Domača scena
Oglas

Končno v Sloveniji: najboljše, kar lahko ponudite svoji koži!

Ljubljana, 27. 02. 2012 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Zima izsuši tako kožo obraza kot tudi telesa, običajno pa najbolj trpijo roke. Tudi pedikuro v tem času zanemarimo. Ker je koža naš največji organ, ni vseeno, kako in s kakšnimi izdelki jo negujemo. Zdaj imamo priložnost, da za nego obraza, telesa, manikuro in pedikuro poskrbimo z eno samo linijo, ki se imenuje SkinTruth.

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Zima naši koži ne prizanaša. Mrzel zrak, veter in ekstremne spremembe, ko pridemo v ogrevane prostore, ki našo kožo še dodatno izsušijo, niso dober dejavnik za sijočo kožo. Ravno zato moramo koži pozimi posvetiti še več pozornosti. Ne nazadnje je to naš največji organ in naše zdravje odseva ravno na naši koži. Seveda pa ni na udaru samo obraz; izsušena je koža celega telesa, še posebej roke. Dobra novica pa je, da so pri Energomedu postali ekskluzivni zastopnik visoko kakovostne kozmetike SkinTruthTM. Filozofija SkinTruth je predvsem holističen pristop, ki zaobjema tako fizičen kot tudi duhovni aspekt razvajanja. Zaobjema nego celotnega telesa: obraz, telo, roke in noge. Vsaka linija je posebej zasnovana na naravnih sestavinah in ne vsebuje parabenov ter mineralnih olj.

Naj vaš obraz zasije
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Ne glede na tip kože imajo pri SkinTruth rešitev za vas. Posebna linja za normalno do suho kožo temelji na aceroli in rožmarinu, za mastno in mešano kožo vsebuje gornik in neroli, linija za občutljivo kožo pa pomirja z blagodejno kamilico in sivko.

SkinTruth je kozmetika, ki se lahko spopade z vsako težavo, ki pesti vašo kožo. Je naravna kozmetika, ki razvaja ne zgolj vašo kožo, temveč tudi ostale čute. Odlikuje jo nežen, naraven in nevsiljiv vonj, ki vas bo med nego sprostil in vas prepričal v to, da počnete nekaj dobrega za zdravje in lep videz kože.
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:

SkinTruth je naravna kozmetika, ki ne vsebuje parabenov in mineralnih olj. Stremi k združevanju lepote in dobrega počutja. Znanost in narava, združena v visoko kakovostni liniji, poskrbita za vašo kožo, ne glede na tip kože.
Kraljevsko razvajanje vašega telesa

Linija za telo SkinTruth ponuja piling, bogat losjon, masažno olje in hranljivo kremo, če naštejemo le nekaj osnovnih. Piling, ki blagodejno vpliva na prekrvavitev kože, vsebuje celo sezam in lešnik ter sol mrtvega morja. Piling, ki vaši koži tudi izboljša tonus in jo nahrani. Losjon za telo pa je bogat s karitejevim maslom, za katerega vam bo v zimskem času izsušena kože še kako hvaležna.

Naj vas roke ne postarajo

Roke
so tiste, ki tudi govorijo o naši starosti. Lepo je, če kakšno leto zabrišejo, žal se pozimi prehitro zgodi, da nam kakšno tudi dodajo. Da bi to preprečili, posezite po setu za nego rok SkinTruthTM. Od pilinga, ki je namenjen posebej občutljivi in izsušeni negi rok, do maske in bogatega losjona, ki pa ima kljub hranljivim sestavinam neverjetno nežno in hitro vpojno teksturo. Linija za roke temelji pretežno na rožmarinu, ki vaše roke razvaja in jim podarja nežen, svež vonj.

Ne bodite v zadregi, ko bo potrebno pokazati noge

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:

Pozimi včasih pozabimo na naša stopala in sonce nas lahko ujame nepripravljene. Trda koža na podplatih, neurejeni nohti in izsušena koža vsekakor niso nikomur v ponos, nikakor pa niso primerni za očarljive pomladne in poletne čeveljce, ki običajno razkrivajo ravno toliko, da morajo biti noge lepo negovane. Linija za pedikuro je osnovana predvsem na poprovi meti, ki vas bo že med samo pedikuro sprostila, kasneje pa pustila na vaših nogah tisti svež in lahkoten občutek, zaradi katerega je pedikura nega, ki nas vedno znova poživi, če je narejena dobro in s kakovostnimi izdelki.

O liniji SkinTruth bi se dalo še in še pisati. Vendar so določene stvari, ki jih z besedami, pa če jih še tako dobro obračaš, ne moreš zaobjeti. Razvajanje vseh čutov z vrhunsko kozmetiko je vedno potrebno preizkusiti, saj besede niso dovolj. Popestrite si siv zimski dan s kozmetiko SkinTruthTM. Naj vaša koža znova zadiha in zasije še pred pomladnim soncem. Obarvajte si dan in pokukajte na www.skintruth.si in si preberite še več, nato pa brez oklevanja še v spletno trgovino , kjer lahko omenjeno linijo tudi naročite. Užitek je tako blizu, na vas je ali ga boste izkoristili.
 

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1