Slovenija

Remškar: Sem četrti direktor OI, ki je padel, ker je nekdo drug zaradi medijske podpore postal nedotakljiv

Ljubljana, 21. 10. 2015 17.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Razrešeni direktor onkološkega inštituta meni, da vlada zaradi medijskega pritiska ni imela druge možnosti, kot da ga razreši. Medtem bo ustanovo začasno vodila Zlata Štiblar Kisić, ki jo je Remškar želel odpustiti, kirurg Erik Brecelj pa pravi, da bo ostal, če bo izpolnjenih "nekaj pogojev".

Več videovsebin
  • Iz SVETA: Menjave
    02:30
    Iz SVETA: Menjave
  • Iz 24UR: Remškarjeva zamenjava
    02:21
    Iz 24UR: Remškarjeva zamenjava

Janez Remškar
Janez Remškar FOTO: Kanal A

Janez Remškar, ki ga je vlada v torek razrešila z mesta generalnega direktorja onkološkega inštituta, meni, da je še vedno direktor, saj še vedno ni prejel sklepa o razrešitvi. "Menim, da sem svoje delo tako kot vedno doslej opravil pošteno. Nisem žrtev, ampak četrti med direktorji onkološkega inštituta, ki je zaradi medijske podpore padel in nekdo v tej hiši je zaradi medijske podpore postal nedotakljiv," je dejal in dodal, da zato tudi vlada ni imela druge možnosti, kot da se je odločila tako, kot se je.

Poudarja, da se ne bo oklepal mesta generalnega direktorja, a je prepričan, da je v svojem delovanju korektno in po svojih najboljših močeh deloval v prid bolnišnici in skrbel, da je je bilo vse delo opravljeno, da bolnišnica ni imela izgube. Glede očitkov sveta zavoda, da ni nič naredil za nadaljevanje preventivnega programa Dora, je znova nanizal vse aktivnosti, ki so se začele od sprejema nove strategije dalje. Meni, da je svoje delo kot vedno doslej opravil pošteno, "čas pa bo pokazal, kdo in koliko je imel prav".

Štiblar Kisićeva bo obdržala službo

Svet Onkološkega inštituta Ljubljana se je medtem na zjutraj sklicani seji seznanil z Remškarjevo razrešitvijo.
Za v. d. direktorice so izbrali dosedanjo Remškarjevo svetovalko Zlato Štiblar Kisić. Torej isto osebo, ki jo je Remškar želel odpustiti, a so ustavili tudi postopek za njeno odpoved delovnega razmerja.

Remškar jo je želel odpustiti na podlagi anonimke, da si je nezakonito izplačevala nadure. A svet zavoda je ugotovil, da je bil za to odgovoren Remškar, ki bi ji naj, kot nadrejeni, odredil nadurno delo in podpisal njihovo plačilo.

Remškar na drugi strani meni, da svet zavoda danes ni imel nobenih pristojnosti razpravljati o suspenzu Štiblar Kisićeve. "O tem lahko odloča samo sodišče. Sklic seje je bil namenjen izključno temu, da se prepreči za jutri dogovorjen zagovor zaradi kršenja oziroma potencialno kaznivega dejanja v zvezi z njenimi nadurami," je prepričan Remškar.

"Svet zavoda je tudi danes deloval mimo zakona, tako kot do sedaj v zadnjih mesecih, ko je skliceval zaprte seje, brez gradiva in snemanja," meni Remškar, ki je izpostavil, da zaposleni in javnost še vedno nimajo niti zapisnikov z zadnjih sej sveta zavoda.

Na drugi strani pa bodo člani sveta ministrstvu za zdravje predlagali, naj uvede upravni nadzor nad poslovanjem OI v zadnjem obdobju. Za katero obdobje konkretno, predsednica sveta Darinka Miklavčič po današnji seji, ki so jo že v začetku zaprli za javnost, ni pojasnila. Po njeni oceni je "prav, da ko nekdo na novo nastopi funkcijo, ve, kaj prevzema". Poleg tega člani sveta želijo vedeti, kako upravno poteka poslovanje.
Razpis za novega direktorja bo sicer objavljen 9. decembra. Miklavčičeva pa je "vse, ki menijo, da so kompetentni", povabila, naj se prijavijo.

"Resetirati" odnose

Štiblar Kisićeva pravi, da bo treba na inštitutu najprej "resetirati" odnose horizontalno in vertikalno. "Ljudje morajo biti obveščeni, se pogovarjati in sodelovati. Stanje na inštitutu v zadnjem času je konfuzno, ljudje se obremenjujejo s stvarmi, ki niso pomembne. A bolniki in svojci so lahko brez skrbi, delo poteka strokovno in profesionalno. Razprtije ne bodo vplivale na njihovo obravnavo." Kot pravi, bo skušala v hiši vplivati pomirjevalno in ne razdruževalno.

Glede postopka za odpoved delovnega razmerja kirurgu Eriku Breclju pa je dejala, da bi bila to velika škoda za inštitut in bolnike. Izrazila je upanje, da bo Brecelj ostal na inštitutu in ne bo več delal pod takim pritiskom kot v zadnjih mesecih.

Brecelj, ki je tudi član sveta zavoda, je po koncu seje novinarjem pojasnil, da za svoj obstanek na OI postavlja določene pogoje. Od ministrice za zdravje Milojke Kolar Celarc pričakuje "določene odgovore" in tudi od teh odgovorov bo odvisna njegova odločitev. "Te težave, ki so se dogajale intenzivno zadnji mesec ... Remškar ni človek, ki bi delal samostojno. Treba razčistiti zadeve iz preteklosti in ugotovit, kdo je odgovoren, predvsem pa ugotoviti, kdo so bili tisti, ki bi morali odreagirati. Če se to ne bo zgodilo, menim, da nima smisla se še truditi za kar koli, ker je očitno nekdo v ozadju, ki je močnejši od vsakokratnega direktorja in ministra za zdravje," je dejal Brecelj.

