Slovenija
Oglas

Silvestrovanje v Termah Olimia

Podčetrtek, 10. 12. 2015 07.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Si letos želite nekaj posebnega in ne veste še kaj in kam? Nikar se ne obremenjujte. Imamo izvirne ideje kako vstopiti v leto 2016. V Termah Olimia boste zagotovo navdušeni, saj pripravljajo edinstveno novoletno zabavo kar v kopalkah. Tisti, ki pa želijo v novo leto vstopiti na vročem, v savnah, pa bodo odštevali v objemu čokoldnega razvajanja. Se sliši mamljivo?

Tudi dobrodošlica s penino in gala večerjo v wellness hotelu Sotelia****superior, ali pa vam bodo nepozabno zabavo pričarali člani   ansambla Katrca v hotelu Breza. 

Spektakularen in nepozaben vstop v Novo leto 2016 v kopalkah.

Terme Olimia Silvestrovo - 7
Terme Olimia Silvestrovo - 7 FOTO: Terme Olimia Silvestrovo

Eden izmed najbolj zabavnih DJev Ney bo na najdaljšo noč kreiral vrhunski glasbeni program za nepozabno zabavo. Plesali boste in se zabavali v bazenih in ob bazenih Wellnessa Orhidelie, ob soju ambienta ledene zgodbe ter spremljavi odlične hrane in seveda pijače. Zabava za vas in vaše prijatelje, otroci pa bodo doživeli Olimsko ledeno pravljico v spremstvu zabavnih animatorjev.  Ne odlašajte, presenetite svojo družino.  

Novoletna zabava za najmlajše – Olimska ledena pravljica

Gala disco večer za najmlajše, zabava, igre, glasba, baloni, dekoracije v stilu Olimske ledene pravljice.
Iskali bomo ledeni zaklad, in rešili zgodbo. Otroci bodo zagotovo  navdušeni in v spremstvu zabavnih animatorjev doživeli vstop v novo leto na nepozaben način. Pa vi, starši?  Lahko se boste sprostili in uživali  v all inclusive silvestrovanju ob bazenih Wellnessa Orhidelia.

Terme Olimia Silvestrovo - 1
Terme Olimia Silvestrovo - 1 FOTO: Terme Olimia Silvestrovo

Prestižno čokoladno razvajanje za najdaljšo noč v letu!

Terme Olimia Silvestrovo - 5
Terme Olimia Silvestrovo - 5 FOTO: Terme Olimia Silvestrovo

Presenetite vašo najdražjo osebo in v čutnem ambientu najlepšega wellnessa, v čaru razvajanj s čokolado in ob zvokih prijetne ambientalne glasbe ter silvestersko obarvanih savna programih vstopite v leto 2016. Zagotovo bo to nepozabno za oba. 

Tabele Olimia
Tabele Olimia FOTO: Tabele Olimia

 

WELLNESS HOTEL SOTELIA****s silvestrovanje s STILOM IN GLAMURJEM!

Terme Olimia Silvestrovo - 6
Terme Olimia Silvestrovo - 6 FOTO: Terme Olimia Silvestrovo

Dobrodošlica s penino in razkošna gala večerja v restavraciji Wellness hotela Sotelia****s z vrhunsko zabavo s člani Megamix banda, je zagotovo pravi izbor, če želite res nekaj posebnega za vstop v leto 2016. Dopustite si malo glamurja, saj bo poskrbljeno za plesne in odlične kulinarične užitke na najdaljšo noč v letu.  Vrhunski celovečerni program vključuje različne glasbene stile in največje plesne hite ob spremljavi kulinaričnih presežkov.

Silvestrski program:

20.00 sprejem s kozarcem penine  v predverju wellness hotela Sotelia****s ob zvokih lounch glasbe

20.30 novoletno vzdušje v nadaljevanju s vrhunsko silvestrsko večerjo s sprejemom chefa kuhinje v praznično okrašeni restavraciji  in ples

00.00 vstop v novo leto 2016 s penino

02.00 kulinarično okrepčilo in zabava

Silvestrovanje z ansamblom Katrca

V času božično novoletnih praznikov se bo ambient hotela Breza spremenil v pravo zimsko pravljico. Sij obeskov, novoletnih lučk in božično novoletni sejem ter nadvse prijazno osebje vam bo pričaralo pravo praznično vzdušje. Za odlično razpoloženje na najdaljšo noč v letu pa bodo poskrbeli člani ansambla Katrca. Ob prijetnih zvokih se boste popolnoma sprostili in zaplesali ter uživali v svečani slivesterski večerji z petimi hodi. 

Ste navdušeni? Zagotovo sr boste odločili za katero izmed izvirnih priložnosti za vstop v leto 2016. Medtem pa se boste razvajali in sproščali, saj so prazniki namenjeni tudi trenutkom, ki jih namenimo sebi.

Uživajte v blagodejnih trenutkih in popolni sprostitvi v najboljši božično novoletni masaži v  wellnessih Term Olimia. Ali pa podarite masažo kot novoletno darilo.

Terme Olimia Silvestrovo - 2
Terme Olimia Silvestrovo - 2 FOTO: Terme Olimia Silvestrovo

Vezemite si čas samo za sebe in svoje telo razvajajte z masažo, katera vas bo popolnoma sprostila. Na stres boste v trenutku pozabili. V teh hladnih dneh zagrejte svoje telo z vročimi in dišečimi olji v vonju prazničnih dišav in se prepustite spretnostim izvrstnih maserjev. Vaše telo vam bo hvaležno, prebudili boste svoja čute in zasijali v vsej svoji popolnosti.

In si seveda privoščite sladko razvajanje. V prazničnem ambientu, ob zvokih božičnih skladb, dekoraciji svetlečih kristalčkov in vonju pomaranče s cimetom se posladkajte z izvrstnimi slaščicami. Prevzeli vas bodo okusi prazničnih dobrot, v spremljvi z božičnim čajem ali punčem pa bo vaše zadovljstvo narisalo nasmeh na vaš obraz. V dvoje je lepše.

Silvestrski program Terme Olimia
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3