Slovenija
Oglas

Še ne veste kam med zimskimi počitnicami? V Mokrinah/Nassfeldu vas pričakujejo urejene, bele strmine

Mokrine, 06. 02. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zasnežene in urejene smučarske proge, sodobne žičniške naprave, zabava na snegu ter številne ugodnosti za družine so vse tisto, kar iščemo, ko se odločamo, kje bomo preživeli zimske počitnice. V Mokrinah/Nassfeldu boste našli vse našteto, neposredna bližina Slovenije pa je samo še en razlog, zakaj na avstrijsko Koroško.

Smučišče Mokrine/Nassfeld sodi med top 10 avstrijskih smučišč. Pohvali se lahko s 110 kilometri urejenih smučarskih prog in 30 sodobnimi smučarskimi žičniškimi napravami. Izkušeni smučarji lahko uživajo na zahtevnejših progah ali na pobočjih za prosti slog, medtem ko so začetnikom in manj izkušenim smučarjem namenjene lažje proge. Kot nalašč za družine!

Smučišče Mokrine/Nassfeld na avstrijskem Koroškem ima 110 km urejenih smučarskih prog in 30 sodobnih žičniških naprav.
Smučišče Mokrine/Nassfeld na avstrijskem Koroškem ima 110 km urejenih smučarskih prog in 30 sodobnih žičniških naprav. FOTO: NASSFELD

Prav družinam in otrokom je v Mokrinah / Nassfeldu namenjeno veliko pozornosti. Čakajo vas številne ugodnosti in paketi, s katerimi boste smučali na top smučišču in pri tem še prihranili.

V Nassfeldu/Mokrinah čakajo družine številne ugodnosti, od ugodne cene smučarskih vozovnic do izposoje najnovejše smučarske opreme.
V Nassfeldu/Mokrinah čakajo družine številne ugodnosti, od ugodne cene smučarskih vozovnic do izposoje najnovejše smučarske opreme. FOTO: NASSFELD

Tako je za otroke do 10 leta starosti cena celodnevne smučarske vozovnice vsako soboto le 10 evrov. Na smučišču je možna izposoja opreme, tako da premajhni smučarski čevlji ali stare smuči niso več ovira. Otroške smuči ali desko si lahko ob nakupu vozovnice Premium izposodite že za 1 evro na dan. Če pa bi imeli z opremo nepričakovane težave, so v neposredni bližini prog tudi hitri servisi smučarske opreme.

Na smučišču so trije otroški poligoni in otrokom prijazne vlečnice, poleg tega potekajo smučarski tečaji, prilagojeni tudi najmlajšim smučarjem.
Na smučišču so trije otroški poligoni in otrokom prijazne vlečnice, poleg tega potekajo smučarski tečaji, prilagojeni tudi najmlajšim smučarjem. FOTO: NASSFELD

Vas skrbi, kako boste otroke navdušili nad smučanjem in jih naučili osnov varne smuke? Vaše skrbi so odveč. Na smučišču so trije otroški poligoni in otrokom prijazne vlečnice, poleg tega potekajo smučarski tečaji, prilagojeni tudi najmlajšim smučarjem. Če pa si zaželite nekaj prostega časa zase in za brezskrbno vijuganje po belih strminah, je organizirano varstvo otrok.

Vsi, ki obožujete smučarske tekme, se boste lahko spustili po čisto pravi tekmovalni progi. Tekmovalnega vzdušja še dolgo ne boste pozabili, za spomin pa vam bo ostal posnetek vaše vožnje. Ob vrhunski smuki in prekrasni gorski panorami, so v Mokrinah/Nassfeldu z načrtovanjem smučišč ustvarili tako imenovani sončni krog, ki smučarjem omogoča, da cel dan smučajo po soncu. Na ta način ima smučišče približno 100 sončnih ur več od ostalih smučišč.

Poligon za prosti slog bo navdušil zahtevne smučarje.
Poligon za prosti slog bo navdušil zahtevne smučarje. FOTO: NASSFELD

Prepričani smo, da boste posneli številne fotografije, saj prekrasna ponorama kar kliče po slikanju.

Fotografije boste lahko takoj objavili, saj ima smučišče brezplačni internet.

Ob smučarskih progah vas pričakuje kar 25 koč in restavracij s kulinaričnimi dobrotami avstrijske Koroške
Ob smučarskih progah vas pričakuje kar 25 koč in restavracij s kulinaričnimi dobrotami avstrijske Koroške FOTO: NASSFELD

Za krajši ali daljši oddih in prigrizek poskrbijo v 25 smučarskih kočah in restavracijah ob progah. Ne spreglejte številnih kulinaričnih dobrot avstrijske Koroške, po katerih slovijo v Mokrinah. Če pa si želite uživanja na toplem soncu, vas pričakuje največja sončna terasa v Alpah.

NASSFELD - 6
NASSFELD - 6 FOTO: NASSFELD

Tako imenovani sončni krog smučarjem omogoča, da cel dan smučajo po soncu.

Zdaj si verjetno že mislite, kje bi radi preživeli zimske počitnice.

Naročnik oglasa je smučišče Nassfeld/Mokrine.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3