"Na ministrstvu je treba pogledati, kaj se je dogajalo. Če bodo želeli, bom tudi direktno pokazal, kam naj pogledajo. Prišli smo tako daleč, da krivci za pretekla dogajanja obsojajo tiste, ki so na to opozarjali," je še dejal in dodal, da od ministrstva pričakuje tudi večjo podporo svetu zavoda.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (329)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

fant z vasi
23. 10. 2015 05.42
+0
Remskar, nic kaj prida nisi in kaj s takimi? Stran cim dlje, da te nihce vec ne vidi!!
LazVRde?em
22. 10. 2015 16.49
-1
Na tem portalu je najbolj smešno, da ostanki preteklosti pišejo o naši prihodnosti :)
Skunk Works
22. 10. 2015 17.50
-3
prašek
22. 10. 2015 15.43
+1
kockica ..... Sicer sem ti že povedal, pa bom še enkrat ponovil : NIKOLI več ne boste vladali ! Volivci vas ne maramo !
El Koronito
22. 10. 2015 16.07
+3
LazVRde?em
22. 10. 2015 16.25
-2
Kapitol
22. 10. 2015 14.52
-1
Ja slovenci smo se dolgo zezali, prelahko dobili na pladnju državo, in se nič ne informirali, pozanimali koga volimo in kaj dela z državo. Nasprotno kot višegrajci, ki so nas že dohiteli in kar je najvažnejše imajo trend navzgor in PRIHODNOST. Verjeli smo lažnivim medijem se delali norca iz demokracije, zasmehovali opozicijo in njeno vlogo v parlamentarni demokraciji.. Naprošali in naprošali smo za streznitev, ni nas streznila vedno večja revščina, vedno težje delovanje gospodarstva, (podjetnikov, kmetov...) , ki je eden glavnih temeljev države in državnosti in narodnosti. No bojim se, da streznitev prihaja in to v obliki ki se je nismo nadejali. Ja karma deluje in velja tako za narod in kot posameznika.....krivi si bomo pa sami....
CyberWorm90
22. 10. 2015 15.02
+2
po twoje bi se mogli poklat k w bosni da bi znali cent držawo al kok? : )))) sam zato k se nismo klali k swinje si ne zaslužmo držawe?????
CyberWorm90
22. 10. 2015 15.03
+2
Kapitol
22. 10. 2015 15.23
-1
Hvala bogu da se nam ni bilo treba, samo žal je človaška lastnost takšna. Lahko dobljeno, lahko zgubljeno, nisem si jaz tega pregovora izmislil, drži pa...
CyberWorm90
22. 10. 2015 17.34
+1
ameriški ambasador je to izjawu : ))) sej on je tut izjawu w depeši da je sds prejela 2 miljončka pod mizo od firme patrija : ))))
CyberWorm90
22. 10. 2015 17.39
+1
američanom ste se zasrali janšisti s patrijo k so posu zgubli : ))) ne pa enmu senilnemu starčku kućkotu : ))))
CyberWorm90
22. 10. 2015 17.40
+1
za general dynamics wrjetn niste še nikol slišali pa to : )))
CyberWorm90
22. 10. 2015 17.41
+1
to je drgač orožarski lobij w ameriki : )))
Kapitol
22. 10. 2015 14.51
-2
JA sedaj se bo pa videlo posledice večdesetletne negativne selekcije in naivnosti volilcev. Kako naj ti salonski mehkužneži kar koli naredijo, ko ne dojamejo niti delovanje realnega gospodarstva, kaj šele tako resnih realnih situacij. Nimajo niti osnovnih organizacijskih sposobnosti,. Nazadnje smo izredno učinkovito organizacijsko sposobnost v SLO videli pri predsedovanju EU, samo te ljudi je bilo treba nagnati, ker so ogrožali prej opisane, volivci so pa nasedli. Prihaja čas plačila za vso naivnost, brezbrižnost in izobraževalno lenobo slovenskih volilcev....
El Koronito
22. 10. 2015 15.19
+1
Kapitol
22. 10. 2015 15.27
+0
Ni me treba za jezik vleč. Predvsem bi morali ljudje, ki upravljajo z državo izhajati iz gospodarstva realnega sveta , saj je to ena od osnov - temelj obstoja države. Se pravi iz realnega sveta. Manjka nam močna gospodarsko podjetniška stranka. Samo pri nas je politično igrišče kotaminirano, pa se vse sprevrača na glavo in onemogoča vse kar škodi doličenim elitam... Svoje dodajajo še pokvarjeni mediji in novinarji. Ja glede na vprašanja nekaterih, očitno opažate da se na tak način na dolgi rok nebo dalo in se ne bo dobro izšlo. Že to je en mali napredek......
El Koronito
22. 10. 2015 15.34
+1
prašek
22. 10. 2015 15.42
+1
Ima ! Konkretno ime, ki ga ima na koncu jezika je ; doktor Ivan !
El Koronito
22. 10. 2015 16.07
+2
prašek
22. 10. 2015 16.13
+2
Seveda ! Kako naj pa pove ime "Hrabroslava" iz druge kleti CD .
LazVRde?em
22. 10. 2015 16.29
-2
Prašek :) Ti si preteklost. Zakaj bi kdo vas jemal resno ?
Verbena
22. 10. 2015 14.38
+1
Pa kaj čem sploh še karkoli napisat...pomaga tako nč ne....je že tako, da tudi v zdravstvu vlada velika korupcija in talanje direktorskih stolčkov po liniji poznanstva in vez!!...žalostno, kam smo prišli, oz. kam so nas pripeljali !!...
EnverHoxha
22. 10. 2015 14.35
+1
vidim zaklepajo use članke nočejo slišat glas ljudstva konec je demokracije...nemorem verjet da še janša tv dovoljuje menja ljudi,tam so tudi lepi posnetki in članki kako "IMIGRANTI IN NE BEGUNCI KOT JIH NA 24 IMENUEJO" oropal šentilsko bencinsko postajo in lokalno gostilno sproti pa še uničil sanitarje nasmetil in zažgal šotore,deke spalne vreče ki so jih slovenci pripravil za njih.seveda na 24 nas prepričujejo kako je use v najlepšem redu in kako smo mi bolani v glavo usaj tko sm jst dojel!
etul
22. 10. 2015 14.32
+1
Ma kaj ta direktor cvili za enega direktorja se pač nihče ne bo sekiral v tej ljubi državi je že tako vsak drugi direktor nečesa in vsi pravijo da so nenadomestljivi pa marsikateri pristane na Dobu za kirurga tu je pa druga pesem teh pa ni neomejeno in te je treba ščitit sploh če si želijo samo dobih pogojev za svoje delo le našprej g.Brecelj pa če bo treba še deset direktorjev menjat da se stvari uredijo
