušali usmerjati, vendar je bila škoda že storjena. Le kako se lahko normalno razvije deklica v puberteti, če je dan za dnem v stiku s pijanimi in sprevrženimi moškimi??? Njen oče zanjo ni naredil veliko dobrega, vendar si verjetno vsak človek, ki ni poln sovraštva želi imeti svojega starša doma.
ub6
07. 03. 2014 10.11
+1
Lej, kar nekaj ljudi ji je pomagalo, tako da ne kar nekaj na pamet.Problem je nastal, ko si ji začel svetovati, takrat se je pa uprla in potem logično, da so se ljudje začeli obračati vstran.Če ni bila hvaležna...
Kar nekdo
07. 03. 2014 14.20
+1
Ti si verjetno psiholog, ker se tako dobro spoznaš na te zadeve,na vzgojo in usmerjanje otroka v tem obdobju! Uaaaau, čestitam za neverjetno pametne zaključke! Če ne moreš in ne misliš pomagati, je res bolje, da se obrneš in živiš naprej svoje zafrustrirano življenje. Upam, da nimaš otrok, jaz si definitivno ne bi želela takšnega starša! Amen!
haložan 1
06. 03. 2014 17.05
+6
stari je bil baraba mala pa se zna edino natakniti
Lari94
06. 03. 2014 17.03
+4
Zdravky Milosic ima na facebooku poglejte kake slike ima?? Mislim halo, če je to primerno za facebook... poglejte kje je delala (vidno iz slik njene prijateljice)
Federer :)
06. 03. 2014 17.10
+3
Saj to, meni je čudno ko ma 2 profila eno ima Zdravky Milosic drugo pa Tara Milosic a na obeh iste slike pa tudi da bi ji gdo kaj na zid pisal ni vidno tak da nisem siguren če sta to res njena profila in tudi tukaj na forumu ko ma ime pa priimek Tara Milosic, nisem siguren da je to ona...
Lari94
06. 03. 2014 17.14
+4
Jaz pa ti povem, da je, ker je pozanimana informacija :) Ni mi jasno kak ji je sploh zdaj ime Tara ali Zala?? Jaz vem da je Zdravka ;)
Lari94
06. 03. 2014 17.19
+1
Poglejte si slike na facebooku Tropicana night club tam najdeš na zidu in pod nekaterimi slikami tudi njo
ub6
06. 03. 2014 17.24
+4
Seveda ima to ona osebno svoje profile na fb(preverjeno). Sama sebe bo spravla v drek s temi objavami...
Federer :)
06. 03. 2014 18.27
-1
Vidu sm jaz te slike od Tropicane...zgleda, da punca ni mogla drugače zaslužit pa je bla to edina opcija, ker če vse to drži in so to njeni profili pa da je to na forumu res ona, se mi punca full smili res....katastrofa, brez denarja, staršev, oče je biu kakršen je pač biu...živeti nekje u Halozah u takih razmerah kot na videu...res nvm kako bi se kdo drug znajdu na njenem mestu, pol maš pa še tu na forumu take konje, ki take bedarije pišejo res bi jih blo treba zgarbat...zgleda so fovš, ker ne bodo mel nikol tok lušne punce kot je ona
Lari94
06. 03. 2014 19.01
+3
Meni se res ne zdi niti malo to pametno, da dela toliko staro dekle v takšnem klubu... Sorry, mogoče res ni drugače prišla do denarja, samo še je veliko drugih del in mislim, da bi si lahko tudi kaj drugo najdla. Ker, kdo to gleda na posnetku in gre pol gledat na profil in pogoogla mislim, da se mu kar malo zameri - meni se je ;) Sploh ne veš kaj bi vzel kot res in kaj ne, moje mišljenje. Nimam nič proti njej, ampak žal se mi res ne zdi primerno takšno delo, jaz da bi bila v njenem primeru grem rajši čistit ;)
Lari94
06. 03. 2014 19.11
+5
Plus tega si je po moje uničla prihodnost, jaz da sem moški takšne ženske nebi imela in tudi če bi bila v katerem podjetju direktorica ne bi zaposlila osebe katera je delala v night clubu, dan danes ata google vse ve.
