Slovenija

'Smrdi po prvi interpelaciji'

Maribor, 13. 02. 2009 19.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Nataša Repovž
Komentarji
42

Potem ko vlada ni odobrila treh milijonov evrov za univerzijado, so Mariborčani spet na nogah. Župan Kangler je prepričan, da gre za napad na Štajerce.

Potem ko vlada ni odobrila treh milijonov evrov za univerzijado, so Mariborčani spet na nogah. Župan Kangler je prepričan, da gre za napad na Štajerce.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (42)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nash.fido
15. 02. 2009 11.33
Koni Slovenija je že tako mala, da se niti na more več razdeliti. Tak, da ne flancaj neumnosti.
Buena Vita
15. 02. 2009 11.18
NAVIJAM ZA ŠTAJERCE
Mark Knechtl
15. 02. 2009 11.13
Kaki komentarji....Upam da vam je vsem jasno da Štajerska sestavlja okrog 45% Slovenske polulacije...
odkimasin
15. 02. 2009 11.07
Na univerzijadi itak nastopajo neki kvazi študentje, ki faksa od znotraj sploh vidli niso. Seveda je Maribor dobil kandidaturo, če se pa noben drug prijavil ni.
etul
15. 02. 2009 10.49
kak se men kangler v hri-barju dopade zaj zaj bo dal enmu štajersko ikebano na go...
jansa-arms
15. 02. 2009 10.23
Čist prav da se Štajerska odcepi ,sam pol bojo pa ptujčani rekli " ves dnar gre v prekleti Maribor ! "
jansa-arms
15. 02. 2009 10.16
Kaj se spet repenčite ? Balonček ima prav ! Nekoč ste pizdili da gre denar v Beograd ,zdaj pizdite da gre v Ljubljano ! Edina rešitev je v samostojni Štajerski sam bojim se da to ne bo všeč ptujčanom ker bo ves denar šel v Maribor ! No praznoglavci pa še izgleda nikoli niste slišali za Bruselj !
Buena Vita
15. 02. 2009 09.58
JEH SEJ STE IMELI MOŽNOST VIDETI ŽE MNOGO LET NAZAJ VSE V LJUBLJANO, JANŠA JE DENAR MALO USPEL PRERAZDELIT,IN DATI MOŽNOST PODEŽELJU TER MANJŠIM MESTOM,PA SO GA S KOLIM PO GLAVI KAJ PA SEDAJ--NIČ ŠE NEKI MESECEV POTRPIMO,POTEM PA GREMO NA PREDČASNE VOLITVE,,,OBČINSKI ODBORI RAZLIČNIH STRANK SO SE ŽE ZAČELI PRIPRAVLJAT-- MRZLIČNO IŠČEJO NOVE KADRE, IN NOVE NEOBREMENJENE MOČI
Zakon1
15. 02. 2009 08.46
Zakon pravi: Pa ne le nogometnega navijača (ta balonar kondomar, tončk balončk), ampak čistega provokatorskega profašističnega rodetojanšista, ki je tu gor petek in svetek in se skriva pod več profili in se pogovarja sam s sabo. Jaoooo.
Zakon1
15. 02. 2009 08.44
Trn v peti pravi: Tonček Balonček. Ti pa res nisi zdrav, če ne oddaš svojega "mnenja" v še tako obskurni temi. Poleg tega je tvoje mnenje na nivoju nogometnega navijača.
VolilecSI
15. 02. 2009 02.17
To ni Kanglerjeva Univerziada ampak iz strani države že podprta in z odobrenimi sredstvi ter s strani komisije že potrjena mednarodna študentska olimpijada. Glede stroškov je bolje, da se denar za namene tega izjemnega Slovenskega dogodka investira v MB in okolico, s tem zagotovi delovna mesta in razvojno perspektivo Mariboru v prihodnje. Seveda bi tajkunsko tranzicijska vlada ta sredstva najraje požrla tako kot je to že strorila s prvim svežnjem sredstev, ki si jih je za abnormalne obresti izposodila (kao za namene spodbujanja gospodarstva) prav v času mednarodne krize (na vidiku pa je že novo posojilo). Gremo raje čim prej na predčasne volitve, ti nenasitneži nam bodo še državo zafurali!
veteran_91
14. 02. 2009 20.40