Uporabnik113189
22. 10. 2015 14.38
-1
etul, Remškar je več kot srečen, ker se je otresel gadjega gnezda. Brecelj naj pa sedaj dokaže da bo bolje. Grem stavit da bo še huje, z isto ekipo, ki že desetletje dela vse narobe kar je mogoče . Le kdo bo novi krivec..Saj poznamo tisto, če v javni hiši ne gre, ni kriva hiša, ampak prostitutke, te je potrebno zamenjati.
El Koronito
22. 10. 2015 14.22
+0
ZAKAJ VLADA EU MOLČI? ZAKAJ NEMČIJA ŠE VEDNO PODPIRA STIHIJSKO PRISELJEVANJE? ZAKAJ NIHČE OD ODGOVORNIH NE UKREPA? Ne verjamem, da se vse to dogaja samo zaradi poceni delovne sile ... nekaj drugega je...
Verbena
22. 10. 2015 14.41
+0
..si lohka prepričan, da vsi tile nikakor ne bodo poceni delovna sila, no, vsaj oni se ne bodo imeli za take....ne znajo bit tako ubogljivi, kot naši delavci, ki delajo in to res delajo za tistega minimalca al pa še nanj čakajo !!!
EnverHoxha
22. 10. 2015 14.44
+1
najprej jih vabijo potem jih bojo selekcijoniral zdravnike,znanstvenike itd...bojo zadržal.nam na vstopno točko v evropo pa nam bojo vrnili same nepismene in nas pomuslimanil.
Uporabnik113189
22. 10. 2015 14.50
-1
Če so zmožni zaradi obljubljenih nebes hoditi v vseh nemogočih vremenskih razmerah so fanatiki., potem bo zelo hudo, ko bodo ugotovili da teh indije koromandije ni. Zgodilo se bo marsikaj, od nasilja naprej (vidimo da se že sedaj dogaja, če jih kdo ovira na njihovi poti) , goreli bodo avtomobili, ne samo šotori, pa tudi razstrelil se bo kdo..
Verbena
22. 10. 2015 15.01
+1
Klasik..to je nekaj podobnega, kot je blo takrat po osamosvojitvi pr nas..kaj misliš, da ljudje niso verjel v eno še lepšo bodočnost....marsikoga sem slišala tako govorit....a kaj imamo..tako vidmo, še bolj pa občutmo !!!....tudi oni pač verjamejo kako je gor v Nemčiji vse dobro, fino...ne vem sicer od koga so dobili take informacije...imajo pa predvsem Nemčijo res za eno obljubljeno deželo in tudi v to lohka potem verjamemo, da bodo naredili vse, da pridejo čimprej v to obljubljeno državo !!!
Verbena
22. 10. 2015 15.02
+1
...jo..potem se pa lohk začne s"ranje..ko bodo vidli pravo sliko tam...
ARMEL
22. 10. 2015 14.02
+0
Res je težko ker Srbske civilne družba poroča da se proti Srbiji vali milijon ljudi in temu je treba tudi verjeti a kaj je v naši deželi dogaja kaos a Hrvati so že javno pozvali za pomoč o materialu a kaj naši politiki počnejo,se usklajuje in prihajajo nepreverjene informacije češ da je Pahor že zaprosil za pomoč a kaj Cerar verjetno bodo vse to preučili in preučevali do nedogled in kdo trpi,humanitarci a ministrica za notranje zadeve je nesposobna ker v takšnem času ki je bi morala biti zelo jasna in stopiti na čelu ampak prav na čelu svoje policije in nenehno obiskovati ljudi na terenu in zvečer iznesti vsa pomanjkljivosti ki so velika a ona kaj zagrozi da bo odstopila a jaz mislim da bi morala že odstopiti ne danes že zdavnaj ker zapušča v negotovosti svoje vrste a to se zelo dobro ve kaj je to raspat policijskih vrst ki bi vsaka skupina na tereno delovala po svoje nepovezano a ministrica za obrambo a ona bi morala že zdavnaj poslati vojsko na pomoč policiji a ne da se skoraj spreta o tem kdo kaj in kako vojska ima itak svoja pooblastila da ima pravico ustaviti človeka ali skupino ali množico zadržati na tistem terenu kje so se pač znašli in poklicati policijo da naj prispe in ih prevzame a z dogovoru komandirjev na tereno policija lahko takoj zaprosi vojsko za pomoč pri privedbi do zbirnih centrov in se vojska umakne skoraj ne opazno v slučaju nereda spet lahko policija takoj zaprosi vojsko za umeritev na terenu v kampih in pika a se nategijejo kar vse poprek da normalni človek skoraj res več neve kaj početi a sedaj neprimerna beseda imam opčutek da bi ih najraje pospravili pod rušo vse po vrsti a to ne gre kar tako to so mali otroci dojenčki mlade družine ki se mora na humanitarni način pomagati in te ranjlive skupine takoj zaščititi pa tudi z vojsko skomarkoli že a če želijo naprej naj gredo ampak nekako delno urejeni in siti nepremraženi in na takšen način se bo ocenila celotna naša dežela kakšno dušo imamo za nesrečo tujcev pri nas a veliko je tudi tistih ki gredo za bolši jutri a takšne bo Nemčija zavrnila in nazaj v izvorno državo to je pravilno a ne da naša politika tava kod kura brez glave a vsi koj pravo zakoni a kaj človekovo dostojanstvo to je nad vsem zakonih in pravom pozabljajo,pozabljajo da so tudi oni ljudje in res je tako.......z.p.283
korintos23
22. 10. 2015 14.06
+5
Milijon? Ti si pa malo preveč travice rukno!
El Koronito
22. 10. 2015 14.12
+3
Po moje kšno črtico preveč ... je model čist naspidiran. Nč ločil pa to ...
Uporabnik113189
22. 10. 2015 14.13
-1