Federer :)
06. 03. 2014 19.43
+1
Sj po eni strani imaš prav, pač lahko bi kaj druzga našla to je sigurno samo po drugi strani spet pa kakšne razmere so pač bile je takrat uporabla to možnost ki jo je pač mela na voljo...Ker glede na fb profil bi človek rekel na prvi pogleda, če ne bi videl posnetka, da ji ni hudega samo nevem....tu praviš da je to njen profil preverjeno samo nism jst siguren ker nevem zakaj bi nekdo mel profil gor in čisto same svoje slike na eni sliki mogoče da je še nekdo drug slikan zraven, pa ja ma še kakega kolega ali pa kolegico...ne vem meni je čudno malo vse skup :)
n00bs
06. 03. 2014 23.41
ja sem jo kontaktiral na obeh profilih kakšno pomoč rabi če lahko pomagam pa še ni odpisala tak da nvm...
Federer :)
07. 03. 2014 07.24
-1
Hahahah lj tega Vuckota kaj se je razjezu :)) Ma sm mislu da tam u Halozah tut tople vode nimate :)) Kokr sm bral tvoje komentarje zgleda da punco osebno poznaš, da živiš nekje blizu, samo še useeno maš čudne izpade, nvm zakaj bi blo to kj tazga če je z 14 potepala in ni šla u šolo, pa tudi to da je delal u nočnem klubu kot plesalka, nekje je morala zaslužit... Živeti brez mame u taki razkopaniji kot na videu pa se stari ga je piu...ni čudno da so se ji take stvari dogajale kot so se, nvm tudi če poznaš ti ta primer ni to tako enostavno, nevem kako bi se ti znašel na njenem mestu. Imel si zmeri dost vsega, nič ti ni mankalo tako kot večini nam tu...
ub6
07. 03. 2014 10.28
+4
Tudi mene jezi, ko nekateri mislite, kako nerazvito področje so Haloze! Haložani smo čist pošteni, delovni in prijazni ljudje (seveda z izjemo nekaterih, kar je pa itak povsod)! Ni vrag, da ne bi našla boljše službe, kot pa tole....kjlub temu da nima poklica. Ni sramotno če delaš kot čistilka ali kot navaden delavec v tovarni! Ta primer pozna tričetrt občine, in če boš vprašal za mnenje, boš dobil veliko negativnih odzivov. Itak pa tisti, ki ste videli po TV ta primer ste si ustvarili drugačno mnenje, kot ostali, ki malo bolje poznajo ta primer(tudi jaz bi si ustvaril drugačno mnenje, če bi videl prispevek iz drugega konca SLO). Ne vem zakaj, niso šli preverit na CSD in na policijo, potem bi bila malo bolj jasna slika...
ub6
07. 03. 2014 10.38
Itak pa nima smisla se več tukaj prepirat in razglabljat o tem! Če je pametna bo res dokončala šolo in si poiskla dostojanstveno službo ter partnerja! Odločitev je samo njena!
Federer :)
07. 03. 2014 12.34
+0
Sj po eni strani je res use skup malo čudno, ker ne vem kako so lahko glih eni Bolgari prišli živet u Haloze tko da zgodba ma verjetno dve plati, samo če je fotr biu tak ko je biu pa brez mame...ne moreš neki pričakovat.
haložan 1
06. 03. 2014 16.55
-1
Federer :)
06. 03. 2014 09.54
+1
Drugače nikol ne komentiram tuki na 24 ur portalu, ker ste tuki sami čudaki gor, +50 in nimate druzga dela pol pa lajate takole po forumih. Tisti, ko neki kritizirajo kako ji ni težko pa kako ji nebi pomagal, zarad takih k to pisarte me je sram da sm Slovenc, take bi blo treba samo z krampom ene dvakrat prtegnt. Ste d e b i l i da ni večjih res. Čeprov tuki ma Tara svoj profil na 24 ur, nism jst prepričan da je to glih ona, ker že na facebooku ma 2 profila pa je to meni malo čudno mogoče je res ona, mogoče se pa negdo samo fajn zafrkava. Ne glede al je ona ali ni, takih kretenskih izjav nimate kaj dajat, raj zase zadržte!!
JožaGulikoža
06. 03. 2014 07.27
+4
Kera simpatična punca :) V glavnem, postavi se na noge in upam, da ti uspe v življenju.
