Slovenija

Previdno v gneči

Ljubljana, 19. 10. 2008 19.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pred delovnimi zaporami pri Bertokih, pred počivališčem Ravbarkomanda in pri Uncu v smeri Ljubljane nastajajo daljši zastoji.

Nedeljski večer je zaradi lepega vremena v znamenju kolon, previdni bodite predvsem iz smeri Primorske proti Ljubljani. Največja gneča nastaja pred delovnimi zaporami pri Bertokih, pred počivališčem Ravbarkomanda in pri Uncu v smeri Ljubljane.

Na Primorskem je med razcepom Srmin in priključkom Koper center (Slavček) zaradi obnovitvenih del zaprta polovica primorske hitre ceste. Promet poteka po drugi polovici dvosmerno. Priključek Bertoki je zaprt v smeri Kopra. Med razcepom Gabrk in priključkom Senožeče v smeri Ljubljane je zaradi del zaprta polovica avtoceste. Promet poteka dvosmerno po drugi polovici. Zaprt je tudi izvoz Senožeče iz smeri Kopra.

Gneča na cesti Ljubljana–Koper, viadukt Ivanje selo, pogled proti Kopru
Gneča na cesti Ljubljana–Koper, viadukt Ivanje selo, pogled proti Kopru FOTO: Promet.si

Zastoj je tudi na Dolenjskem pred koncem avtoceste v Hrastju v smeri Ljubljane in na glavni cesti mimo Trebnjega v smeri Ljubljane.

Na štajerski avtocesti je pred priključkom Sl. Bistrica/sever v smeri Maribora zaradi prometne nesreče oviran promet. Zaradi del je zaprta hitra cesta skozi Maribor na nadvozu Melje iz smeri Avstrije. Obvoz je urejen preko priključka Maribor center.

V predoru Karavanke promet poteka izmenično enosmerno s čakalno dobo pred predorom do 30 minut.

Na dolenjski avtocesti je zaradi del spremenjena prometna ureditev med priključkoma Višnja Gora in Grosuplje v smeri Ljubljane. Zaprt je vozni pas, promet poteka po prehitevalnem in počasnem pasu. Več o stanju na cestah...

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Tonček Balonček
20. 10. 2008 10.30
Zelo moralno dejanje \"te vlade\" bilo, da so za takšno vožnjo uvedli le nek simbolični pavšal za 30 EUR, na podlagi tega plačila se pa lahko prebijamo med zaporami, rekonstrukcijami in popravili! Bravo Žerjav, tako se dela! Tujci me ne zanimajo, so pač solidarni, drago jih pride, ampak tako pač je!
dirkac_007
19. 10. 2008 23.49
brez zastojev ni slovenskih cest..tako bo še 10 let--smo že navajeni
naarcisa
19. 10. 2008 23.37
Potovanje od Kopra do Lenarta po avtocesti je nepozabno doživetje. Takrat so živci na preizkušnji. In enormne količine cigaret...
sqik
19. 10. 2008 23.10
v petek popoldne se je bilo grozno peljat v obratno smer od zastojev, ker kolone kar ni in ni zmanjkalo. obenem pa sem razočaran nad oznčitvijo kdaj se cesta zoža ipd. ker sem bil skoraj udeležen v nesreči ker je nekdo priletel 10m pred zožitvijo mimo mene saj je bilo označeno samo z eno tablo da je zožanje 250m pred zožitvijo... katastrofa so te ceste in popravila cest...
Draža
19. 10. 2008 22.33
Velika velika sramota za Dars,nesposobneži,vse avtoceste so uničili z zaporami.peljal sem se od Zagreba pa do Skopja,niti enga stožca ali zapore ni bilo na cesti,pa je cesta stara in bila na roke delana. Pri nas je živa sramota.
zdenek
19. 10. 2008 22.03
zdravo. jaz sem zdenek.
Tonček Balonček
19. 10. 2008 21.06
To je zato, ker ej Žerjav prišel prepozno (sicer bi imeli gneče že prej!), ha, ha!
borchy77
19. 10. 2008 20.50
Gužve zastoji! Kot da je kaj novea na naših cestah! Kot da je šlamparija samo šentviški tunel! Ceste v sloveniji so ena sama šlamparija! Bi mogl drugač ukrepat kot pa da hočjo 2 odstavit iz DARSa k nista nič kriva! In dela se vlečejo kot jara kača ker od 20 delavcev vsi podpirajo lopate nadzorni pa ce čoha po jajcih...