Domača scena
Oglas

Radi likate srajce?

Ljubljana, 26. 10. 2015 07.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Nedelja zvečer je in vi bi se radi malo spočili na kavču pred televizijo. Vendar veste, da vas čaka še kup nezlikanega perila in da so med njimi številne srajce. Med tednom ni časa, vikend je pa tudi prehitro minil …

Likanje srajc je opravilo pri katerem uživa le malokdo. Poleg tega, da moramo biti natančni, da je srajca res lepo zlikana, nam vzame tudi veliko časa, ki nam ga vsem kronično primanjkuje. Če za službo vsak dan potrebujete svežo srajco, je to kar nekaj dela. Vendar si ga lahko olajšate, oziroma še bolje: tega dela se lahko za vedno znebite! Podjetje Šengar  vam v svojih številnih poslovalnicah nudi kvalitetno in cenovno ugodno rešitev. V njihovih poslovalnicah poteka stalna akcija, kjer vas bo pranje in likanje ene srajce stalo samo 1 evro!

Likanje - 4
Likanje - 4 FOTO: Likanje

Podjetje Šengar je na trgu prisotno že od leta 1991 in ima poslovalnice širom po Sloveniji. Najdete jih v Kranju, Medvodah, na Bledu, Vrhniki, v Logatcu, Kamniku ter v Ljubljani ( Plava Laguna, Šiška in Šentvid). Poleg servisa srajc je njihova glavna skrb kemično čiščenje oblačil, kot so suknjiči, hlače, ženske obleke, zimska jekne, plašči, svileni izdelki… Poleg tega čistijo vse vrste tekstila od odej, preginjal do blazin, merino posteljnine, preprog, usnjenih in krznenih izdelkov ter vseh ostalih, ki jih sami doma ne morete očistiti.

Zaupajo jim številni hotelirji in gostinci, za katere perejo namizno perilo in posteljnino. Večje kose likajo na likalnih valjih, manjše in bolj zahtevne pa ročno z industrijskimi likalniki. Skrbijo pa tudi za čiste delovne obleke za mehanične in druge delavnice.

Likanje - 5
Likanje - 5 FOTO: Likanje
To da so prisotni že toliko let in na toliko lokacijah, vsekakor priča, da so njihove storitve več kot dobre. Perilo, ki ga očistijo, operejo in zlikajo, pridejo tudi iskat in vam ga dostavijo čistega ter zlikanega na vaš dom ali delovno mesto ...

Njihove storitve  obsegajo čistilnico, pralnico in šiviljski servis. Pri šiviljskem servisu slovijo po tem, da popravijo zgolj tisto kar potrebujete; če je torej pri zadrgi potrebno zamenjati samo ključek, vam ne bodo zamenjali cele zadrge. To pomeni, da obdržite originalno in še cena je nižja kot sicer. V šiviljskem servisu vam lahko oblačila skrajšajo, pokrpajo, zožijo ali podaljšajo. Kadar vam krajšajo kavbojke, jih skrajšajo z originalnim robom in tako izgled vaših najljubših hlač ostane isti kot pred posegom.

Likanje - 1
Likanje - 1 FOTO: Likanje

Še preden zares stisne mraz, pa le poiščite vam najbližjo poslovalnico Šengar in prepustite svojo zimsko garderobo strokovnjakom. Jakne in plašče iz različnih materialov bodo strokovno očistili in jih pripravili na zimo. Z njimi pa se boste lahko posvetovali tudi o hrambi in spravljanju poletnih oblačil, ki jih kar nekaj časa ne bomo potrebovali.

Podjetje Šengar je eno tistih podjetij, ki s svojo strokovnostjo, usposobljenostjo in prijaznim odnosom poskrbi za popolnoma vsakdanje skrbi, ki pa vam lahko prihranijo veliko časa in energije.

Likanje - 3
Likanje - 3 FOTO: Likanje

Priznajte! Zamikalo vas je, da jim dostavite vsaj vse srajce in izkoristite ugodno pranje in likanje za 1 euro na srajco. Srajca vas bo zlikana počakala v zaščitni foliji. Ko boste enkrat preizkusili njihove storitve, se boste z veseljem vračali.

Še več o čistilnici, pralnici in šiviljskih popravilih Šengar pa si lahko preberete na njihovi spletni strani.

Likanje - 2
Likanje - 2 FOTO: Likanje


 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni