Slovenija
Oglas

Razvajanje z NIVEA IN-SHOWER Smooth Sensation mlekom za telo

Ljubljana, 13. 01. 2014 06.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Se kdaj znajdete v zagati, ker se vam po tuširanju ne ljubi mazati s kremo ali lotionom za telo? Ali pa morda za nanašanje kreme nimate časa? Potem raje hitro skočite pod tuš in začnite svoj dan z novo NIVEA In-shower Smooth Sensation nego za telo.

Nivea
Nivea FOTO:

In-shower Smooth Sensation formula je sestavljena iz dragocenega karitejevega masla, ki zagotavlja dolgo trajajočo hranljivo nego za neverjetno mehko kožo. Po nanosu hranljive nege, ki jo aktivira voda, se bo nanešeno mleko takoj vpilo v vašo kožo. Vi pa se boste z novim vonjem v asortimanu In-shower razvajali, kakor še nikoli poprej.

Nivea
Nivea FOTO:

Revolucionarnemu NIVEA In-shower mleku in lotionu za telo se na prodajnih policah pridružuje In-shower Smooth Sensation mleko za telo. Po svoji formuli s karitejevim maslom je od svojih dveh In-shower predhodnikov bolj bogato in namenjeno tistim, ki imajo bolj suho kožo. Na površini kože namreč pusti film z bogatimi hranilnimi in negovalnimi učinkovinami, ki bodo ostale tam tudi po otiranju z brisačo. Vašo kožo bo In-shower Smooth Sensation mleko pustilo globoko navlaženo, neustavljivo gladko in brez mastnega občutka na koži. Poleg bolj intenzivnega vlaženja pa novo In-shower Smooth Sensation mleko za telo ponuja tudi svež vonj, ki vas bo razvajal še bolj nežno.

Le štirje preprosti koraki vas ločijo od svilnato mehke kože:
1. Umijte se z gelom za tuširanje ali s trdim milom kot običajno in ga sperite
2. Nanesite NIVEA In-shower Smooth Sensation mleko
3. Sperite NIVEA In-shower Smooth Sensation mleko
4. Osušite kožo, nato se lahko takoj oblečete in uživate v negovani koži


NIVEA IN-SHOWER Smooth Sensation mleko
In-shower nego za telo s karitejevim maslom za suho kožo, nanesite neposredno po umivanju z gelom za tuširanje ali milom, medtem ko ste še pod tušem. Bogata in intenzivna vlažilna nega s karitejevim maslom za suho kožo bo na vaši koži ostala tudi po otiranju z brisačo. Negovalne sestavine, se takoj vpijejo v mokro kožo. Novi vonj In-shower pa bo poskrbel za dodatno razvajanje vaših čutov.

Okvirna cena na prodajni polici za 250ml: 4,38 EUR.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3