Alexandr Orlov
06. 03. 2014 01.30
Google Translate: Initial estimates murder happened after a drunken spree in the apartment of former girlfriend Slovene . Zdravko Miloshich was beaten to death by her boyfriend 54 -year-old Elena kazanlachanka . The drama unfolded on Saturday before Sunday in an apartment on "Bacho Kiro" in the City of Roses. Slovenian was visiting with friends in Kazanlak . Heard with his ex-girlfriend Helen and went to stay in her apartment there walking spree with lots of wine and brandy, and there was this friend of Elena - a 44 -year-old Krasimir Kolev. The party lasted for hours. After devouring a decent amount of alcohol naturally extend to quarrel . In the fray Elena got hit in the face , which infuriated her boyfriend former military Krasimir started having ruthlessly Slovene which unconscious . However, the company continued the party. After a while, someone felt that Zdravko not move for a long time . Summoned immediately, " Emergency ," but physicians only record the death of Slovenian . According Kazanlak killed Zdravko Miloshich some time living in Bulgaria . Some time ago I had a connection with the fatal Helen of Kazanlak. Was part of the noisy company that collects in the ill-fated apartment. Neighbors say that often witnessed noisy drunken solder and scandals in that company. It is assumed that the reason for the murder of Zdravko due to brutally beat is jealousy Krasimir . He was madly in love with Elena . It is assumed that the presence of her former friend and quantity of alcohol test are urged him to beat Zdravko .
MatLav
05. 03. 2014 22.08
+14
kakršnokoli je ozadje te zgodbe nimate pravice pisat takih komentarjev kot jih spodaj vidim... te so direktno za prijavo za kakšno izmed posebnih ustanov... kaj vam ni jasno... punca je očitno preživela marsikaj meni se smili pa ne glede na to kje in kako sedaj živi... tričetrt komentatorjev pa itak piše kar nekaj na pamet pa jo kao pozna... če jo poznate ji pomagajte ne pa, da bedarije tukej pišete... srečno punci, če objaviš kje kakšen trr karkoli dobiš nakazilo iz moje strani... več pa žal ne morem
Alexandr Orlov
05. 03. 2014 22.10
-9
freiburg61
05. 03. 2014 22.34
+7
Mejduš
05. 03. 2014 21.40
+7
To kar je doživela ji bo celo življenje sremljalo,kar ni lahko premagati,imela je pa tudi srečo da se je tako rešilo mislim da bojo sedaj časi bolši zanjo ker ji tudi privoščim srečo na vseh koncih.
janez pokora
05. 03. 2014 21.13
+1
od vsake stranke 10 evrov na stran, pa bi blo za zlato trugo in prevoz z Falconom
suzuki1000
05. 03. 2014 21.23
-4
kg1
05. 03. 2014 21.10
+24
Tara je carica...za to kar je naredila moraš imet JAJCA!!! in kako naj mlado dekle, katerega oče je pijanec in se ukvarja s kriminalom, preživi in živi kot normalen človek?? Sreča, da je sploh živa in je lahko delila to zgodbo, da bo vsem jasno, kakšen je svet okoli nas!
freiburg61
05. 03. 2014 22.36
+2
trucker77
05. 03. 2014 22.55
+1
in svet okoli nas je pokvarjen,od tu naprej že
kg1
06. 03. 2014 00.00
+10
Naj si vsak za trenutek predstavlja kako bi bilo, da pri 19 letih, izgubiš starše...moraš v šolo, kupit karto za prevoz, malico, kosilo, oblačila, zvezke, knjige in se poleg tega še ukvarjat s tem, da pokojnega očeta spraviš iz tuje države. da ne omenjam, da so haloze rovte, 3. svet v sloveniji, kjer nimaš praktično NOBENIH perspektivnih možnosti za ustvarjanje človeku spodobnega življenja... Punca je 19!!!!!!! let stara...in namesto, da bi hodila v šolo in se začela prilagajati na samostojno normalno življenje se mora ukvarjati s stvarmi, ki jih nihče ne želi...in potem še takšni nacistični komentarji... in pregovor pravi, da v sili še hudič muhe žre! Kaj vse bi vi bili pripravljeni storit za preživetje, ko nimaš nikogar več na svetu na katerega se lahko obrneš in mu zaupaš in kateri ti lahko da kakšen nasvet in usmeritev na pravo življenjsko pot... Res so nekateri tukaj ki pišejo komentarje umsko zaostali... po pisanju sodeč polno starčkov, perverznežev in pedofilov, ki se bi radi izživljali, kot živali s takšnim dekletom. Ji pa 100% verjamem, da je to storila, ker ni bilo druge možnosti...upam, da bo javno izpostavila te gnile birokrate, ki ji niso hoteli pomagati...
