Slovenija
Oglas

Prvomajske počitnice v Termah Olimia ZELENO - ZDRAVO

Podčetrtek, 04. 04. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Valovita kozjanska pokrajina, odeta v sveže pomladne barve, z izrazito ZELENO travniško obleko, svež zrak, božanje toplih sončnih žarkov. In, ker so končno prvomajske počitnice pred nami, privoščite svoji družini doživetje v objemu slikovitih Term Olimia. V najlepšem letnem času boste vi in vaši otroci zagotovo nabrali vso potrebno svežo energijo in domov odnesli lepe spomine.

Olimia - 3
Olimia - 3 FOTO: Olimia

Naj se vam počitniški dan prične z jutranjimi energijskimi vajami. Po ZDRAVEM vitalnem zajtrku pa so doživetja tista, ki vabijo vas in vaše otroke. Prvi maj ne bi bil prvi maj, če ne bi postavljali mlaja kot je to običaj in se veselili na kresovanju. Kje drugje, če ne v Termah Olimia! Prav prvi dan v maju vas bo prebudila budnica in nato veselo na pohod po Kozjanskih gričih. Prečudovita okolica Podčetrtka vabi tudi na kolesarske izlete in raziskovanja zelene narave, pahljača turističnih biserov bo zagotovo popestrila prvomajska doživetja.

Več gibanja, več športnih dejavnosti – od golfa, tenisa, teka, pohodništva, plavanja.

Olimia - 2
Olimia - 2 FOTO: Olimia

Seveda pa bodo otroci uživali tudi v oazi bazenov, zabavali jih bodo animatorji, vi pa se boste razvajali v najlepšem wellnessu v Sloveniji – wellnessu Orhidelia. Savne in masaže bi se vam zagotovo prilegle, še posebej vam priporočamo hišne masaže Armonia, Olimia in Vitae.

V Termah Olimia posebno pozornost posvečamo družinam. 2 otroka v času prvomajskih počitnic bivata brezplačno! Poskrbljeno pa je tudi za sprostitev staršev, saj nudimo 2-urno organizirano varstvo otrok in tematske delavnice za otrokein mini disco. Ob večerih pa se prepustite zvokom plesne glasbe in uživajte ob poslušanju koncertov v klubu Žafran ali v Barago Baru hotela Sotelia****s.

Olimia - 1
Olimia - 1 FOTO: Olimia

Naj bo vaše prvomajske počitnice v ZELENEM in ZDRAVE z nami in pri nas v Termah Olimia ali v Termah Tuhelj v ponudbi All inclusive light.

Več na www.terme-olimia.com ali www.terme-tuhelj.hr.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3