Mimogrede, kako pa kaj madžari? Se obremenjujejo z otroci, nosečnicami, bolnimi, izčrpanimi? Isto so člani EU..Končno so bile novice ob 13h malce bolj objektivne, sploh z dokazi kaj počno hrvati. pa to smo že vedeli brez dokazov. Bistvo je v tem kaj vlada ukrepa..Ministrica je neprimerna za to stanje, pa nimam nič proti njej. Pač ne ustreza in ni kos situaciji. Cerar bi jo moral takoj zamenjati , da mu policija ne bo razpadla. če bi imeli vsaj nekaj ograje, bi policija in vojska takoj lažje dihala, povsem odprto polje vodi v izčrpanost vseh. Je to težko razumeti..Slovenci bomo rešili svet, madžari pač ne. In ne gojit iluzij. Tudi grki in italijani so prosili za pomoč, že dolgo pred nami. Kako so jim iz EU pomagali, je kaj bolje?.
El Koronito
22. 10. 2015 14.16
+2
ministrica??? ha ha ha ... ta ne zna pasulja skuhat, kaj šele kaj večjega organizirat ...
korintos23
22. 10. 2015 13.35
+1
Če Remškar ne more rešiti potem smo v *iti!
puspan
22. 10. 2015 19.04
Klasik, v marsičem se strinjam s teboj, ampak ne povsem. Glede Angele pa sem še vedno prepričan, da jo ne bo nihče odnesel s stolom vred, čeprav je s tisto nepremišljeno izjavo ustrelila samo sebe v koleno, poleg tega pa tudi drugim povzročila hude glavobole. Predvsem se ni dobro preveč zanašati dušebrižnikom na teh portalih, ki brez bilo kakšne odgovornosti trosijo nesmisle, ki z realnim stanjem begunske krize prilivajo ogenj na že itak najhujši begunski dezaster, ki ga Evropa v svoji zgodovini še ni imela. Tudi sam sem mnogokrat v hudih dvomih, kaj je prav in kaj ne. Vsi skupaj bi si morali zamisliti, da se iz teh usodnih dnevih in mesecih odloča, kakšna bo usoda naših otrok in vnukov. Zelo se strinjam s tistim, ki je izrekel besede, ob katerih se moramo globoko zamisliti. To so razmišljanja ravno o naših prehitrih sodbah in obsodbah, ki so bile izrečene mnogokrat v afektu nepremišljenosti. Mogoče ima prav, ko pravi, oz. svari pred nevarnostjo, da s temi dejanji lahko daljnoročno storimo celotni krizi več škode, kot na drugi strani vsi begunci skupaj. Ne smemo pozabiti na slike totalno porušenih sirijskih mest, ki so pred letom dni izgledala še povsem drugače in tam danes še podgane, ki so preživele nimajo nobenih pogojev za daljše preživetje, če se bo to še naprej tako nadaljevalo. Tudi ne pozabimo, da izgleda celotna zadeva iz našega toplega zapečka precej drugače, kot tam, kjer kamen ne stoji več na kamnu in ne pozabimo, da se kaj takega zelo hitro lahko zgodi tudi pri nas, zato ljudje božji, pamet v roke.
Uporabnik113189
23. 10. 2015 08.31
puspan, imam v mislih stanje v Siriji. Misliti pa moramo tudi o razmerju moči med Slovenijo in svetom..Naši humanitarci bi reševali svet, nimajo pa za burek..V nekaj dneh jim je množica vzela VSE kar imajo zaloge. Sedaj pa cvilijo slovenci darujte. Mi pa smo že izpraznili vse shrambe, smetišča, podstrešja kleti. Kot sem že povedal, sveta ne moremo rešiti. Mediji so polni filozofov, ki so prepričani da nas bo rešila EU. Vse te razprave so v situaciji ki jo imamo neumnost, ker je policija na robu moči, pregoreva. Ograja je orodje, ki jim je v pomoč da niso v popolnem kontaktu in imajo čas reagirati. Ker jih je premalo obupno potrebujejo sredstva s katerimi si lahko pomagaja da te množice obvladujejo. Jasno da jih ograja v končni fazi ne zadrži. Jih pa nekaj časa.Cerar bo moral uprabiti rezerve in to po nekaj dneh. Zgodba se ne bo ustavila v mesecih, trajala bo več let..Kaj bomo čez mesec dni? Poleg tega da so že v medijih ljudje funkcionalno nepismeni. kakšne vse izraze uporabljajo za migrante. Begunci? Ta status dobijo ko dobijo azil in se prosto gibljejo po SLO. Torej se vsa množica lahko prosto giblje po Sloveniji? Prebežniki? Včasih so tako lepo rekli dezerterjem in izdajalcem. No, za Asada so gotovo, a on bi uporabil besedo dezerterji. Tujci? So prišli s potnim listom, legalno vstopili v državo? Lepo prosim, večina novinarjev sploh ne razume slovenščine, potem pa se bomo razumeli o čem govorimo?
Uporabnik113189
22. 10. 2015 12.24
+0
Kakšne neumnosti trosijo ti mediji v skrbeh, da ne bi narod znorel nad ekonomskimi migranti. Štrajn se je razpisal, pozabil pa je omeniti požige šotorov in še kaj. V turčiji in na bližnjem vzhodu v taboriščih so množicam dobičkov željni tihotapci oprali možgane.. V Berlinu vas čaka mesečno 1000 eur, pa 72 devic, tam so že sami vaši rojaki, sploh ne boste opazili da ste se preselili, le nemščino se morate naučiti to je vse.. Konec bo vašega trpljenja, ko boste tja prispeli boste za večno preskrbljeni vi in družina. . In imajo dober posel, milijarde se stekajo v njihove žepe. Je Omerović popisal resnico. Ti ljudje so v transu, kot svoje čase verniki. Hodijo z očmi uprtimi v en sam cilj, Nemčija, Berlin, za to je vredno žrtvovati in pretrpeti vse. Na poti pregaziti vse, slovenci, grki, balkanci to je vse ovira, tisti ki tukaj živimo smo samo dolžni skrbeti da bodo pot preživeli. Zanima me samo, je Cerar mogoče pogledal svojo prisego še enkrat. Ali piše da je dolžan ščititi EU, tujce ali svoje državljane. Resno mislim, upam da si jo pregleda besedo za besedo. Strinjam se s humanim ravnanjem, moramo pa biti realni, slovenci pač ne moremo rešiti sveta smo drobiž proti tem množicam..
El Koronito
22. 10. 2015 12.42
+6
Si se kdaj vprašal, zakaj Nemčija izrecno ne prepove priseljevanja? Zakaj jim še vedno dajejo vedeti, da so pri njih dobrodošli? Kdo je tem ljudem dal napisana navodila in jih opogumil za tako naporno pot? Kdo jih tudi podpira? KRIVA JE MERKLOVA NE PA UBOGI LJUDJE, KI MISLIJO DA JIH TAM ČAKA INDIJA KOROMANDIJA.
El Koronito
22. 10. 2015 12.45
+1
Zakaj EU z vojsko, policijo ali čemer koli že, hermetično ne zapre mej EU? Zakaj vsi vodilni samo topo opazujejo in niso sposobni ene pametne stvari naredit, da bi omejili to nesmiselno priseljevanje?
El Koronito
22. 10. 2015 12.49
+4
Prav majo, da so nestrpni ... če jih merklova vabi, zahod plačuje za pot, EU pa dopušča nemoten vstop vsem v schengensko obmocje potem ne vidim razloga, da bi jih morali na poti ustavljati. Vsepovsod je štala, samo podalpska mikro državica si je zadala nalogo, da bo poskušala sistematizirati in registrirati prehode. Teraj to na vlak al pa bus merklovi ... naj ma če hoče.
El Koronito
22. 10. 2015 12.52
+2
Če je hotla delovno silo, zakaj se ni obrnila na jug EU - Slo, Hrvaška, Bosna, Romunija, Bolgarija , Grčija ... tudi tu imamo celo armado nezaposlenih.
El Koronito
22. 10. 2015 12.54
+3
Uporabnik113189
22. 10. 2015 12.57
+0
Meni osebno je jasno kdo to dela. Kapitalistom (neoliberalizmu) je popolnoma vseeno kakšne nacionalnosti je tisti, ki ga izkoriščajo. Pravzaprav so idealni multikulti, ki jih lahko vozijo kot trop ovc..Tisti, ki vztrajajo na svojih ognjiščih in so se pripravljeni boriti so nevarni in jih poskušajo iztrebiti. Včasih so bili delavski internacionalisti, ki so šli v nos kapitalu, danes se je stvar postavila na glavo.. Skratka, ženejo jih kot trop ovc zato da bodo imeli dodaten milijon ali dva davkoplačevalcev. Zanima jih kako napolniti proračun, so naši popolnoma isti. Stvar ne bo zdržala, Merklovo bodo odnesli na cesto s stolom vred in v trenutku se bo meja zaprla. Kaj pa potem?
El Koronito
22. 10. 2015 13.17
+1
Kdo je torej po tvoje kriv? Po moje izključno nemška vlada na čelu z merklovo ...
CyberWorm90
22. 10. 2015 13.24
+1
niti ne nemška wlada oz. merklca : )))) bolj američani : )))) destibilarizirat hočjo ewropo : ))) merklca je sam amortizer kle pa wid pocen delawno silo : ))))
korintos23
22. 10. 2015 13.25
+1
Treba bo prebrati tote na meji, begunci da emigranti jok!
CyberWorm90
22. 10. 2015 13.25
+1
boljš bi blo če bi pršlo ene 100 0000 kitajčkou w ewropo : ))) oni so wsaj nawajeni delat : )))))
CyberWorm90
22. 10. 2015 13.26
+1
korintos23
22. 10. 2015 13.26
+2
Cyber, niti nima Angela dosti prostora za manipulirati! Če meje zapre se bodo do srpske meje zaprle in kaj smo storili? Naj jih ima in bo jih tudi dobila.
korintos23
22. 10. 2015 13.27
+2
in kitajčki vse papcajo, niso izbirčni-špuravi!
El Koronito
22. 10. 2015 13.27
+2
Cyber verjtno misliš na sionistično bankirsko zalego ala rokefeler, rotšit pa te, ki dejansko vodijo igro. Ni prav, da uporabljamo termin "američani" ...
El Koronito
22. 10. 2015 13.28
+2
Zdej jih je treba vse mimo spustit, nazaj pa NOBENEGA. Naj jih z avionom dol nazaj vozijo.
korintos23
22. 10. 2015 13.29
+1
Niet, se je ZL v parlamentu včeraj dobro odločila ali ne?!?
El Koronito
22. 10. 2015 13.31
Kori mal sem iz takta ... tujina pa to. Glede česa misliš?
korintos23
22. 10. 2015 13.31
+2
Niet, vse mimo spustit, Kam, v Avstrijo nagnati kot jih Hrvati k nam naženejo?!?
korintos23
22. 10. 2015 13.32
+2
Vojska na meje, da se malo toti emigranti zaustavijo na naši južni meji in še pa še, Lukec je proti vsemu!
korintos23
22. 10. 2015 13.34
+3
Niet, pridi na južno mejo in boš hitro spremenil mišljenje o emigrantih in vedno več jih prihaja!
El Koronito
22. 10. 2015 13.34
+1
Jasno ... merklova jih kliče, zahod finančno podpira, EU pa s klincem ne migne, da bi zaščitil svoje meje. Zakaj se naj torej mi s tem ukvarjamo ... teraj za Nemčijo čimprej. Vsekakor pa jih moramo, kot civilizirani ljudje dostojno sprejeti, okrepčati in napotiti naprej. Saj nismo zveri ...
CyberWorm90
22. 10. 2015 13.36
+2
tko nekak korintos : ))) kitajc nardi za pest riža wse kar mu boš reku itd : ))))
korintos23
22. 10. 2015 13.37
+0
Niet, samo vse ima svoje meje, zakaj Lukec ne pride na južno mejo s svojimi in pomaga? Tudi jaz nisem za to da se ogradimo z žico samo to se bo moralo končati! Samo dva milijona nas je.
korintos23
22. 10. 2015 13.37
+1
Cyber, on ne bo šotora požgal v katerem spi ko zunaj dežuje!
El Koronito
22. 10. 2015 13.38
+0
Kori migranti so kakršni so ... samo ljudje. Jaz bi mejo hermetično zaprl že v prvi državi vstopa v EU. Ne morš kr tak čez mejo ... ajdi, če so to vojni begunci, ki se ustrezno identificirajo potem že. Ne pa kr povprek. Ne vem. če bi lahko v Anglijo al pa Ameriko kar tako prišli ...
korintos23
22. 10. 2015 13.39
+2
Niet, pridi na jug, dosti jin nima dokomentov kaj boš pa s temi naredil?
El Koronito
22. 10. 2015 13.40
+2
Če ogradiš samo Slovenijo nisi naredil nič ... itak jih bodo nemci uturili vsem, ker bodo to pogojevali s krediti, ki jih naša javna/državna uprava potrebuje za svoje plače. Jeebe se njim za to kar mi mislimo.
korintos23
22. 10. 2015 13.41
+2
Niet, po tem kako se obnašajo smo dosti dosti predobri za njih! In ko jih Angela vrne nazaj domov kam pa bodo šli če so vse prodali?!?
korintos23
22. 10. 2015 13.42
+2
Niet, Naša JU in JS ni dosti večji kot v dosti državah v EU, celo močnejšega imajo ene katere tako hvalimo! Angela jih na meje nazaj ne bo vračala ker to se ne dela! Z avijoni pa ja.
El Koronito
22. 10. 2015 13.42
-1
