Slovenija
Oglas

Rajski sadež – končno rešitev za mlajšo in bolj napeto kožo!

Ljubljana, 23. 01. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nesporno je, da je želja vsake ženske zdrava, sijoča in mladostno napeta koža - ampak le redke imajo takšno kožo samo po sebi. Tiste, ki nimajo posegajo po čim boljših kozmetičnih izdelkih, ki so bili do sedaj na voljo po izjemno visokih cenah, ker so tudi sestavine v kozmetiki kot je granatno jabolko izjemno drage.

Granatno jabolko – rajski sadež uporabljen v kozmetiki

Granatno jabolko že dolgo ni več samo dodatek k hrani ali le še en sadež, ki ga uživamo. Že pred mnogo leti so raziskovalci ugotovili, da je granatno jabolko eden izmed najboljših, če ne najboljša sestavina vrhunske kozmetike višjega cenovnega razreda. Osnovne značilnosti granatnega jabolka uporabljenega v kozmetiki so predvsem, da so odličen vir antioksidantov, vsebujejo vitamine A, E, K in B hkrati so pa tudi fantastičen vir mineralov. Predstavljamo vam izdelek Pomegranate secret!

Fotografiji, ki nam ju je poslala stranka Gabrijela pred in po enomesečni redni uporabi kreme Pomegranate secret.
Fotografiji, ki nam ju je poslala stranka Gabrijela pred in po enomesečni redni uporabi kreme Pomegranate secret. FOTO: Pomegrenade secret

Izdelek zasnovan in izdelan v Evropi – novost na našem trgu, ki je obnorela uporabnice po Evropi

Krema Pomegranate secret s pomočjo naravnih “lovilcev” prostih radikalov ščiti kožo pred škodljivimi vplivi okolja. Z uporabo kreme bo vaša koža dobila svežino in občutek pomlajenosti. Izdelek je pravi hit v Evropi, kjer pa je bil izdelek iz strani priznanih proizvajalcev kozmetike tudi narejen. Uporaba granatnega jabolka v kozmetiki se izkaže predvsem v glajenju kože, njeni večji elastičnosti in napetosti prav tako pa tudi aktivira ter pospešuje procese regeneracije kože.

Se sprašujete kako to, da se za uporabo granatnega jabolka v kozmetiki sliši zelo redko?

Granatno jabolko se že vrsto let uporablja pri izdelavi vrhunske kozmetike višjega cenovnega razreda zaradi visokega vsebnosti antioksidantov, vitaminov in mineralov.
Granatno jabolko se že vrsto let uporablja pri izdelavi vrhunske kozmetike višjega cenovnega razreda zaradi visokega vsebnosti antioksidantov, vitaminov in mineralov. FOTO: Pomegrenade secret

Odgovor je popolnoma preprost. Najdražje sestavine v kozmetiki med katerimi je tudi granatno jabolko so bile dosegljive zgolj v kozmetiki višjega cenovnega ranga kjer nekatere cene krem dosegajo tudi po nekaj sto evrov, zato smo se tudi odločili, da vam predstavimo fantastičen izdelek Pomegranate secret s katerim boste lahko tudi Vi preizkusili kremo z najboljšimi sestavinami ampak za ceno, ki je dosegljiva prav vsakemu.

Koža bo z uporabo kreme Pomegranate secret postal bolj gladka, elastična ter napeta prav tako pa bo pridobila prepotrebne antioksidante, vitamine in minerale. Priporočamo, da kremo Pomegranate secret zjutraj in zvečer nanesete na očiščen obraz, vrat in dekolte ter pri tem izpustite predele okoli oči.

Samo za bralce 24ur.com je samo danes na voljo PROMOCIJSKA PONUDBA s klikom TUKAJ! >>>

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni