Slovenija

VIDEO: Cerar: S sodiščem ne bom polemiziral ali plačeval ljudi, da pred sodno zgradbo protestirajo

Ljubljana, 16. 03. 2018 10.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min
Avtor
S.S./N.K./K.H.
Komentarji
1079

Predsednik Vrhovnega sodišča Florjančič se je v javnem pismu ostro odzval na Cerarjeve dvome o neodvisnosti sodišča zaradi odločitve o referendumu o drugem tiru. Kot je zapisal, je "razočaran, ker jih je izrekel spoštovani in ugledni doktor in profesor prava". Cerar pa je na to odvrnil: "S sodiščem ne bom polemiziral." Dodal je tudi, da je v preteklosti takšno držo sodišča pogrešal.

Premier Miro Cerar, ki je po odločitvi Vrhovnega sodišča, da razveljavi referendum o drugem tiru in ga vrne v ponovno odločanje volivcem, odstopil s položaja, je, kot je razumeti, podvomil v nepristranskost sodišča. Predsednik sodišča Damijan Florjančič se je ostro odzval. 

Cerar je v oddaji Tarča na nacionalni televiziji glede dvomov v neodvisnost sodišča dejal, da mora kot politik sicer spoštovati odločitve Vrhovnega sodišča, da pa bi kot strokovnjak na to temo lahko razpravljal. ''Kot politik moram spoštovati odločbe Vrhovnega sodišča, pričakujem pa, da bodo ustrezne inštitucije preučile navedbe Vilija Kovačiča (pobudnika referenduma o drugem tiru, ki je v tem primeru izšel kot zmagovalec op.a.), ki je izjavil, da je bil na Pravni fakulteti v stiku z Erikom Kerševanom, poročevalcem v tej zadevi, in je po tem pogovoru dobil dober občutek. Imamo pravne instance, sodni svet, ki bodo morale te zadeve raziskat, mi je pa žal, da nastaja gospodarska škoda,'' je dejal Cerar. 

Kaj je rekel Kovačič?

Kovačič je ob razsodbi medijem dejal: ''Vse, od kar sem bil pred dobrim mesecem in pol na Pravni fakulteti, imam dober občutek. Takrat mi je dr. Kerševan rekel, naj ne bom v skrbeh, ta zadeva je silno pomembna za demokracijo, zato jo bomo tehtno in resno obravnavali. Od takrat sem bolje spal.'' 

Na Cerarjevo izjavo se je odzval tudi Kovačič, in sicer je na Twitterju zapisal, da je Cerar ''lagal, ko je rekel, da sva se jaz in sodnik Kerševan dogovarjala o izidu sodbe''.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Na Vrhovnem sodišču so nemudoma zanikali kakršne koli nepravilnosti, zaradi katerih lahko seveda postopek pade. 

"Vrhovni sodnik dr. Kerševan ni bil nikoli v stiku s strankami (pritožnikom v postopku), razen v okviru uradnega postopka, niti z njihovimi pooblaščenci. Edini neposredni stik s stranko v postopku je bil javen in to na okrogli mizi na Pravni fakulteti, ki jo je 7. decembra 2017 organizirala Varuhinja človekovih pravic (in je nanj verjetno mislil g. Kovačič). Dr. Kerševan je pri tem na vprašanje v zadevi jasno pojasnil, da o zadevi ne morem dajati izjav in da mu lahko le zagotovi, da bodo tako kot ostale spore tudi njegovega obravnavali resno in skrbno. Celoten dogodek je javno dostopen na spletu od okoli po 1 uri 48 minut naprej,'' so poudarili. 

Tukaj si lahko ogledate Kovačičevo vprašanje in Kerševanov odgovor:

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Predsednik Vrhovnega sodišča ostro nad Cerarja zaradi njegovih dvomov v nepristranskost sodišča

Danes se je z javnim pismom, objavljenim na spletni strani Vrhovnega sodišča, na Cerarjeve besede odzval tudi prvi mož sodišča Florjančič. 