Sej pravim ... nek dokument mora bit ... Brez dokumentov ni prehoda. Tako bi bilo prav. V tej situaciji pa bi jih samo šibal na avstrijsko mejo. Čimprej, brez zadrževanja pri nas. Bodo vsaj naši prevozniki kaj zaslužili.
korintos23
22. 10. 2015 13.43
+1
Gledam včeraj fante stare od 15-40 let, kam gredo, a nimajo svoje domovine radi in je nočejo braniti? Jaz l.91 nisem bežal.
El Koronito
22. 10. 2015 13.44
Kam bodo šli? Tudi naši so se borili za svojo domovino in vse zgradili iz pepela. Kjer je volja tam je pot.
korintos23
22. 10. 2015 13.45
+2
Niet, na vsaki meji so na novo popisani pa imajo dokumant ali ne! Če Avstrijce ene mostove zaprejo kam jih boš šibal? Ali tunele???
CyberWorm90
22. 10. 2015 13.45
+1
naiwna merklca misli da bo dobla w nemčijo pocen delawno silo : ))) w bistwu bo pa dobla sam dr*hal k ji bojo spili še uno socjalo : )))) dobr da majo šw*abi preweč dnarja pa da jh bojo mal olajšali za dnar pa to : )))))
korintos23
22. 10. 2015 13.45
+1
Samo naši- mi nismo domovine zapustili, smo jo branili!
El Koronito
22. 10. 2015 13.46
+3
Vprašanje je tudi, če doli sploh mobilizirajo ljudstvo al majo sam plačance v vojski. Veliko je še nejasnosti tu.
korintos23
22. 10. 2015 13.47
+1
Cyber, ne moreš teh primerjati z onimi iz Bosne, bosanci so čisto drugi ljudje, skoraj enaki kot mi. Merklca bo to še obžalovala!
korintos23
22. 10. 2015 13.47
+2
Niet, l. 91 nas ni nihče mobiliziral pa smo se povezali in ostali v svojih domovih! Na južno mejo mislim ne cankarjev dom.
CyberWorm90
22. 10. 2015 13.49
+0
drgač pa swaka čast merklowi kaj naj rečem : )))) spraula bo šw*abe na kant s to politiko : )))))
El Koronito
22. 10. 2015 13.49
+2
Ja sej pravim ... danes ljudje ne poznajo več pravih vrednot. Samo potrošništvo, čaščenje lastnega ega in materialno pridobitništvo. Mogoč pa je prav, da se to enkrat vse rasfuka. Pol bomo spet znal ceniti tiste prave stvari.
CyberWorm90
22. 10. 2015 13.52
+0
korintos nism rasist al pa kej : ))) sm gor pisu : ))) boljš bi blo za njo pa za nemčijo da bi lifrala ene kitajčke : ))) k so rumeni : ))) wsaj delat znajo če ne druga : ))))
CyberWorm90
22. 10. 2015 13.54
+0
baje da so kitajci pridni k mraulje : ))) oz. dost jh je pa delajo k mraulje : ))))
Uporabnik113189
22. 10. 2015 13.55
-1
Mnogo tega sem že doživel in videl. Ko so nas nekoč segnali na kup, so se nekateri delali mutaste, da ne bi ugotovili njihovo identiteto, drugi govorili tuj jezik. Ljudje lažejo, varajo, kradejo za dosego svojih ciljev, tako pač je. brez dvoma so to ekonomski migranti. Izmed njih bodo verjetno čez čas izbrali nekaj beguncev, ki si bodo ta status zaslužili. Če si kot policaj naiven, potem nisi za to delo. Če jih merklova rabi, naj si jih pripelje s transporti iz Turčije ne pa da vsi bebasto gledajo kako hodijo peš tisoč kilometrov. Naša država jim še mar ni, zakaj naj bi se torej mi trudili z njimi? Narava je glede lahkomiselnosti kruta..Če skočiš z dežnikom z stolpa se pač ubiješ. Če greš na maraton nepripravljen se bo slabo končalo. Če nekoga ustreliš popravnega izpita ni. Če greš na pohod 1000 kilometrov bos ali v natikačih, potem s tvojo glavo ni vse v redu. In nenadoma prideš v zimske razmere, niso imeli zemljepisa v šolah? Bodo že humanitarci zame poskrbeli, sicer bom pa kaj kupil ali ukradel. Državna meja ima pač svoja pravila, šengen pa sploh, namenjen je preprečevanju kriminala, lovu na zločince. Razsutje pomeni napad na teritorij in poraz uniformiranih..Je to težko razumeti?
korintos23
22. 10. 2015 14.08
+1
Klasik, pridi na teren, z begunci se služi, oni dosti reči rabijo in nekdo to dela in prodaja-državi!
El Koronito
22. 10. 2015 14.09
+2
Klasik že že ... AMPAK KAJ POČNEJO TISTI, KI SO DOLŽNI UKREPATI???
Uporabnik113189
22. 10. 2015 14.29
-1
Nekoč smo imeli obrambo drugače zasnovano, nekdanja teroterialna obramba je bila zakon. Vsi ti profiji danes ji niso do kolen. Imeli smo načrte, strategije, uigrane rezervne scenarije, ob osamosvojitvi so nekateri tega konja samo zajahali in bili uspešni. Danes vsi tisti, ki so dolžni ukrepati in so prisegli v parlamentu računajo na nekakšne profesionalce ( ki še opreme nimajo). Kako so uspešni je več kot jasno, sedaj je prepozno, lahko samo gledajo kako se podirajo domine. Če bo šlo tako naprej, ne bomo varni na ulicah in očitno bomo morali zopet vzeti stvari v svoje roke, mimo oblasti..
CyberWorm90
22. 10. 2015 14.40
+1
klasik wrjetn misli biwšo jla : ))) jla je mela prioriteto branit meje biwše jla : )))) tam ni blo pardona : )))) tanki bi bli na mejah tkoj itd : )))))
CyberWorm90
22. 10. 2015 14.41
+1
CyberWorm90
22. 10. 2015 14.44
+1
kle se pa nek preserawajo z neko žico itd : )))) w biwši yugi bi postawli tankowsko baterijo na meje in zgodba bi bla zaključena : )))
CyberWorm90
22. 10. 2015 14.45
+1
sej lohka postawmo žico sam dejmo še not štrom da nebojo mogli preplezat : )))))
Uporabnik113189
22. 10. 2015 14.59
-1
NE ni bila JLA, ampak slovenska TO ( ki je krepko žrla živce redni vojski) , bila je malce bolj prikrita v ozadju, veliko jih je bilo entuzijastov, ki so res delali ne glede na denar, potem so se pod Janšem profesionalizirali, entuzijaste so pa proglasili za odvečne.
mokocoko
22. 10. 2015 11.30
+1