suzuki1000
05. 03. 2014 20.57
+3
Alexandr Orlov
05. 03. 2014 20.46
+1
V Sloveniji ni veliko poliglotov. Lahko bi delala kot prevajalka. Iz slovenščine v srbščino, iz srbščine v bolgarščino, iz bolgarščine v turščino in iz turščine v ciganščino. Cena je okrog 9 evrov na stran. Lahko zelo dobro zasluži.
Alexandr Orlov
05. 03. 2014 21.06
-1
janez pokora
05. 03. 2014 21.12
+4
srpsko, hrvaško, bosansko, črnogorsko in vojvodinsko...
Alexandr Orlov
05. 03. 2014 21.16
-2
janez pokora
05. 03. 2014 21.40
-1
delo123
05. 03. 2014 20.41
+17
Zdravka oziroma Zala kakor si se preimenovala, želim ti da ti v življenju uspe, vendar se boš zato morala boriti. Takoj nazaj v šolo ker si bila zelo brihtna punca, škoda tvojega talenta da se sedaj prodajaš nekomu. Če res živiš z starejšim moškim, bo lepo trajalo tako dolgo dokler bo dedec zmogel kaj, ko pa se bo to končalo pa te čaka pekel.Ne zaslužiš si tega, kaj se ti dogaja, vendar boš morala ta začarani krog prekiniti sama, če ne bodo tvoji otroci preživljali isto kot ti.Bila si tiha, mirna pridna deklica z žalostjo v očeh, prosim te ne počni neumnosti! Poišči pomoč, bori se za sebe, le tako ti bo uspelo v življenju.Vse dobro ti želim!
delo123
05. 03. 2014 21.13
+9
Staršev in otroštva si nisi mogla sama izbrati, življenje ki ga boš živela si pa lahko.
rambek
05. 03. 2014 20.28
+9
V svetu se marsikaj dogaja! Verjamem, da bo punca z svojo vstrajnostjo pripeljala očeta domov in izvedela kaj se je zgodilo oz se dogaja! Morda je res da smo slovenci dobrosrčni in radi pomagamo tujcem itn zato so tudi spali pri njih kot je punca omenila!Oče te punce je morda bil naiven in iskal zaslužek ali podobno. To si lahko samo domišljamo punca pa je nekako morala preživit. Sigurno so vidlei ,da je punca mlada in simpatična inpd zato pa so kot je omenila poslali postavnega mladeniča in tudi prej pri očetu ljubico zanj da jo omreži in njega zepelje! Morda je bil oče dosti zdoma in je punca morala skrbeti sama zase itn. Težko si predstavljam kaj bi se zgodilo če punca nebi pobegnila! Mislim da je drugače oče hotel le dobro hčerki itn.... Kljub temu če oče kaj narobil storil ali kot ste ga omenili rad pogledal v kozarec ter ga ima hčerka nedvomno rada si zasluži da se ga najde in pripelje ter se mu omogoči če je umrl dosotjen pogreb -saj nismo živali! Vse dobro še naprej in z tujci imet čim manj posla sedaj boljše da nič več!
freiburg61
05. 03. 2014 20.30
+3
janez pokora
05. 03. 2014 20.16
-6
ja čisto za vsakega pijančka in prosto tutko pa tudi menda ne rabi ubogi narod poskrbet. saj imamo državo, socialno, zdravstveni zavod, zavarovalnice... pa tudi kavs kar dosti stane, nekaj se da našparat...
DramaLama
05. 03. 2014 20.06
-3
Oj Tara, kaj pa imaš od tega da se tako medijsko izpostavljaš? Saj lahko pošlješ svoj TRR na različne medije, kjer bodo skušali v tvojo podporo zbrati denar (če je to tisto kar iščeš), ali pa zaprosiš za oblačila, hrano itd. Kaj je sploh tisto kar bi ti s temi objavami rada dosegla? Na internetu biješ izgubljeno bitko, tu ne boš dosegla ničesar, razen tega, da boš na koncu izdala preveč osebnih ali drugih informacij na podlagi katerih ti lahko drugi škodijo. Poišči kakšne vrstnike, ki jim lahko zaupaš, ne pa iskat prijateljev in moralne opore na spletnih forumih, saj je tu zagotovo ne boš našla...