''V včerajšnjem javnem nastopu na TV Slovenija ste v zvezi s sodbo Vrhovnega sodišča RS Uv 10/2017 izrazili svoja mnenja in pričakovanja, ki jih je nedvomno mogoče razumeti kot dvom v neodvisno in nepristransko odločanje sodišča v tej zadevi. Izjemno negativno presenečen sem nad takimi izjavami najvišjega predstavnika izvršilne veje oblasti in hkrati razočaran, ker jih je izrekel spoštovani in ugledni doktor in profesor prava, v preteklosti celo član in predsednik Sodnega sveta,'' je zapisal. 

''Pri tem posebej obžalujem, da vaši svetovalci pred vašim nastopom v zvezi s tem niso preverili dejstev, saj je Vrhovno sodišče že istega dne, ko so se v enem od medijev pojavile prve tovrstne insinuacije glede ravnanja vrhovnega sodnika poročevalca v navedeni zadevi, zainteresirane medije obvestilo, da je preverilo dejstva in da s strankami v postopku ni bilo nikakršnih neprimernih stikov,'' je nadaljeval in omenil posnetek omenjenega javnega dogodka. 

''Ne bom posebej poudarjal, da sam kot predsednik Vrhovnega sodišča v tem primeru nisem zaznal nikakršnega neprimernega ravnanja vrhovnega sodnika, temveč nasprotno, njegovo pravilno in profesionalno držo.''

Premier Miro Cerar si je nakopal jezo predsednika Vrhovnega sodišča.
Premier Miro Cerar si je nakopal jezo predsednika Vrhovnega sodišča. FOTO: Aljoša Kravanja

''Menim, da lahko upravičeno pričakujem, da se boste v prihodnje vzdržali tovrstnih izjav, ki ne glede na nadaljnja pojasnjevanja sodstva samega mečejo senco dvoma v pošteno, pravično in zakonito delo našega sodstva. Tovrstnih neupravičenih 'ocen' dela sodstva je v javnosti vse več, in najmanj, kar je mogoče pričakovati, je, da se vsaj drugi dve veji oblasti oziroma njuni predstavniki zavedajo pomena in daljnosežnosti njihovih besed, ko se opredeljujejo do vprašanj, ki zadevajo sodno polje delovanja. In to ne glede, če gre za razmere, ko v polnosti opravljajo svojo funkcijo, ali pa v času volilne kampanje,'' je zaključil predsednik Vrhovnega sodišča Florjančič. 

Cerar: S sodiščem ne bom polemiziral

Na Florjančičevo javno pismo se je danes odzval tudi premier Cerar. Dejal je, da razume, da se je predsednik vrhovnega sodišča postavil v bran pravosodju. "Tako držo sem v preteklosti, ob pogostih napadih na pravosodje in žaljivih označbah sodstva za krivosodje, večkrat pogrešal. Zato upam, da je to pismo predsednika vrhovnega sodišča znanilec nove dobe in prakse, ki bo dosledna, ne glede na to, iz katere politične smeri ali druge sfere bodo prihajali komentarji in kritike," je zapisal.  

Cerar je znova poudaril, da sodbo sodišča spoštuje in jo bom spoštoval. "S sodiščem ne bom polemiziral ali vzpodbujal in plačeval ljudi, da pred sodno zgradbo protestirajo, kot to počno nekateri. Vendar pa jasno povem, da se kot Predsednik Vlade in pravnik s to sodbo ne strinjam."

Spomnil je, da mora vrhovno sodišče soditi zakonito in nepristransko, "prav tako mora biti ob tem zagotovljen videz zakonitosti in nepristranskosti sojenja". "Glede na to, da je bila razsodba sodišča podana le nekaj ur po mojem skoraj enournem zaslišanju, se o tem sprašujem," je še dejal Cerar.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (1079)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