Vrhovni sud Islanda i Okružni sud u Reykjaviku izrekao je zatvorske kazne petorici menadžera iz dvije banke te jednom investitoru. Broj osuđenih tako je došao do 26
mokocoko
22. 10. 2015 11.38
+2
mokocoko
22. 10. 2015 11.38
+3
CyberWorm90
22. 10. 2015 11.40
+1
američani majo wčas še boljše fore : ))) obsodjo ga na 300 let zapora pol se pa prtoži pa ga pomilostijo na 100 let zapora haha
fljfo
22. 10. 2015 11.49
-1
Uporabnik113189
22. 10. 2015 12.03
-1
mokocoko, tukaj smo slovenci in govorimo ter pišemo slovensko.
kraljicavesolja
22. 10. 2015 12.09
+1
Kokr jst vem, so na Islandiji ženske glavne, mogoče zato.
CyberWorm90
22. 10. 2015 12.18
+1
sej ste lohka glawne sam ne pol jokat da maš duma copato : ))))
CyberWorm90
22. 10. 2015 12.21
+1
to je wčas absurd feministk : ))) rade bi ble glawne pa hlače nosile pol pa jokajo da majo cupate duma : )))) walda kaj si pa misnla da boš dobla s takim nastopom : )))) deca zihr neboš : )))
kraljicavesolja
22. 10. 2015 12.29
+1
Cajbr, mislila, sam na njihovo vlado pa politike, ampak okej. Kva maš pa kej za popit dobrga?
CyberWorm90
22. 10. 2015 12.36
+2
ok kle se mal strinjam da je w politki čist premal žensk : )))) če merklco pogledam nam je ona wse to zakuhala : ))) dec tega zihr neb naredu : ))))
CyberWorm90
22. 10. 2015 12.37
+2
drgač pa pijem zlato rebulo : ))) goriška brda : ))))
CyberWorm90
22. 10. 2015 12.43
+2
oz. zakuhali so američani : ))) merklca sam špila mamo terezo na račun pocen delowne sile nč druzga : ))))
korintos23
22. 10. 2015 13.29
+2
Laški rizling, šipon, sovinjon itd. te pa ne potegnejo?
bukefal
22. 10. 2015 11.27
+0
Čeprav se z marsikatero potezo dr. Bučarja ne strinjam, pa ga spoštujem, ker je sodeloval pri osamosvojitvi Slovenije kot eden redkih iz levega tabora. Počivajte v miru, dr. Bučar, v lepi slovenski zemlji, obdani z vršaci Triglavskega pogorja!!!
CyberWorm90
22. 10. 2015 11.31
+0
dober politik je mrtu politik kaj naj rečem : ))) drgač se je pa folk z referendumom odloču za osamoswojitew : ))) politiki so nas sam pokradli pol k smo se osamoswojili : ))))
ginger 1
22. 10. 2015 11.46
+0
Pa kolk si ti Cyber plehek...pa ne vem ali si tolk mlad ali butast ??? Pa zakaj je yuga propadla lahko vidis zdaj ko propada Slovenija z ISTIMI politiki...V samostojni Sloveniji ni bilo NIKDAR PRELOMA Z KOMUNISTICNIMI YUGO POLITIKI !!!
CyberWorm90
22. 10. 2015 11.50
-1
janšot je bil pa ministrant w cerkwi do leta 91 al kok? : ))))
CyberWorm90
22. 10. 2015 11.52
+1
isto je bil komunist pa še zagrižen : ))) pustmo detalje od sds k je tri četrt biwših komunistou : ))))
ginger 1
22. 10. 2015 12.01
+0
CyberWorm90
22. 10. 2015 12.11
+0
twoj labirint pogube je w temu da rabiš pastirja da te wodi čez lajf : )))) konkretno pr teb je to janšot : )))) če bi janšot reku da je zemlja rawna bi ti kle tulu da je rawna : ))) da je okrogla bi zate bil sam en komunističen konstrukt murgeljskega palčka : )))))
CyberWorm90
22. 10. 2015 12.11
-1
po domače powedano owca si kaj naj rečem : )))) še owen nemorš bit k owni so že uporniški : )))))
ginger 1
22. 10. 2015 12.17
+0
Tvoja sposobnost dojemanja je ZAPLANKANA,OMEJENA in UOKVIRJENA...saj nisi ti kriv...tocno take genijalce rabijo murgeljcani in volitve so njihove...
CyberWorm90
22. 10. 2015 12.28
+1
sploh ne hodim na wolitwe mangu*p jedan : ))) rajš si noge pa roke posekam k pa da grem na wolitwe : ))) ti pa wrjetn en dan pred tem postawiš šotor pred woliščem k uni za iphona pred simobilom da lohka prwi odaš glas za ljubljenega lopowa janšota : )))))
VSEZNALECno1
22. 10. 2015 11.05
-3
Ali je potrebno povedati in poudariti da je za vse kriva opozicija....... po moje tudi za to.............. nespsobnost leve oblasti in njihovih prisklednikov namestnikov, ves klientelizen, elitizem za vse je kriv Franček Šlaufmajster iz SDS pa to.-.......
enakostzavse
22. 10. 2015 11.20
+4
Idi na pregled možganov. Pa ne k tvojemu dohtarju ivanu. Pa še predlagaj mu da poleg onih propadlih politikov, zaposli še tega v "svoji stranki".. Je podkovan v krajah, take pa itak rabite.
LazVRde?em
22. 10. 2015 11.24
-2
A da je je podkovan v krajah ? Vi pa s celotnim kupljenim sodstvom niti ene od 160 ovadb ne spravite skozi ? Oprosti, ampak vas je treba na pregled.
ginger 1
22. 10. 2015 11.48
-1
CyberWorm90
22. 10. 2015 11.48
+4
w awstriji bi se lepo usedu zrawn riedla : ))) srečo je meu sam zato k je slo držawljan pa k ni w awstriji naredu nubenga kazniwega dejanja : ))))) se pa strinjam da mamo nesposobno sodstwo : )))) awstrijci so nam serwirali weč al manj wse na pladnu z depešami wred k so jh skriwali pol ga pa us oprosti : )))))
LazVRde?em
22. 10. 2015 10.55
-2
Resnica je le ena. Tudi Knoj se spremeni v gnoj. Le počakati je treba.
enakostzavse
22. 10. 2015 10.40
+6
NE Remškar, tebe ni "odnesla" želja drugih po medijski prepoznavnosti. Tebe je odneslo ogromno nepravilnosti, katere so onkologijo in s tem državo, in s tem davkoplačevalce, spravile v globok minus. Tako finančno kot moralno. Upam da boš nekoč odgovarjal kazensko in s svojim premoženjem za vse lopovščine.
korintos23
22. 10. 2015 10.40
+3
Mesečof Luka na naslednjih volitvah ziher znaga, nekak 50+ bo imel kak oni pred njem za časa starih dobrih cajtov!
LazVRde?em
22. 10. 2015 10.49
-1