Ne bom sodil ali je univerzijada v teh časih res tisti vlečni konj ki nas lahko potegne iz krize da bi se državi splačalo investirati v ta projekt. Torej če so investitorji prepričani v to in imajo denar zakaj rabi Kangler državo. Naj zapre finančno konstrukcijo univerzijade in prične z realizacijo. Če se je z tistimi ki odločajo o mestu univerzijade pogogvarjal in ni imel finančnega kritja za projekt pa je to Kanglerjev problem in ne Slovenije. Če mu je prejšnja vlada karkoli obljubila sedaj to ne pomeni nič, ker so zadeve hudo resne. Sicer pa Kangler igra na strune lokal patriotizma, ki lahko ima kar precej podpore. Spomnim samo na pomursko avtocesto, ki so jo ljubljanski državni birokrati čisto po svoji presoji spremenili v dvopasovno cesto in tako velik del prebivalstva ki gravitira na to avtocesto enostavno osmešili v maniri največjih egocentrikov v Sloveniji,ki dojemajo kraje vzhodno od Trojan v mentalnem in kulturnem smislu za nižje razredne državljane. Tak bon reka, sen proti univerzijadi, ker za to zaj nega penez. Tistemu ki pa je dovola spovati vožišo cesto kak jo majo drügi pa bi jako rad osebno jajca beg vzeja.
nash.fido
14. 02. 2009 20.02
thor steinar Zakaj pa ni Ljubljana za Istro, vsaj ne bi bilo v državi več domišljavcev in velikih zapravljivcev proračunskega denarja.
ThorSteinar
14. 02. 2009 19.52
Program -Štajersko za Istro- lahko reši več aktualnih problemov naenkrat.
KomentarDOO
14. 02. 2009 19.50
Ma dj Kangler no prosim! Ne podpihuj takega glupega dialoga! Ni denarja za plače, zdej pa še tvoja unverijada...
qki
14. 02. 2009 18.51
est ''g.Kangler se obnaša kot mali otrok, ki v trgovini ni dobil svoje igrače. Graditi nove skakalnice v MB, ko pa imamo v Planici svetovno znane (potrebne adaptacije)je res veilka neumnost.Enako je z ledenimi dvoranami. Med prizorišči je pa tako in tako dorbo uro vožnje.'' ti nisi čisto a!!??.. univerzijada je bila sprejeta za MARIBOR in ne za celotno slovenijo.. torej more država KONČNO enkrat malo več sredstev namenit štajerski in mariboru... ne pa da ves dnar gre samo v LJ ...
TRN V PETI
14. 02. 2009 18.26
Tonček Balonček. Ti pa res nisi zdrav, če ne oddaš svojega "mnenja" v še tako obskurni temi. Poleg tega je tvoje mnenje na nivoju nogometnega navijača. Glede univerzijade nimam izoblikovanega mnenja. Če bo bo, če ne pa nič. Vsekakor pa je čista resnica, da je z nastopom levakov nastopil čas stagnacije. Vse kar bomo poslušali bodo vnovične afere, ki pa bodo slonele na stvarnih dogodkih z razliko od janševih "afer". In lahko se nadejamo novih potrčov, ki prdijo v poslnaskih klopeh že tako dolgo, da jih gledamo danes kako so še pred 30 leti pričali o superirornosti socializma. Danes so seveda največji eksperti v demokraciji. Ni se vzhodnonemška demokratična država imenovala demokratična brezveze.
nash.fido
14. 02. 2009 18.06
tonček balonček Če se odcepi štajerska, potem Ljubljana itak propade, ker ne boste več imeli denarja za vaše glamurozne stvari. V Ljubljani se je 100-krat več financiralo iz proračuna, ki je tudi davkoplačevalski denar Štajercev, pa ni ni noben nič rekel.
Tonček Balonček
14. 02. 2009 15.45
Imewjmo referendum in naj Maribor posrane samostojna država, Kanglet pa njen predsednik! Naj se ločijo od Ljubljane, ki jih baje izkorišča (pa kaj neki naj izkorišča, če tam vse propada, ne po krivdi Ljubljane!)!.)t. Torej: referendum: Ali naj Maribors sodedi postanejo samostojna in neodvisna država. Če bi lahko hlasovali tudi presotali Slovenci oz.državjani te slavne državi, sem prepričan, da bi jim uspelo, nihče jih ne bi pogrešal! Morda bi nas, ki bi bili za to, kar izbrisali!!!??? Vprašajte Janšo, čaka, tipično za komuniste!!
milan777@mail386.com
14. 02. 2009 14.50
In "zakaj le" ta vlada zaustavlja tudi projekt onkologije in drugih programov v UKC Maribor poleg Univerziade????? Kangler vsaka ti čast . Za 300 miljonov nas na leto "oropajo" samo pri zdravstvu s predragimi zdravili in programi in to vsako leto znova. Tu se raje spravite red delat ,ampak sumim ,da tu kdo kaj še postransko zasluži pa ni v interesu. Ali morda na ta način Jankoviću vračate dolg????