vomo
19. 03. 2018 13.04
+1
javna uprava mora določiti ceno preden odda naročilo za natečaj. kako lahko kasneje opravi kontrolo če je vse ok, če niti tega ne ve, kakšna je cena na trgu. Potem je jasna odgovornost, kdo je izbral ponudnika, kateri je 10x dražji od tržne cene. Lep primer je MGL na Čopovi ulici, ki je izbral ponudnika za luster za 7000-e, a na trgu isti luster za cca 80e. tako je tudi z nadstreškom, katerega je preplačal za 40x, saj je njegova nabavna cena v bauhausu cca 100-e brez popusta, a plačal ga je nekaj 1000-e, enako se je zgodilo z fasado, ki ni bila leta vzdrževana- načrtno, saj je redno vzdrževanje veliko ceneje in je pri manjših zneskih težko kaj skrit. Davkoplačevalce bo stala cca po miliona e. Vzdrževanje pa mogoče cca 7000-e-, baje so davkoplačevalci za to vzdrževanje s popustom plačevali cca 12 000 -e mesečno. Samo pomislite, koliko je tega denarja trenutno v obtoku in v katere žepe gre zaradi nevzdrževanja in neoodgovornosti. Objekt je pa viden vsem vsak dan, z objekta visijo električni kabli, pada omet in ogroža ljudi, pa se ne zgodi nič. če bi bil v lasti fižične osebe, bi ga že zdavnaj zaprli. tako se ne zgodi nič ker imajo kralji koristi od tega in pred zakonom dvojna merila.. Pišite jasno in z imeni, kdo kaj počne, pa se bo zelo hitro spremenilo na bolje. Ne smemo se jih bat naj se tisti bojijo, ki grešijo.
Uporabnik113089
17. 03. 2018 14.38
+4
Cerar pravi da je vse spedenal v nulo. Štrukelj se dere da so se plače v zdravstvu v minulih štirih letih dvignile za 13 odstotkov, pri "izobraževalcih" pa "le" za 4,8%... Za koliko pa so se dvignile plače v gospodarstvu?
SKRIPT
17. 03. 2018 15.07
+0
To ni stvar drzave ampak kapitalistov in drsnice ter ustavnega sodisca on nenazadnje pahorja
Uporabnik113089
17. 03. 2018 14.33
-2
Če Cerar napiše da dvomi v sodnike, ki jih je sam postavil na te funkcije, to pomeni da dvomi v svoje lastne odločitve. Takšen dvomljivec je lahko le profesor na pravni fakulteti. Tam producirajo doktorje in magistre pravnih ved, ki jih potem 77 letni upokojeni ekonomist, ki je le dvakrat v življenju šel mimo stavbe pravne fakultete, kar konkretno osramoti v sodnih dvoranah. Enako kot se je prekladalka papirja Katićeva osramotila pred dnevi, ali zavarovalničarka Kolarjeva, ki je uničila slovensko zdravstvo. V zgoraj omenjeni totalno nesposobni kreaturi, pa državljan Cerar ki je nekoč bil celo predsednik vlade, ni niti za hip podvomil.
iGURT
17. 03. 2018 14.48
-2
Predsednik Vrhovnega sodišča mag. Damijan Florjančič je dobro delal kariero, od 2006 je poklicno pot je nadaljeval na Ministrstvu za pravosodje, kjer je predsedoval delovni skupini za materialno kazensko pravo – DROIPEN ter bil sopredsednik delovne skupine za procesno kazensko pravo – COPEN pri Svetu EU med predsedovanjem Slovenije. Leta 2008 je postal direktor Centra za izobraževanje v pravosodju. Od 2003 do 2014 je bil tudi predsednik kazenske sekcije sodniškega društva. itd.,
srebrnibreg
17. 03. 2018 19.01
+1
Gurt usmili se stonicknega in ne uničuj z resnico njegov trud saj vidiš, da se trudi z lažmi in manipulacijo na tem portalu nafehtat ljudi za glasove njegovi fehtarski sekti katera hodi od vrat do vrat fehtat glasove
