Slovenija
Oglas

Pripomočki za študentsko življenje – žuraj ga v slogu

Ljubljana, 04. 10. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Pogled na mamine solzne oči in objem, ki ne popusti, pa čvrsta drža očeta, ki se dela, da mu odhod sina/hčere ni prišel do živega. Tebi pa v mislih odmeva samo eno: svoboda, fešte, začenja se „the time of your life“.

Znana zgodba? Študentsko življenje je ena izmed prelomnic, ko je končno enkrat v življenju vse po tvoje. Prvič samostojno zakorakaš v svet, odpreš vrata svojega novega doma vsaj za štiri leta, zavihaš rokave in začneš delati plane … kako najboljše izkoristiti vso to svobodo.

Študenti Nakupovanje - 6
Študenti Nakupovanje - 6 FOTO: Študenti Nakupovanje

Po prvih feštah, neprespanih nočeh, obiskih faksa in vsem, s čimer je naenkrat zapolnjeno tvoje življenje, slejkoprej pride aha trenutek in zavedanje – ups, naenkrat moram zase poskrbeti čisto sam. Hladilnik v študentski sobi ni več „samopolnilen“, smeti se čudežno ne odnesejo, hrana ne počaka več na mizi. Ampak ravno to je pravi čar, če ga znaš izkoristiti v slogu – zato smo ti pripravili seznam must-have pripomočkov za še lažje študentsko življenje.

Nič več drgnjenja oblek na roke, da ne bo mama postavljala sto vprašanj

Skoraj vsakemu se je že zgodilo – zjutraj se zbudiš s tigrom, ne mačkom. Ozreš se po sobi – obleke razmetane povsod, ali pa celo ugotoviš, da spiš v tistem, v čemer si zvečer odšel od doma.

Študenti Nakupovanje - 2
Študenti Nakupovanje - 2 FOTO: Študenti Nakupovanje

Spomniš se samo utrinkov, še to bežnih. Potem se greš detektiva in iz madežev na hlačah ugotavljaš, kaj vse si počel. Madeži trave na kolenih in zadnjici? Vino ali celo borovničke na svetli majici? Kako vse to pojasniti mami, ki bo med vikendom dobila obleke v pranje? Postani sam svoj šef in nabavi kakovosten pralni stroj Beko WTE5502B0, ki bo postal tvoj najboljši partner pri žurerskih zločinih. Izberi enega izmed 15 programov – od osvežitve oblačil za večerni zmenek do globinskega čiščenja po dvodnevni fešti.

Najboljše zdravilo za mačka – vitamini!

V študentskih časih je treba imeti dobro kondicijo za … marsikaj. Toliko neprespanih ur si ne boš nabral več nikdar v življenju, pomembno pa je, da vseeno poskrbiš za svoje zdravje – saj veš, treba bo zdržati tempo do veselega decembra, pusta in končno do poletnega oddiha. Aja, pa do izpitov tudi! Najboljša hrana za tvoje telo in možgane so vitamini, za katere lahko vsak dan poskrbi sokovnik Philips HR1832/52. Z njim lahko iztisneš kar 1,5 litra soka naenkrat in si priskrbiš dozo vitaminov za cel dan.

Študenti Nakupovanje - 4
Študenti Nakupovanje - 4 FOTO: Študenti Nakupovanje

Domača kavica ali čaj v nekaj minutah

Ni lepšega, ko zjutraj samo vključiš kakovosten Bosch TWK6004N grelec vode in dokler prideš iz kopalnice, te že čaka vroča voda, v katero le še dodaš kavico ali čajno vrečko. Previdno le, če te kdaj sredi večernega žura prešine, da bi lahko v grelcu lepo skuhal tudi vino – idejo ti toplo odsvetujemo. Zjutraj si boš hvaležen!

Ni ga čez dober toast!

Ena izmed spretnosti, ki jo skoraj vsak študent do perfekcije razvije v študentskem življenju, je zagotovo priprava toasta.

Študenti Nakupovanje - 5
Študenti Nakupovanje - 5 FOTO: Študenti Nakupovanje

Opcij in idej je nešteto, največji čar pa je, da toast ni samo zajtrk – lahko je malica, večerni prigrizek in nepogrešljiv rešitelj sredi noči, ko po vrnitvi iz fešte v tvojem stanovanju po zaslugi toasterja Philips HD2392/90 noro zadiši po slastnem obloženem kruhu.

Brez spominov ne gre

Vse enkrat mine in ni lepšega, kot imeti varno shranjene vse dragocene spomine.

Študenti Nakupovanje - 1
Študenti Nakupovanje - 1 FOTO: Študenti Nakupovanje

Samsung 850 EVO SSD disk s kapaciteto 250 GB ti omogoča, da lahko shraniš praktično neomejene količine video posnetkov, slik iz fešt (ne pozabi na cenzuro!), pa tudi dokumentov, glasbe in najljubših filmov, da ti nikoli ne bo dolgčas. Ceno smo še dodatno znižali, tako da ti kar nekaj bonov ali večernih pijač častimo mi!

V kolikor potrebujete pomoč pri izbiri in nakupu nas lahko pokličete na 01/2000 283 ali nam pišete na

info@nakupovanje.net.

Prebran članek vam lahko pomaga do nove grafične tablice!

Podarjamo zelo kakovostno tablico blagovne znamke Wacom v vrednosti 799,99€. Vabljeni k sodelovanju. 

Študenti Nakupovanje - 3
Študenti Nakupovanje - 3 FOTO: Študenti Nakupovanje

Naročnik oglasa je Eltus Plus d.o.o.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1