Domača scena
Oglas

Preverite naj družinske destinacije med krompirjevimi počitnicami!

Ljubljana, 13. 10. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Jesen je s seboj prinesla novo šolsko leto, dolgih dni je konec in spet je čas za domače naloge, treninge in učenje. Seveda pa ni vse tako črno, saj se bližajo krompirjeve počitnice.

Krompirjeve počtnice – so idealen čas, ko se lahko z družino zopet odpravite na kratek dopust ter skupaj preživite nekaj zabavnih dni. Ker je izbira v hladnih dneh malce zožana in ker vsakemu kdaj pa kdaj zmanjka idej, smo pripravili nekaj odličnih idej za počitnice, kjer bo uživala vsa družina.

Megabon Biba - 4
Megabon Biba - 4 FOTO: Megabon Biba
Terme Tuhelj so idealna družinska destinacija ter edini ponudnik družinskega wellnessa na Hrvaškem. V družinskih savnah bodo uživali tudi otroci, saj so prilagojene za vse starosti, za tiste bolj igrive pa so terme poskrbele z otroškimi igralnicami, kjer bodo vaše malčke zabavali animatorji z različnimi igrami, ustvarjalnimi delavnicami in vodnimi animacijami. Otroke jim brez skrbi lahko prepustite tudi v varstvo ter si privoščite nekaj časa zase v termalnih bazenih in wellnessu.

Megabon Biba - 3
Megabon Biba - 3 FOTO: Megabon Biba
Počitnice ob morju so vedno dobra izbira ne glede na letni čas. Sprehodi na morskem zraku bodo odlična sprostitev med celodnevnim kopanjem v toplih bazenih s slano in sladko vodo. V Žusterni ne manjka niti toboganov za najmlajše obiskovalce ter bazena z valovi, ki meri kar 270 kvadratnih metrov. Za rekreativce je poskrbljeno tudi s športnim bazenom s slano vodo, sprostite pa se lahko v številnih whirpoolih in bazenu s podvodnimi masažami.

Megabon Biba - 1
Megabon Biba - 1 FOTO: Megabon Biba
Terme Čatež so počitniška klasika s kar 12 000 kvadratnimi metri zunanjih in notranjih bazenov, ki so popestreni z najrazličnejšimi vodnimi atrakcijami za majhne in velike. Od strmih toboganov za najbolj pogumne pa vse do piratske ladje za vodne norčije. Terme Čatež se ponašajo tudi z 11 vrtninami termalne vode z idealno temperature med 58 in 63 stopinjami Celzija.

Terme Topolščica z namestitvijo v Ocepkovem Gaju so obdane z idilično naravo, ki nudi kar nekaj možnosti za aktivne počitnice. Vzemite si čas za savnanje in plavanje v bazenih ter uživajte v kulinariki hotelske kuhinje. Gorski zrak in termalna voda bosta sprostila vase telo in duha, otroci pa se bodo z vami zabavali v bazenih in neokrnjeni naravi.

Megabon Biba - 2
Megabon Biba - 2 FOTO: Megabon Biba

Terme Jezerčica z ugodnimi družinski paketi zagotavljajo odlične počitnice. Od Zagreba so oddaljene približno 45 minut vožnje, kamor se lahko z družino odpeljete na prijeten izlet. V notranjih in zunanjih bazenih ne manjka toboganov in relaksacijskih masažnih šob, sprostite pa se lahko tudi v SPA-ju z infrardečo, turško, aromatizirano turško in finsko savno ter whirpoolom.

Naročnik oglasa je Megabon.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3