iGURT
17. 03. 2018 13.53
+4
"S sodiščem ne bom polemiziral ali plačeval ljudi, da pred sodno zgradbo protestirajo.."
MarjanDolinar
17. 03. 2018 14.01
-6
In kot se sliši, bo za to laž Cerar odgovarjal ored sodiščem. Prav veselim se tega.
iGURT
17. 03. 2018 14.17
+3
Odgovarjal bo ker noče polemizirat s sodiščem in ker noče plačevat ljudi da bi protestirali pred sodiščem? Zanimivo.
MarjanDolinar
17. 03. 2018 14.19
-2
Odgovarjal bo za laži o plačevanju ljudi pred sodiščem. Ali pa mislite, da lahko lažete, ker ste levičarji ?
iGURT
17. 03. 2018 14.28
+4
Vidima isti tekst? "S sodiščem ne bom polemiziral ali plačeval ljudi, da pred sodno zgradbo protestirajo..", jaz mu dam prav, zakaj bi to počel?
MarjanDolinar
17. 03. 2018 14.40
-3
Nikar se ne trudi. Pravniki so že potrdili, je možna tožba, tako da to tudi sledi.
iGURT
17. 03. 2018 14.45
+4
Daj se ti malo potrudi in mi pojasni kdo in zakaj te lahko toži, če izjaviš, da ne boš plačeval ljudi da bi potestirali pred sodiščem? Hvala.
MarjanDolinar
17. 03. 2018 15.00
-3
Nekako tako, kot je Cerar trdil, da Kovačič nima možnosti za uspeh.
iGURT
17. 03. 2018 15.03
+5
kdo in zakaj te lahko toži, če izjaviš, da ne boš plačeval ljudi da bi potestirali pred sodiščem? Hvala.
SKRIPT
17. 03. 2018 15.08
+1
Ti si sogurno iz ziri tam zivijo ljudje tvoje sorte
SKRIPT
17. 03. 2018 15.09
+0
IzbrisanIZportala
17. 03. 2018 13.52
-2
Tako kot je že Marjan spodaj zapisal. Že 2 desetletji levaki trobijo ene in iste laži, da je JJ pokradel to in to, da ima bolnico na drugi strani atlantika, da ima kovčke denarja na račun Patrie, da ni prijavil svojega premoženja, .... ampak sodišče nikoli nič ne ugotovi - pa kako je to možno ? Da bo mera polna, lahko pričakujemo nekako v prihodnjem tednu izbruh nove zmišljene in podtaknene afer proti JJ, pač to je že 20 let edini in samcati volilni program levice !!! Počakajmo - le kaj so spet naštrikal ....
MarjanDolinar
17. 03. 2018 14.03
-3
Tudi pri najemanju kredita ni nobenih sledov kaznivega dejanja ali sledi pranja denarja, je potrdila policija po preiskavi. Kar pa mediji ne objavijo, čeprav so sami začeli s temi obtožbami.
srebrnibreg
17. 03. 2018 14.14
+2
To je ta Marjan ateri se kot ženska predstavlja z moškim imenom?
MarjanDolinar
17. 03. 2018 14.21
+0
No no,,srebnimehki, kako kaj dokazovanje tvoje laži ? Ni poguma ? In tvoje halisanje, kako boš objavil kdo sem in od kje pišem ? Pa ti ja ni ušlo v hlače ?
IzbrisanIZportala
17. 03. 2018 13.38
-2
Kdaj bodo rdeči zaslepljenci dojeli, da v parlamentu ne rabimo lažnivcev, kradljivcev, raznih Šamijev in košarkarjev, ... - skratka ne rabimo LEVICE za svoj razvoj in obstoj. Dojamite to že 1x !!!
ti?2
17. 03. 2018 13.38
+1
Kdo je za rdeće večji sovrašnik ali šarec ali Cerar? Židan bo tako odpisan saj take puhle govori po TV da ga samo prišleki v slovenijo razumejo. Cerarja bodo pa levi, kot je Bratovškova sami potunkali, ker menijo da ima več šans Šarec. Torej Cerar Šarcu jemlje glasove saj sta oba liberalca teh pa je v sloveniji dobrih 35%. In če Cerar potegne 15% bo Janša s 25% zmagal.
medo357
17. 03. 2018 13.35
-3
