Slovenija

Prvo državno tekmovanje Brainobrain, Brainobrainfest 2015

Zagreb, 10. 03. 2015 11.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Slovenski "brainobrainovci" osvojili sedem champion nagrad, pet zlatih in štiri srebrne medalje. Bistvo tekmovanja je druženje in motiviranje otrok, hkrati pa vpogled v razvoj kognitivnih sposobnosti pri posamezniku.

Na tekmovanju je sodelovalo kar 126 otrok iz Hrvaške in Slovenije, ki so tekmovali v računanju. V 3. minutah so tako morali rešiti čim več računov, tisti iz nižjih stopenj s pomočjo abaka, otroci iz višjih stopenj, pa s pomočjo vizualizacije, kjer so abak predstavljajo zgolj v mislih. Glede na to, da v Sloveniji program Barinobrain poteka šele slabo leto, so se slovenski Brainobrainovci izvrstno odrezali. Na tekmovanju so osvojili 7 champion nagrad (najvišje mesto), 5 zlatih medalj in 4 srebrne medalje.

Brainobrain - 3
Brainobrain - 3 FOTO: Brainobrain

Bistvo tekmovanja je druženje in motiviranje otrok, hkrati pa nam samo tekmovanje in rezultati dajo vpogled v razvoj kognitivnih sposobnosti pri posamezniku.

Kaj pravzaprav je Brainobrain: Brainobrain program ima dva poglavitna cilja: celosten razvoj otroških možganov in razvoj otrokove osebnosti. Celosten razvoj možganov dosegajo z edinstveno kombinacijo: računanjen na abak in metodologijo VAK. Razvoj osebnosti pa z določenimi NLP tehnikami, ki so integrirane v program.

Brainobrain - 1
Brainobrain - 1 FOTO: Brainobrain

Metoda prihaja iz Indije in se je zaradi učinkovitosti, enostavnosti in predvsem opaznih učinkov hitro razširila po celem svetu. Trenutno ima Brainobrain kar 575 uspešnih franšiznih centrov po vsem svetu od leta 2014 naprej tudi v Sloveniji. Naše poslanstvo je razvijati intelekt otrok v zabavnem okolju, prilagojenem razvoju možganov, pri tem pa spodbujati otrokove talente in odkriti njegove sposobnosti.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.