Slovenija
Oglas

Presenetite mamico v porodnišnici z izvirnim Štorklja Telegramom

Ljubljana, 03. 12. 2013 06.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Povsem enostavno lahko to storite prek spletne trgovine www.storkljatelegrami.si ali na brezplačni telefonski številki 080 47 47. V pestri ponudbi izvirnih voščil in daril za rojstvo je tudi veliko izdelkov slovenskega porekla, na kar so še posebej ponosni.

Telegrame dostavijo v porodnišnico Ljubljana, po želji pa tudi v vse ostale slovenske porodnišnice ali na dom.

Štorklja Telegram
Štorklja Telegram FOTO:
Ko prejmete veselo novico ...

Rojstvo otroka je nepozaben in dragocen dogodek, ki je neprecenljiv tako za nova starša kot tudi za njune sorodnike in prijatelje. Tudi pri nas je običaj, da ob tem veselem dogodku staršem čim hitreje pošljemo čestitke in lepe želje. Prikupnih sporočil se porodnice res razveselijo, prijatelji pa na tak način delijo veselje s staršema. Če želimo mamici poslati res lepo voščilo, ponavadi pošljemo telegram kar v porodnišnico. Prek spletne strani www.storkljatelegrami.si je postopek naročila telegrama ob rojstvu hiter in preprost.

Štorklja Telegram
Štorklja Telegram FOTO:
... delite veselje s staršema že v porodnišnici!

Izbrani čestitki lahko priložimo tudi kakšno od prikupnih daril iz njihove ponudbe (igračko za dojenčka, zanimive bodije z napisi, odejice, CD z uspavankami...). Za to poskrbi storitev Štorklja Telegrami, ki omogoča prijazno, pa tudi cenovno ugodno dostavo telegramov v porodnišnico. Vaša voščila osebno dostavijo v porodnišnico Ljubljana vsak delovnik in ob sobotah, telegrame pa na vašo željo pošljejo tudi v vse ostale slovenske porodnišnice ali na dom. Poskrbijo tudi, da so vaša darila in čestitke osebno izročeni v lepi darilni vrečki, pri tem pa pazijo na specifičen red, ki velja v porodnišnici ter spoštujejo počutje porodnic in njihovih malčkov ter delo porodnišničnega osebja.

Štorklja Telegram
Štorklja Telegram FOTO:
Izbrana voščila in darila

Izdelki na spletni strani storkljatelegrami.si so skrbno izbrani, saj se zavedajo pomena visoke kakovosti izdelkov. Izbirate lahko med številnimi ročno izdelanimi voščilnicami, čestitkami s pripetimi nogavičkami in klasičnimi telegrami z različnimi motivi, pisanje posvetil pa je olajšano s predlogi vnaprej pripravljenih besedil. Kot darilo in prijetno presenečenje lahko telegramu priložite tudi katero izmed igrač ali uporabnih daril iz njihove ponudbe. Veliko le-teh je slovenskega porekla. Na izdelke slovenskega porekla so pri podjetju Štorklja Telegrami še posebej ponosni, zato so le ti vidno označeni z nazivom »slovenski izdelek«. Sodelujejo z različnimi domačimi ustvarjalci in podjetji, v njihovi ponudbi pa najdete tudi igrače iz blaga, ki so narejene v podjetju za usposabljanje in zaposlovanje invalidov Želva d.o.o. Vse igrače iz njihovih rok so primerne za najmlajše in opremljene z ustreznim certifikatom.

Štorklja Telegram
Štorklja Telegram FOTO:

Preprosto naročilo prek spleta

S poslanim telegramom podpremo nove starše v dragocenih trenutkih in v zavedanju, da se jim je z rojstvom otroka zgodila najlepša stvar v življenju in jih hkrati presenetimo in razveselimo z voščilom in prijazno pozornostjo že v porodnišnici. Ko se odločite, da boste poslali telegram v porodnišnico, lahko le-tega kadarkoli preprosto naročite in izberete na spletni strani www.storkljatelegrami.si, ali pa vaše naročilo oddate na brezplačni telefonski številki 080 47 47.

Štorklja Telegram
Štorklja Telegram FOTO:
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3