Leta 2014 so bili plačani samooklicani vstajniki, tedaj verjetno sendvičev ni delil IJJ. Baje pa Jurčku in dinastiji Jankovič grozi osebni stečaj, ali pošteni ata ne bo poravnal "sinovih" dolgov.
MarjanDolinar
17. 03. 2018 14.04
-4
saturnsky23 saturnsky23
17. 03. 2018 12.35
+1
zakaj druga polovica Slovenije( večinoma južni bratje pred vojno, po vojni), da ne govorimo o tukaj "zdravih silah"ki so etablirani in usposobljeni prevar po Stanetu Dolancu-najboljši učenec Kučan itd, zakaj se tako bojijo Janše?, Odgovor je na dlani. Edini in pa stranka se obupno bojujejo za obstoj Slovenije, ki priznajmo, je načeta. Ko bi vsaj v kratkem mediji bili neutralni. Zagotovljen obstoj Slovenije kot take. Nemoreš mimo pasijona Janše, kaj vse mu je neresnično, brez sramu podtaknjeno, celo to, da premore kliniko v Avstraliji, a vse do sedaj je bilo mukoma ovrženo. A škoda osebi je nepopravljiva, nečloveško vse skupaj.
prašek
17. 03. 2018 12.40
-1
To je krivica, ti povem. Huda krivica ☺☺☺☺☺
srebrnibreg
17. 03. 2018 12.41
+5
Glavno je, da je tvoj koruptivni fehtarski idol od Kardelja prepisal gradivo za svojo seminarsko nalogo. Je že vedel kaj je dobro.
saturnsky23 saturnsky23
17. 03. 2018 12.58
+2
Ma se vtikaš Črnogorc v naše Slovenske zadeve.
MarjanDolinar
17. 03. 2018 13.14
-1
Krivica je, da se mora partizansko dete skrivati za anonimnim nickom, da bi upal kaj povedati. So se tvoji partizani zato borili, da lahko danes pljuvamo po njih in njihovih potomcih, ki se skrivajo v svoji laži ? Ja, zmagovalci pa to.
srebrnibreg
17. 03. 2018 12.30
+1
Kljub vsem lažem s strani svečkarskih fehtarjev kateri ta portal uporabljajo za svoje laži in manipulacije tonejo vedno nižje. Tako daleč so prišli, da morajo fehtati glasove od vrat do vrat. Na njihovo žalost so prebrani in se jih v večini ljudje otepajo bolj kot, če bi k hiši prišel gobavec. Ne brez razloga. Narod ni nor kot oni mislijo, da je in to jim je narod že nešteto krat dokazal.
prašek
17. 03. 2018 12.41
-6
Lepo pozdravljen ! Le pusti jih, naj fehtarijo !
srebrnibreg
17. 03. 2018 12.44
-1
prašek pozdrav- pa moral sem odgovoriti temu stonicknemu lažnivci, če me že obtožuje za dejanja katere sam počne. Misli, da smo vsi takšni pokvarjenci kot on in njegova priležnica.
MarjanDolinar
17. 03. 2018 13.12
+3
Ti in prašek sta predstavnika lopovskih rdečih družin, ki kot družbeni paraziti živijo na račun Slovenskega naroda. Prav zato morate podpirati mafijo z levice pri njihovem ropanju našega naroda. In prav v tem je skrivnost vajinega anonimnega laganja.
Karantanija
17. 03. 2018 13.28
+2
Res je, od vrat do vrat so hodili sami in njihove žene in fehtarili za glasove. Tudi pri meni, zato tega ne more nihče zanikati. Bedno!
MarjanDolinar
17. 03. 2018 13.37
-1
Prav zanimivo, da teh svojih laži nikoli ne more dokazati.
MarjanDolinar
17. 03. 2018 13.37
-1
In seveda svojih laži ne morete dokazati. Ker ste poceni hlapci levice, ki živite od nakradenega.
MarjanDolinar
17. 03. 2018 12.23
+6
Zelo zanimivo je, da ni nikjer novice o tem, da je policija potrdila, da pri najetem posojilu SDS ni sledov kaznivega dejanja. Kot tudi ne o tem, kako so si Jankovič in tovarišija na naše stroške privoščili kosila po 800 eur. Zaradi skrivanja takšnin resnic, nam potem lahko vladajo lutke kot je Cerar.
