Slovenija
Oglas

Prvič v Sloveniji: izračun pokojnine z zdravstveno oskrbo!

Ljubljana, 21. 05. 2013 08.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Zaščita našega zdravja je izjemno pomembna. Toda, ali nas res čaka samo še devet zdravih let? Preverite, kaj pravijo statistike, in si zagotovite brezplačen izračun pokojnine z zdravstveno oskrbo. Že takoj boste prihranili 90 €, ki jih lahko investirate v zdrav način življenja.

Individa
Individa FOTO:
Financiranje zdravstvene oskrbe v starejših letih nas skrbi bolj kot pokojnina

Dostop do najboljših zdravil, drugega mnenja priznanih svetovnih zdravnikov, DNK analiz, kvalitetne namestitve, postaja vedno bolj omejen. Zato je nujno načrtovati vire financiranja zdravstvene oskrbe čim prej, ko smo še zdravi!

74 zdravih let in 180€ dodatnih mesečnih stroškov po tej starosti!


Statistični urad EU v poročilu iz aprila 2012 o zdravju v članicah EU navaja, da državljane EU po dopolnitvi 65 let, v povprečju čaka še 9 zdravih let. Slovenci smo v tem pogledu manj zdravi, saj nas po tem poročilu čaka le še 7 zdravih let. A se približujemo evropskemu povprečju. Več preberite TUKAJ.
Individa
Individa FOTO:
Izračun pokojnine z zdravstveno oskrbo BREZPLAČNO

V Svetovalni skupini INDIVIDA že več kot 17 let iščemo prave finančne rešitve za vas, tokrat pa smo poiskali rešitve za tri najpomembnejše točke na področju zdravja, to so preventiva, alternativa in zaščita zdravja. V Sloveniji smo prvi in edini, ki vam nudimo izračun pokojnine z zdravstveno oskrbo!

Leta 2009 smo v INDIVIDI kot prvi pripravili neodvisen in uporaben program za izračun pokojnine v Sloveniji, zanimanje strank pa je preseglo vsa naša pričakovanja!

Leta 2011 smo strankam zopet prvi ponudili celoten pokojninski načrt, katerega osnovna sestavina je prav izračun pokojnine.

Leta 2013 pa gremo naprej ter kot prvi in edini Slovenkam in Slovencem nudimo izračun pokojnine z zdravstveno oskrbo.

POMEMBNO: Takšen izračun vam poleg zneska, ki ga morate namenjati za dosego želene pokojnine pokaže tudi dodaten znesek, ki ga morate namenjati za financiranje zdravstvene oskrbe v starejših letih!

Izračun pokojnine z zdravstveno oskrbo do 31.5.2013 BREZPLAČNO!


V času naše kampanje posvečene zdravju Slovencev, vam izračun pripravimo BREZPLAČNO. Tako boste takoj prihranili 90€, ki jih lahko investirate v zdrav način življenja.

Sam izračun pa je šele prvi korak k ureditvi vaših osebnih financ in bo ostal le mrtva črka na papirju, če ne boste ukrepali. Kako in na kakšen način, vam bo zaupal izbrani osebni finančni svetovalec INDIVIDE.

Zato ne odlašajte več in naročite izračun pokojnine z zdravstveno oskrbo TAKOJ!

Kliknite TUKAJ in počakajte na klic našega svetovalca.

Partnerji, ki sodelujejo v kampanji Zdravje:
Individa
Individa FOTO:
Individa
Individa FOTO:
Individa
Individa FOTO:
Individa
Individa FOTO:
Individa
Individa FOTO:
Individa
Individa FOTO:
Individa
Individa FOTO:
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3