Zanimivosti
Oglas

Se vam v kuhinji ne morejo upreti?

Ljubljana, 21. 10. 2010 13.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Vzbudite neustavljiv apetit po mamljivih mesnih dobrotah in slastnem sočnem mesu.

AVE
AVE FOTO:
AVE
AVE FOTO:
Ste že kdaj slišali, da dobre jedi vzbudijo vse naše čute? Naj bosta to vonj ali okus, prijetno cvrčanje ali tekstura, najbolj odlične in zapeljive jedi nas ne bodo pustile hladne, še manj pa lačne. A še preden jih okusimo, nas prave jedi zapeljujejo s svojim mamljivim videzom, pravi kuhar pa običajne kuharske sestavine spremeni v slasten in nepozaben obrok. Ste takšen kuhar tudi vi? Prepričajte nas!

Zapeljevaje z okusom

Če se vašim gostom cedijo sline že ob pogledu na vašo kuharsko stvaritev in če komaj čakajo, da si privoščijo porcijo vaše kuhinjske ustvarjalnosti, zagotovo spadate med kuharje, ki so opravili tudi test zapeljevanja. Za vse gurmanske navdušence, prave kuharske zapeljivce in eksperimentalne navdušence so v Skupini Panvita pripravili poseben AVE kuharski izziv. Na www.aveizziv.si namreč iščejo najbolj privlačno jed po vašem izboru. Za sodelovanje ne potrebujete posebnega kuharskega znanja ali tečaja izrezovanja zelenjave v obliki vrtnic, posneti morate le fotografijo vaše priljubljene jedi in že se boste vsak teden potegovali za bogate nagrade.
AVE
AVE FOTO:

Kuharski namig

Pri pripravi slastnih jedi so vam v pomoč nadvse okusne in že predpripravljene mesne jedi AVE Chef, ki ne bodo samo obogatile vaših obrokov s svojim edinstvenim okusom, temveč tudi skrajšale čas priprave. Mesne dobrote za največje gurmane AVE Chef so pripravljene po odličnih tradicionalnih receptih, ki jih lahko sedaj najdete v še privlačnejši podobi. Izbirate lahko med odlično piščančjo rulado, mrežno pečenko, klasično domačo pečenico, štajersko krvavico in štajersko kolino, značilen okus pečenk srednjeevropske kulinarike pa boste dosegli s »Stephanie pečenko«.
 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3