Slovenija
Oglas

S kakšno osebo bi se morali poročiti?

Ljubljana, 20. 03. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pogosto se sprašujemo, kakšna oseba bi bila za nas najbolj primerna v odnosu, s kakšno osebo bi bili najbolj srečni oz. s kakšno osebo bi se morali poročiti. Zanimiv prispevek na to temo najdete v sveži številki revije Naja.

Izzivi v partnerskem odnosu nas hitro zmotijo do te mere, da vržemo puško v koruzo

Naš svet se ves čas spreminja, s tem pa tudi pojmovanje pomembnosti medčloveških odnosov. Zaradi hitrega tempa življenja, kopice vsakodnevnih izzivov in tehnologije, ki nas vse bolj oddaljuje, so razumevajoči in srečni odnosi postali prej izjema kot pravilo. Ker so slednji bolj kot ne instantne narave, nas izzivi v partnerskem odnosu hitro zmotijo do te mere, da vržemo puško v koruzo.

Naja konec marca
Naja konec marca FOTO: Naja konec marca

Toda kaj je tisto, kar nas po eni strani tako privlači in povezuje med seboj ter hkrati spravlja v stres in razdvaja v odnosih? To je naš tip osebnosti. Kako, prosim? Da. Slednji je namreč tisti, ki podzavestno postavlja t. i. smernice, s pomočjo katerih živimo svoje življenje. Če se naše življenje sklada s »smernicami« naše osebnosti, imamo občutek, da nadziramo svojo usodo, in se počutimo srečne. Kadar pa nas življenjski izzivi prisilijo, da iztirimo iz naše ustaljene poti, občutimo stres in čustveno neugodje.

Ne iščimo partnerja, iščimo ljubezen!

Vse o različnih tipih osebnosti in kako ta vpliva na partnerski odnos, preberite v novi številki revije Naja. V reviji boste našli še veliko zanimivih in koristnih vsebin, med drugim intervju z jasnovidko Saro Memić, novinarko Jeleno Aščić in hrvaškim »ljubezenskim zdravnikom« Brunom Šimlešo. V intervjuju se je razgovoril o tem, da je največja napaka, ki jo v ljubezni počnemo ljudje, ta, da jo poskušamo skrčiti izključno na romantičen partnerski odnos, in če tega v našem življenju ni na vidiku, se počutimo, kot da ljubezenskega življenja sploh nimamo. V resnici pa so vse ljubezni enako plemenite in neskončne in vse naše srce naučijo ljubiti …

Več si preberite tukaj >>

Naročnik oglasa je Argos media.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3