saturnsky23 saturnsky23
17. 03. 2018 13.03
+1
Ja veš Marjan. srebrnibrije i prašak, se bojita janše, da jim pobere CSD rento .In ti povem da mora prit do tega, drugače bodo tu še dolgo mutili in pisarili. V nasprotnem bodo sami kupili vozovnice v en pravac.
IzbrisanIZportala
17. 03. 2018 12.21
+9
Na slovenski politični predvolilni sceni se je pojavila levo rdeča stranka »red uncle from the background« … rdeči strici iz ozadja (RSiO). Na svojem rdečem kongresu so v rdeči sobi rdeče hiše na rdeči ulici izvolili rdečega predsednika in vidnejše rdeče člane rdeče stranke. Med rdečimi člani je vse rdeče in nekateri rdeči so nam že poznani po svojih rdečih utopijah in rdečimi prioritetami – laž, kraja in sovraštvo do lasne domovine. Med prisotnimi rdečimi simpatizerji smo opazili že poznane rdeče trobentače in rdeče spranoglavce kot so ; Brakedirt - prašek – kameltrajbar - Jožajoža - krtofl -korintos23 – Paskakvali - peresni - notrajnc05 … in po prvih anketah se jim na prihajajočih volitvah obeta hud rdeč in krvav poraz.
prašek
17. 03. 2018 12.41
+2
Malo počakaj s tem porazom. Saj bodo volitve že kmalu !
Uporabnik113089
17. 03. 2018 12.12
+3
Če Cerar napiše da dvomi v sodnike, ki jih je sam postavil na te funkcije, to pomeni da dvomi v svoje lastne odločitve. Takšen dvomljivec je lahko le profesor na pravni fakulteti. Tam producirajo doktorje in magistre pravnih ved, ki jih potem 77 letni upokojeni ekonomist, ki je le dvakrat v življenju šel mimo stavbe pravne fakultete, kar konkretno osramoti v sodnih dvoranah. Enako kot se je prekladalka papirja Katićeva osramotila pred dnevi, ali zavarovalničarka Kolarjeva, ki je uničila slovensko zdravstvo. V zgoraj omenjeni totalno nesposobni kreaturi, pa državljan Cerar ki je nekoč bil celo predsednik vlade, ni niti za hip podvomil.
brabusednet
17. 03. 2018 12.01
+3
Leta je opozicija opozarjala,da se vlada obada sama seboj,dela za državo pa ne opravlja.Sedaj se je pokazala resnica pa še neumni levičarji sedaj ne verjamejo.
brabusednet
17. 03. 2018 11.56
+7
No ja,kaj so še pa levičarji spoštovali.Mogoče človekove pravice leta 1946,ko so lasten narod pobijali brez sodb.Takšni so leta 1991 naenkrat postali zagovorniki človekovih pravic,od politikov in sodnikov z krvavimi rokami.Cmerar je pa tudi gor rastu in se šolal v takem sistemu,ki so bile človekove pravice španska vas.
Mejduš
17. 03. 2018 11.50
-12
Janša naj bo dobro ali slabo to vse stolče,kot zverina.
nevica
17. 03. 2018 11.15
+0
Damjan Florjančič se nima kaj ostro odzivati, saj vsa Slovenija vidi kaj se dogaja....Pri nas je sodstvo ena kuhinja. Kaj vse sem nedavno izvedela od delovanju delovnega sodišča, žal se tega ne upam pisati, ker ne poznam ozadja, vendar ni odločalo o vsebini tožbe, odločitev pa je bila politično obarvana na osnovi grožnje nekoga z veliiiiiko denarja in je bila potem tako ozkogledno argumentirana, da bi vsakogar, ki ima vsaj malo pojma o pravu, vrgla na rit.
Mejduš
17. 03. 2018 11.59
-3
Imaš prav saj se je podobno zgodilo pri Patri,sodišče je pač nedela pravično če bomo imeli še naprej takšno,se bo sodišče skorumpirano še dosti bol kot je.
spaceair
17. 03. 2018 11.10
+2
Ko mački stopiš na rep ta zacvili haha!Nekateri plačanci bi že stavkali z panoji pred sodiščem kakšna krivica se jim godi če bi bilo na drugi strani!
Uporabnik113089
17. 03. 2018 11.22
+6
Zakaj tega ne napišeš pod svojim nickom gospod prasek, srebrnibreg, vertex in tako naprej?
srebrnibreg
17. 03. 2018 12.09
-2
Stonickni manipulantski lažnivi in ponarejevalski fehtarski svečkar a je s tabo vse v redu, ker me spominjaš? Nisem kot ti, da bi se tu skrival pod stotimi imeni in počel norosti in zavajajl narod kot ti kateri ti pa več že dolgo ne naseda. Le kaj imaš od tega norenja na tem portalu? Si eden ubogi plačanec fehtarske sekte kateri si drugače kot z lažjo, manipulacijo in zavajenjem ni sposoben zaslužiti kruh.
Uporabnik113089
17. 03. 2018 12.13
+2
Lepo da si se pojavil pod nickom, ki ga najbolj uporabljaš, ti jokavo Cerarjevo podrepno bevskalo....
Uporabnik113089
17. 03. 2018 12.15
+4
MarjanDolinar
17. 03. 2018 12.18
+2
Ti si navadni lažnivec in lopov, ki se moraš skrivati za anonimimi nicki, saj bi ljudje ob razkritju tvoje identitete v trenutku spoznali, od kje tvoji interesi braniti levo mafijo.
Timy15
17. 03. 2018 10.53
-3
Le zakaj se je predsednik Vrhovnega sodišča tako odzval na izjave gospoda Cerarja.Ali ga je mogoče prizadela resnica.
Simoni?
17. 03. 2018 10.57
+7
Florjančič se je odzval točno tako kot bi se moral odzvati vsak šef, ko mu nekdo brez kakršnekoli podlage žali njegove podrejene. Temu rečem pokončnost in poštenost in ne Cerarjevemu udrihanju po dovčerajšnjih koalicijskih partnerjih. Kučan ga je dobro naučil kako se pridobivajo politične točke, a na Cerarjevo žalost, iz te moke ne bo kruha.
spaceair
17. 03. 2018 11.08
-2
Mislim da samo desničarji v Sloveniji delajo zmedo ker niso sposobni vladanja.Potem pač uničujejo napredek države, ker pač ni ta napredek pod njihovo vladavino.Sram na vas bo!Delate Sebi in Drugim škodo predvsem pa celi Sloveniji!
Simoni?
17. 03. 2018 11.14
+5
Lahko malce bolj konkretno napišeš kaj o napredku Cerarja, ki naj bi ga desničarji uničevali? Si imela v mislih 3.8% letno gospodarsko "rast"? Tudi Grki so celih 15 let imeli enormno gospodarsko rast in najemali enormna posojila. Nam znaš razložiti zakaj je bilo potrebnih 700 milijard evrov "prostovoljnih prispevkov" ostalih EU -članic za krpanje grško - nemške finančne luknje?
nevica
17. 03. 2018 11.17
-6
Verjemi, da razumevanje tega jim ni dosegljivo.....
staridida
17. 03. 2018 11.39
+6
Pri patriji ste levaki rekli, da je treba odločitev sodišča spoštovat-mate res tako kratek spomin?...
MarjanDolinar
17. 03. 2018 12.19
+4
Koristi 133.000 eur vredne makete za Slovence so ? No, da slišimo.
Uporabnik113089
17. 03. 2018 10.49
+18
Cerar je pravi Slovenec. On ne jamra, le stisne rep med noge in se "junaško" umakne.....
nevica
17. 03. 2018 11.17
-2
Kdor je to napisal, nima pojma o politiki - pejdi zelje na plac prodajat....
Mejduš
17. 03. 2018 12.06
+1
bolje je da se umakne kakor pa da dela še večje stroške kot je delal Janša samo meni nista oba nič vredna samo za svojo rit gledata.