Tujina
Oglas

Si želite popraviti vid? Tu je priložnost, da operacijo prejmete zastonj

Ljubljana, 25. 01. 2016 07.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zagrebški center za lasersko korekcijo vida Optical Express konec januarja in v začetku februarja organizira breplačno predavanje o laserski operaciji oči v Ljubljani in v Mariboru. Predavanje bo vodil eden od vodilnih strokovnjakov v regiji, oftalmolog dr. Dean Šarić, ki mu boste lahko zastavili kakršno koli vprašanje o laserski korekciji vida. Eden izmed obiskovalcev pa bo prejel tudi brezplačno operacijo.

Eden izmed obiskovalcev predavanj bo poseg prejel zastonj. Da bi se prijavili na predavanje, izpolnite prijavnico na dnu strani.
Eden izmed obiskovalcev predavanj bo poseg prejel zastonj. Da bi se prijavili na predavanje, izpolnite prijavnico na dnu strani. FOTO: Thinkstock
Klinika Optical Express iz Zagreba konec januarja in v začetku februarja v Ljubljani in Mariboru organizira brezplačno predavanje, kjer boste oftalmologu dr. Deanu Šariću lahko zastavili kakršno koli vprašanje povezano z lasersko operacijo oči.

Predavanja bodo:

- Ljubljana: četrtek, 28. januar, ob 18.30 v Hotelu Slon.

- Maribor: četrtek, 4. februar, ob 18.30 v Hotelu City.

Prijavite se tako, da izpolnite prijavnico na dnu strani. 

Med obiskovalci obeh predavanj bodo izbrali enega, ki bo poseg prejel zastonj.

 

Oči
Oči FOTO: Thinkstock

Optical Express je oftalmoški center, ki edini v tem delu Evrope za lasersko korekcijo vida uporablja tehnologijo, katero odobrava tudi NASA za korekcijo vida astronavtov. Kirurgi iz klinike so do sedaj izvedli že več kot 2 milijona posegov, v kliniki pa se nenehno trudijo, da svoje specialiste dodatno usposabljajo in da sledijo razvoju novih tehnologij.

Tako uporabljajo tudi aparat Advanced CustomVue Wavefront, ki se popolnoma prilagodi očesu vsakega posameznika in je 25-krat bolj natančen od predhodne tehnologije. Poleg tega uporabljajo tudi najmodernejšo metodo IntraLase, s katero lahko pomagajo pri odpravi diotrije tudi pacientom, ki imajo izjemno strmo, ravno ali tanko roženico, zaradi česar jim z LASIK korekcijo vida ne morejo pomagati. Z metodo IntraLase lahko tudi izboljšajo natančnost in vizualne rezultate LASIKA.

Izpolnite prijavnico in se prijavite na predavanje v Ljubljani ali Mariboru

Predavanja so odlična priložnost, da se pozanimate o vseh podrobnostih laserske operacije vida. Na predavanje se prijavite tako, da izpolnite spodnjo prijavnico. S tem ste prijavljeni in lahko obiščete želeno predavanje. Eden izmed obiskovalcev obeh predavanj bo poseg, s katerim se bo za vedno znebil očal ali leč, prejel zastonj.

Predavanja so odlična priložnost, da se pozanimate o vseh podrobnostih laserske operacije vida. Na predavanje se lahko prijavite TUKAJeden izmed obiskovalcev obeh predavanj pa bo poseg prejel zastonj.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1