Slovenija
Oglas

Še vedno vztrajate pri svoji banki?

Ljubljana, 14. 04. 2009 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Kaj bi storili, če vam zaupam, da lahko samo z menjavo banke in prehodom na internetno poslovanje prihranite npr. 204,3 € letno?

Leto 2008 si bomo Slovenci definitivno zapomnili. V zgodovino se bo zapisalo kot leto, v katerem smo bili priča finančni krizi in posledično izjemnim padcem vrednosti naših delniških naložb. Tudi v letu 2009 se nam ne obeta nič dobrega, saj smo ujeti sredi globalne gospodarske krize, ki je (ali pa še bo) številnim izmed nas nekaj vzela. Enim dom, drugim službo, tretjim le del dohodka. A prepričan sem, da bomo (vsaj nekateri) iz te krize izšli kot zmagovalci in da bo svet še močnejši, kot je bil doslej.

Čas, ko moramo preživeti!

Vendar pa je leto 2009 tudi čas, ko moramo preživeti. V ta namen zmanjšujemo stroške ter prerazporejamo naše izdatke pravzaprav na vseh področjih. In zakaj bi pri izbiri banke delali izjemo?

Celovita ponudba, kvalitetna in hitra storitev, popolna mobilnost in najvišja varnost, ob tem pa še občutno nižji stroški predstavljajo drugo dimenzijo bančnega poslovanja. Ne verjamete, poglejte izračun.

Enostavna menjava banke

Danes ni prav nič težje zamenjati banko kot mobilnega operaterja! In medtem ko smo Slovenci že za nekaj centov cenejšo minuto telefonskega klica ali sms sporočila pripravljeni takoj zamenjati mobilnega operaterja, se nam pri menjavi banke zatika. Pa čeprav izplačuje milijonske nagrade in financira propadajoča podjetja, za kar vleče denar dobesedno iz naših žepov … 

Zadnji čas za »ALL INCLUSIVE PREGLED« 

Nagradna igra
Nagradna igra FOTO:

V Svetovalni skupini INDIVIDA smo prepričani, da je prav zdaj zadnji čas za »ALL INCLUSIVE PREGLED« vaših osebnih financ. S pomočjo neodvisnega finančnega svetovalca, ki se vam bo individualno posvetil ter poiskal ustrezne finančne rešitve za vsakega posameznika posebej, lahko prihranite kar zajeten kupček evrov na leto.

V želji, da vam pri tem pomagamo, smo združili moči z najbolj prodornimi in inovativnimi podjetji v naši branži ter navzven. In pri tem ne ciljamo le na zniževanje stroškov bančnega poslovanja.

Ne verjamete?

Preučite še naslednje primere ter se prepričajte:

– Ste se že kdaj vprašali, kaj bi se zgodilo, če se poškodujete in ne morete več delati za denar?

– Kaj bi se zgodilo z vašo družino, če vas kar naenkrat več ne bi bilo?

– Kaj oziroma kdo vpliva na vašo odločitev, ko varčujete za nov avtomobil, stanovanje ali pokojnino?

– Kakšna pa so vaša pričakovanja, ko investirate večje vsote denarja? Ste zadovoljni z vašimi dosedanjimi odločitvami?

Obiščite www.skladi.com, izpolnite prijavnico in sodelujte v nagradni igri ter si zagotovite »ALL INCLUSIVE PREGLED« vaših osebnih financ tudi vi!

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja