Slovenija
Oglas

Za prvomajske praznike v Rovinj

Ljubljana, 13. 04. 2015 07.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Prvi topli dnevi nas spodbudijo k temu, da začnemo razmišljati o tem, kam na naslednje družinsko potovanje, ki ne bo ne predrago in ne predaleč. Zakaj potem ne bi odpotovali v Rovinj in to že za prvomajske praznike!

Ni vam treba čakati na julij in +30 °C, da se odpravite na morje ter uživate v vsem, kar vam sredozemska mesta ponujajo, še posebej, če se nahajajo tako blizu kot se nahaja istrski Rovinj; prečudovito barvito mestece na sami obali Istre, ki se ga, če ga še niste, zares splača boljše spoznati izven poletne gneče in neznosne vročine. Morje je že dovolj toplo za prvo kopanje najpogumnejših, ležanje na soncu pa je prijetno in sproščujoče. Spomladanska ponudba Rovinja se od poletne razlikuje samo po svojih cenah, ki so znano dostopnejše in s tem tudi privlačnejše. Zato spakirajte lahka oblačila v kovčke in se že za prvomajske praznike odpravite v Rovinj!

Letošnji prvi maj v Istri bodo zaznamovali številni zanimivi dogodki, med katerimi bo vsak lahko našel nekaj zase. V Rovinju bodo tako čez vikend potekali Rovinj Jazz Festival, razstava Pabla Picassa: The lake collection, mednarodna regata jadrnic Pesaro-Rovinj-Pesaro in tradicionalna proslava praznika v gozdnem parku Zlati rt ob živi glasbi, kulinarični ponudbi ter obilju športnih iger.

Če bi dopust z družino radi preživeli kar se da športno obarvano, potem bivanje rezervirajte v novo urejenem turističnem naselju Amarin, ki se nahaja sredi narave, samo 100 metrov od prodnate in peščene obale ter samo štiri kilometre od samega centra mesta ali bolje rečeno približno deset minut vožnje z avtobusom ali ladjo. Tereni za mali nogomet, rokomet, košarko, odbojko, odbojko na mivki, balinanje, mini golf, razni športi na vodi ter šola jadranja in potapljanja, ki se nahaja v neposredni bližini, vam bodo gotovo zapolnili dneve, ko pa se nasitite tekanja in skakanja in bi radi poskusili še kaj zanimivega ter zabavnega, se lahko ne glede na to, koliko svečk ste lani upihnili na svoji torti, preizkusite v katerem od animacijskih programov in se naučite kuhati istrske jedi, vadite aerobiko v bazenu ali zmagate na izboru za miss.

Tisto, kar vas bo resnično navdušilo v Amarinu, so novi apartmaji, ki so si jih zamislili v hrvaškem arhitekturnem studiu 3LHD, znanem tudi po prvem hrvaškem dizajn hotelu Lone, ki se prav tako nahaja v Rovinju. Apartmajev je kar 190, veliki pa so od 40 do skoraj 70 m². Opremljeni so z dizajnerskim pohištvom in ponujajo razgled na staro mestno jedro ter morje. Amarin ponuja tudi kakovosten izbor restavracij z domačo in mednarodno ponudbo, vse od à la carte restavracije ter restavracije s hrano na žaru do picerije, lokala s hitro prehrano, fresh cornerja, slaščičarne, barov ipd.

To pa še ni vse. Za letošnji prvi maj vas v Amarinu čaka tudi posebna ponudba, s katero lahko že za 44 evrov prejmete eno nočitev za dve osebi v sodobno opremljeni sobi z zajtrkom oziroma lahko za 45 evrov najamete apartma in prejmete brezplačen brezžični dostop do spleta ter brezplačno uporabo številnih športnih aktivnosti, kot so tekmovanje v namiznem tenisu, mini golfu, malem nogometu in odbojki na mivki.
Več o tej ponudbi preberite tukaj ali pokličite Maistrin rezervacijski center na +385 (0)52 800 250.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3