Alexandr Orlov
05. 03. 2014 20.10
-3
Seveda bo dosegla. To je brezplačna reklama za njen business.
spletni_nepridiprav
05. 03. 2014 20.30
+0
name se vedno lahko moralno oprete. dramalama ni vse tako črnogledo kot si ti predstavljaš. še obstajajo dobri ljudje na tem sveti, jaz vem ker sem tudi sam med njimi. statistično gledano ima veliko ljudi podobne ideje zadnjič sem si ogledal en video na to temo sam se zaj ne spomnem kako je bil naslov ampak u glavnem govorili so o tem da si ljudje napačno predstavljajo ostale ljudi pa to pa da majo dejansko veliko skupnega samo nemogoče je priti do tega spoznanja ker ah neda se mi več tipkat pogoogli če te zanima
freiburg61
05. 03. 2014 20.32
+1
DRAMA LAMAme prav zanima kako bi bilo tebi ko ti bi kdo odpeljal hcer in mel dan in noč pijance v hiši ki so sam čakal da jo uničijo..MENI JE PA ČIST OK DA JE DALA NA TV,,SEDAJ BOJO VEČ SPREMLJAL KAJ SE DOGAJA V TISTIH KONCIH ČEPRAV BI LAHKO ŽE PREJ TO REŠILI
freiburg61
05. 03. 2014 20.36
-1
MENI NI PROBLEMA TO NAREDIT SEM ŽE DOSTIM POMAGAL,,,SAM DENAR TUKAJ NE IGRA VLOGE,,,PRESELIT SE MORE IN NE GOVORI TRAPARIJ ČE ME NE POZNAS
freiburg61
05. 03. 2014 20.44
-1
NE NISI 10000procentov si falila,,škoda te moram razočarat,,sj ni vse v denarju da ti nekomu pomagaš,,kaj ti sam na denar gledas
freiburg61
05. 03. 2014 20.46
-1
drama lama mam občutek da si ful ljubosumna na Taro ko se je po tvoje medijsko izpostavla daj mal razmisl kaj vse je punca doživljala,,,me prav zanima kaka bi bila ti če bi bila na mestu od Tare,,,
DramaLama
05. 03. 2014 20.53
+0
js mam pa občutek da si se ti u glavo udaru, kr močno za moje pojme. pa BRIGA ME kaj je doživljala, po eni strani si je čist sama kriva...in to je točno to kar js hočm rečt, po spletnih forumih se ne da in se nikoli nič ne bo doseglo. prav zarad takih k sm jaz, in nas ni malo, k mi je čist useeno zanjo, ona je le še neka statistika, in tako predstavljene zgodbe kot je njena so sam še neki za zabijat cajt. in še to, če hočeš pomagat, ne daji internetnih/imaginarnih lajkov. pejt do nje pa neki nared.
freiburg61
05. 03. 2014 20.58
+1
škoda cajta in komentarjov za take kot si ti ,,vidiš sama sebe in po možnosti sama seb všeč bognedaj da bi mel kdo več kot jaz ane,,,,
N.1
05. 03. 2014 21.13
+1
freiburg61 če delaš 14 uhr, te pa zaslužiš - veliko.
freiburg61
05. 03. 2014 22.37
se nemorm pritoževat v bistvu je garaskko delo
inaa1
05. 03. 2014 18.33
+14
Sramota, samo obsojate in obrekujete. Raje pomagajte glede na to v kaksnih casih zivimo oz. V kaksni stiski je mnogo ljudi.
Tara Milosic
05. 03. 2014 18.31
+9
Vsak ma svoje mnenje na zalost so pa ljudje ki malo resnico prilagodijo po svoje in se vedno zelijo slabo ljudem.. zakaj tolko sovraznosti?zaradi takih ljudi pa pride pol to vseh katastrof v nasi drzavi..ker govorijo neumnosti in pocnejo slabo celi druzbi.Meni je zal za tiste ki ne znajo ocenit situacije res.Marsikoga verjetno poznam od teh negativnih ljudi.Zato pa prosim tistega ki je tolko pameten da sedaj tukaj komentira da mi pride v obraz pove kaj misli! Tu je pa problem noben ne upa in nikoli ne bo. Vedno delajo stvari za hrbtom. Nazalost se mi je to zgodilo,nemorem pomagat,taksno je zivljenje..in kot sem ze povedala ne pricakujem miljonov oz denarja od vas..Bodite ljudje.. Ce ne znate pomagat prosim ne komentirajte. Se enkrat hvala tistim ki brez da bi me osebno poznali veste kaksna je moja stiska in me moralno podpirate!
inaa1
05. 03. 2014 18.36
+3
Skrivajo se za vzevki, strahopetci, ki ne upajo povedati v obraz svojega mnenja. Ne oziraj se na taksne komentarje ti sama dobro ves kar je in kaj ni res.
Tara Milosic
05. 03. 2014 18.43
+1
Tocno saj zato pa sem tudi svoja mnenja napisala kajti sem iskren clovek in se ne skrivam za nekimi zavesami kot nekateri..
sloold
05. 03. 2014 20.26
+3
joj nisi me prav zastopla...sm mislu v smislu, da nimam problema se dobit s tabo pa ti bit v oporo. Kar nekaj ljudi tule ti je ponudilo pomoč, a verjamem da če bi pomoč sprejela se jih nebi 90% odzvalo. Drugače pa glavo pokonci, ne poslušat mnenja ljudi ki nimajo o dotični stvari najmanjšega pojma. Sploh nevem kaj odgovarjaš na poste tistih, ki ti hočejo slabo. Tut jaz sem šel čez boljše in slabše čase, ko sem se lahko zanesel samo nase.
Tara Milosic
05. 03. 2014 20.32
+3
Joj oprosti res.. Hvala no nisem vedela...res je da nebi rabla odgovarjat onim ko majo drugacne poglede na to..toda zelim le dokazat da nimam slabe vesti in da nemorejo kar govorit nekaj o nekomur..Vse to je ze bolj kot neko poslanstvo da se ljudje zavejo da smo vsi krvavi pod kozo in da ni razloga zakaj nebi podprli drug drugega..
sloold
05. 03. 2014 20.52
+0
Pa kaj te briga kaj govorijo. To je to kot bi plaval proti toku. Ko razložiš nekatere stvari, ljudje ki opravljajo, spet najdejo nekaj da te obirajo. Nikoli ne boš mogla spremeniti mnenja nekaterilh ljudi, pa če se na glavo postaviš. Ti si najbrš edina, ki ve kaj je res pa kaj ne. In to je čist dovolj, da si lahko na sebe ponosna, če si se s preteklostjo sprijaznila. Pravijo da te preteklost izoblikuje, zato mislim, da če si preživela vse te težke stvari, bo prihodnost veliko boljša. Mogoče res ni najboljši način, da sedaj tukaj razpravljamo o teh stvareh, razumem pa da ko več nimaš kaj izbit oz. se na nikogar obrnet, probaš vse. Drugače pa če rabiš pomoč se nikar nebolj le te sprejeti. Pa tut če je samo moralna oz. če gre samo za pogovor. Drugače nebi komentiral, sam tvoja zgodba se me je res dotaknila, pa bi ti rad nekak pomagal. Kaj rabiš oz. kakšno pomoč pa rabiš veš pa samo ti.
freiburg61
05. 03. 2014 21.01
-1
brusilec
06. 03. 2014 11.12
Tara,.. čuvaj se ljudi.. tudi tale Sloold zgleda malo sumljiv. Preveč si zaupljiva..
sloold
06. 03. 2014 14.48
haha ja mene se je za bati ja. Od vseh žaljivih, nespremenljih in nevem kakšnih komentarjev te je glih moj zdaj zmotil. Zdaj zgleda da še mnenja nesmem več napisat al kaj. Sem že sumljiv. Zdaj če bo pomoč želela me bo že nekako kontaktirala. Konec koncev je šla menda zato v medije, ker rabi pomoč. Če sem pa zadevo narobe razumel se pa opravičujem.
Marjeta Kukec
05. 03. 2014 17.57
-3
Le čemu ste brisali moj komentar ? ? ?