Slovenija

Težave na pomurski avtocesti

Ljubljana, 27. 08. 2010 12.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
U.Z./M.M.
Komentarji
5

Zaradi tehničnih težav je na pomurski avtocesti pred cestninsko postajo Dragotinci v smeri Lendave daljši zastoj.

Čakanje v koloni
Čakanje v koloni FOTO:

Zaradi tehničnih težav je na pomurski avtocesti pred cestninsko postajo Dragotinci v smeri Lendave daljši zastoj.

Več o stanju na cestah ...

Strateški forum Bled – pričakujte varnostne kolone

Zaradi strateškega foruma Bled, ki bo v nedeljo in ponedeljek potekal na Bledu, in se ga bo udeležilo več varovanih oseb, ki bodo potovale v t. i. varovanih kolonah s policijskim spremstvom, policisti voznike opozarjajo, da morajo upoštevati njihova navodila in svetlobne ter zvočne opozorilne znake vozil iz spremstva.

Najverjetneje bo promet povečan na relaciji med Letališčem Jožeta Pučnika Ljubljana in Bledom, zaradi potovanja varnostnih kolon s policijskim spremstvom pa se bodo izvajale krajše mobilne zapore.

Policijska vozila za spremstvo varovane kolone so označena z rdečimi in modrimi lučmi. Vozniki se morajo ob srečanju s takšnim vozilom ustaviti in se umakniti z vozišča, varovani koloni pa omogočiti neoviran in prost prehod. Z vožnjo lahko nadaljujejo takoj, ko mimo njih zapelje zadnje policijsko vozilo, označeno z zeleno in modro lučjo.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

proofreader
27. 08. 2010 21.39
Bolj smiselno bi bilo, da bi policija varovala državljane pred temi strateškimi pomembneži. V smislu varovanja okolja pa bi bilo sploh bolje, če bi vse skupaj naložili v en avtobus, ne pa da za vsakega posebej trošijo gorivo. Namesto na Bled pa naj jih raje peljejo v Velenje, kjer naj ti strategi pomagajo Hildi rešiti Vegrad. Če so res pravi strategi, ne pa neki gobezdači.
pogan
27. 08. 2010 15.15
to je malo, jaz sem sem sam peljal na tem delu po 28 km koloni, pred 2 tedna!!
putar34
27. 08. 2010 14.18
CKKPJ_Milko
27. 08. 2010 14.16
Se vidi da nimajo prometnega išpektorja kot mi......on bi hitro zaprl cesto za kamione.....samo župan naj pokliče pa bo....
jenihvetes
27. 08. 2010 13.29
KJE JE LJUDMILA NOVAK, ONA JE PROTI OBREMENJEVANJU!!