Tuja scena
Oglas

Gel Gorskega zdravnika ekskluzivno pri nas!

Ljubljana, 12. 09. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ob omembi Gorskega zdravnika je verjetno vsak izmed vas prvo pomislil na izredno popularno serijo, ki jo z veseljem spremljate skoraj vsak dan na vašem najljubšem televizijskem programu. Ampak Gorski zdravnik ni samo priljubljena TV serija – te zanima več?

Danes smo za vas pripravili ekskluzivno ponudbo v kateri si boste med prvimi v Sloveniji zagotovili izjemno priljubljen gel Gorskega zdravnika, le ta je bil razvit in izdelan le nekaj kilometrov od lokacije kjer potekajo snemanja priljubljene televizijske serije.

Gel Gorskega zdravnika so razvili nedaleč stran od vasice kjer snemajo tudi televizijsko serijo Gorski zdravnik
Gel Gorskega zdravnika so razvili nedaleč stran od vasice kjer snemajo tudi televizijsko serijo Gorski zdravnik FOTO: Gel Gorskega zdravnika

Gel Gorskega zdravnika smo ekskluzivno pripeljali v Slovenijo zaradi njegove vsestranske uporabnosti ter priročnosti ter zaradi uporabljenih le najboljših sestavin verjamemo, da ga potrebuje in si ga želi prav vsak izmed vas.

Kaj torej gel Gorskega zdravnika sploh je?

Gel Gorskega zdravnika vsebuje specialni FITO KOMPLEX P, ki deluje tako, da vpliva na nevropeptid iz družine P-substanc, ki je pomembna pri prenosu signalov bolečine v osrednji živčni sistem. FITO KOMPLEX P poskrbi, da ko je čutni nevron izpostavljen njegovemu delovanju se zmanjša njegova sposobnost pošiljanja signalov za bolečino ter zato preprečuje blokade in aktivira pretok vitalne energija. V trenutku občutite olajšanje!

Imate tudi vi težave z bolečinami:

- V mišicah in sklepih?
- Imate občutek utrujenih nog?
- Imate težave z artritisom ali artrozo?
- Išias?
- Zaradi okvar živcev?
- Imate bolečine v križu, ramenih, komolcih?
- Zaradi slabše gibljivosti sklepov?

Gel Gorskega zdravnika je izdelan iz kombinacije eteričnega olja poprove mete, ki hitro lokalno blažita in lajšate bolečine, umirjata razdraženost živčevja občutljivega na bolečino ter pospešita prekrvavitev prizadetega mesta.

Gel vsebuje tudi žajbelj, ki je znan kot vsestransko zelišče. Že v antičnih časih so listi žajblja veljali za simobil večnega življenja. Vsebuje pa tudi arnico monthano, ki je zaščitena in zato redko najdena zdravilna rastlina.

Bodite med prvimi v Sloveniji in si zagotovite GEL GORSKEGA ZDRAVNIKA po ceni, ki velja samo danes in samo za bralce portala 24ur.com! ZALOGA JE OMEJENA!

GEL GORSKEGA ZDRAVNIKA lahko SAMO DANES naročite na telefonski številki 01 200 99 24!

Gel Gorskega zdravnika
Gel Gorskega zdravnika FOTO: Gel Gorskega zdravnika

Naročnik oglasa je M100 d.o.o.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3