Slovenija
Oglas

Revolucionaren izdelek, ki odpravi dioptrijo v 30. dneh!

Ljubljana, 05. 04. 2016 08.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Napredna tehnologija nam je prinesla veliko prednosti, toda vsi ekrani, ob katerih danes preživimo dan - od zgodnjega jutra do poznih večernih ur ob TV-ju, mobitelu, računalniku, tabličnemu računalniku in podobnih "gadgate-ih" - niso dobri za zdravje vaših oči.

Poleg tega je mnogim dovolj očal z dioptrijo, ki se nenehno krivijo ali meglijo, oziroma kontaktnih leč, ki lahko dodatno utrudijo oči.

Ali obstaja alternativna rešitev, s katero bi se odpravila dioptrija in omogočilo neovirano delo na računalniku, dnevna in nočna vožnja, branje ob nočni svetilki? Številni bodo najprej pomislili na lasersko odpravljanje dioptrije. Tudi, če ste morda primeren kandidat za takšen operacijski poseg, bi se verjetno, če bi obstajala še druga možnost, raje odločili za manj invazivno in hkrati finančno bistveno sprejemljivejšo metodo izboljšanja vida in zdravja vaših oči.

Brezplačna dostava za bralce portala 24ur.com TU >>

Pohitite in prihranite 20.00 EUR, količine so omejene!

Napredna nanotehnološka odkritja

Od sedaj je to možno z izdelkom MACU ProVision™ – Vision for the Future, ki je nedavno ekskluzivno dostopen tudi v Sloveniji. Gre za resnično revolucionaren izdelek z izbrano kombinacijo naravnih sestavin, ki je izdelan na podlagi najmodernejših metod, v švicarskih biotehnološkim laboratorijih.

Izdelek MACUProVision ™, zahvaljujoč posebni kombinaciji aktivnih naravnih sestavin, učinkovito upočasnjuje ali celo zaustavlja veliko večino tipičnih poškodb vida. Ta izdelek je dosegel izjemno velik uspeh in popularnost zavoljo neverjetnih rezultatov pri odpravi dioptrije, in sicer v roku 30 dni rednega jemanja.

Izdelek MACU ProVision™ je zasnovan na podlagi najnovejših odkritij s področja nanotehnologije, ki so po večletnem raziskovanju omogočila dotok blagodejnih aktivnih snovi, natančno in direktno v optični sistem.

Ta učinkovitost je potrjena z izvedenimi kliničnimi raziskavami, ki so pri 93% udeležencev pokazale, da redno jemanje izdelka MACU ProVision trajno odpravlja dioptrijo, rezultati pa so vidni znotraj 30 dni!

Brezplačna dostava za bralce portala 24ur.com TU >>

Pohitite in prihranite 20.00 EUR, količine so omejene!

Popolnoma naraven in varen izdelek

Gre za patentirano kombinacijo rastlinskih izvlečkov, ki je izdelana po večletnem raziskovanju v sodelovanju z renomiranim svetovnimi oftalmologi in bio kemiki. Če razmišljate o dragi in invazivni operaciji odpravljanja dioptrije, potem najprej poskusite izdelek MACU ProVision™, ki je številnim pacientom z različnimi obolenji očes v izjemno kratkem roku bistveno izboljšal zdravje oči in kvaliteto življenja.

Odprava dioptrije
Odprava dioptrije FOTO: Odprava dioptrije

Kako deluje?

Ta inovativni biomedicinski izdelek pozitivno deluje na optični sistem; zagotavlja optimalen dotok pomembnih sestavin, katere pozitivno delujejo na optični sistem, in sicer ob rednem jemanjem ene tablete na dan. Na navedeni način:

- Odpravlja dioptrijo – nekateri pacienti že po 30. dneh prenehajo uporabljati očala ali leče
- Zmanjšuje pritisk na vidni živec in zmanjšuje očesni tlak
- Blagodejno deluje na oči ter blaži utrujenost in pordelost oči
- Zmanjšuje meglen vid
- Učinkovito izostri periferni vid
- Popravlja fokus oči – izboljšanje fokusa na objekte v daljini in bližini
- Izboljša nočni vid
- Zaustavi degeneracijo vida

Uporaba

Zadostuje ena tableta dnevno, s kozarcem vode. Idealno zjutraj, po obroku.

Opozorilo
Nosečnice in doječe matere se morajo pred uporabo izdelka posvetovati z zdravnikom ali farmacevtom. Izdelek hranite na suhem mestu, izven dosega otrok.

Brezplačna dostava za bralce portala 24ur.com TU >>

Pohitite in prihranite 20.00 EUR, količine so omejene!

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3