A misliš na tvojo KPJ ? Ampak, kako boste uspeli ukiniti volitve?
Kapitol
22. 10. 2015 10.57
-1
A gre spet opozicija v arest da boste lohk zmagal?
CyberWorm90
22. 10. 2015 11.08
+3
ni potrebe po arestu janšota : ))) dokler smo za njega sam zombiji trenirkarji pa opankarji ni straha da bi zmagu na wolitwah : ))
CyberWorm90
22. 10. 2015 11.10
+2
sej se lohka delaš norca iz folka : ))) sam ne jh pol žicat za glas na wolitwah : ))) normalni pa itaq ne hodmo na wolitwe pa še wečina smo : ))))
LazVRde?em
22. 10. 2015 11.25
-2
Zombie izumirajo. Nam v veselje. Opankarji pa so itak zbrani v LJ in okolici. In sedaj jih je veliko tudi na meji.
CyberWorm90
22. 10. 2015 11.28
+2
užiwejte u senci kaj naj rečem : ))) še dolgo boste s takim obnašanjem do folka : ))))
Kapitol
22. 10. 2015 10.15
-2
No morda bo pa tale kriza tisti prelom, ki ga Slovenija potrebuje. Nemčijo je bilo treba popolnoma uničiti , da so se rešili nore klike, ki je ugrabila državo...
LazVRde?em
22. 10. 2015 10.18
+3
Slovenska vlada izvaja medijsko blokado V Brežiškem sprejemnem centru se dogajajo stvari, ki jih slovenska vlada noče pokazati medijem. Novinarji in kamere ne smejo blizu. Po neuradnih podatkih migranti zažigajo šotore in se vedejo nasilno. Za kar pa je odgovorna slovenska vlada, ki jih je spustila v državo. Saj jo že mesece opozarjamo, da gre za veliko migrantsko goljufijo in da so mnoge migrantske skupine nasilne in bodo uporabile vsa sredstva, tudi kriminalna (tihotapstvo, odvrženje dokumentov, kraje, zlorabo žensk in otrok, zlorabo medijev, ostalo nasilje). Slovenska vlada je z ustvarjanjem koridorjev in nepravočasnim delovanjem državo Slovenijo pripeljala v kaos in nasilje. Ali je ogrožena varnost državljanov? Ali je ogrožen še zadnji preostanek svobode poročanja? Zaradi slabega poročanja in blokade poročanja pa prihaja do govoric, ki najbolj razplamtevajo domišljijo in sovraštvo, za kar so odgovorni tako mediji kot vlada (ali so govorice resnične ali ne, skorajda ni več pomembno).
kraljicavesolja
22. 10. 2015 10.29
+0
Laž, veliko migrantsko goljufijo, ne, ne , to so vse zakuhal tvoji Ameri, borci proti komunizmu, kaj se sprenevedaš zdej.
CyberWorm90
22. 10. 2015 10.30
+1
ajde widwa pametnjakowiča : ))) powejte zakaj držawna telewizja rtw slo se prau komunistična telewizja po waše pusti komentirat begunce pop k je priwat pa ne : ))))
CyberWorm90
22. 10. 2015 10.31
+1
CyberWorm90
22. 10. 2015 10.33
+2
ameri so komunisti po tanowem za janšiste sm wčer prebrau hahaha
korintos23
22. 10. 2015 10.35
+2
cube, Nemčija in Evropa se sedaj uničuje z emigranti, še ti ni zasvetilo?
korintos23
22. 10. 2015 10.36
+2
Laz, a nočejo pokazati kako tvoji kurijo šotore?
korintos23
22. 10. 2015 10.37
+2
Cyber, ker je državna, komunistična in ne vedo kaj so to begunci, za časa komunizma v Jugi niso skozi državo paradirali!
CyberWorm90
22. 10. 2015 10.41
+1
pa tut rtw naročnino folk plačuje se prau majo prawico do komentiranja itd : ))) kle smo pa lohka sam tih razn če nis kak delničar itd : ))))
CyberWorm90
22. 10. 2015 10.44
+1
korintos za časa biwše juge tut ni blo nobenga nawala begunceu w ewropo tko da teško kle rečt kaj bi blo če bi blo pa blablabla
CyberWorm90
22. 10. 2015 10.47
+0
pozabte že enkrat to yugo nebo je weč nazaj tut tito nebo ustau od mrtwih : )))) wčas ste isti k janšisti k sanjajo welikega maršala janšota : )))))
LazVRde?em
22. 10. 2015 10.51
-2
Ups, v Kočevju spet pijančki do neta prišli.
LazVRde?em
22. 10. 2015 10.52
-2
Cyber spet sanja komuniste in dr.ka na sliko JJ :)
CyberWorm90
22. 10. 2015 10.53
+2
edin k sm pijan se mi da kle z wami preganjat : ))) k sm trezn mam bolj pametne posle za počet k pa rešwat neke politične riti : )))
LazVRde?em
22. 10. 2015 10.53
+0
Tam neka samooklicana kraljicavesolja nekaj o ZDA klopoče. Ne omenja pa svojih Rusov ?
CyberWorm90
22. 10. 2015 10.54
+1
morm spet pisat od scanja po kućkotowem grobu : ))) kr nek nabijaš kaj naj rečem : ))))
LazVRde?em
22. 10. 2015 10.54
-1
Opala, za politike se ti gre :) Meni dol visijo. Zelo. Meni je samo v užitek partijske penzijonere spremljat na zadnji poti :)
CyberWorm90
22. 10. 2015 10.55
+1
k boš ti napisu da se greš janšotu lohka na grob poscat ti bom wrjeu da nisi janšist : ))) do takrat pa ne mene w neko komunistično sranje mešat : ))))
CyberWorm90
22. 10. 2015 10.57
+1
napiš oz. skopirej en post k sm kej dobrga reku od kacga politika : ))))
CyberWorm90
22. 10. 2015 10.58
+1
tut če slučajno po nesreči kej dobrga nardijo sm rajš tih k pa da bi jh pohwalu glede na gnoj k ga zliwajo po držawljanih : ))))
LazVRde?em
22. 10. 2015 11.27
+0
Dokler bebčki z levice svojo moro doživljajo v podobi JJ, kar naj živi. Jaz uživam, ko gledam, kako so slinasti zaradi enega samega človeka :) Normalni ne hodite na volitve ? Potem niste najbolj normalni. Ker dovolite da vam drugi krojijo življenje.
CyberWorm90
22. 10. 2015 11.38
+1
če bi wolitwe lohka kej spremenile bi ble prepowedane : )))) tko da užiwej na wolitwah kaj naj rečem : )))) jst mam wsaj čisto west da nuben lopou ni dobu mojga glasa : ))))
LazVRde?em
22. 10. 2015 10.15
+1
Pop24 v svoje boju za resnico nič ne piše o 190 milijonih, ki so iz UKC izginili v zadnjem letu preko firme Janeza Zemljariča ? Potem pop24 ni za resnico ?